Galatasaray Café Crown Hakkında..

Geçtiğimiz hafta evimizde aldığımız Fenerbahçe galibiyeti sonrasında ortaya çıkan skandal görüntülerin ardından Galatasaray erkek basketbol şubesinde bir yapılanmaya gidildi. Teknik heyet, idari heyet değiştirildi. Takımın başına geçtiğimiz senelerde bayan basketbol takımımız ile 6 kişilik rotasyon ile müthiş işler yapan ve Türk basketbolunun saygın isimlerinden Cem Akdağ getirildi. Teknik heyette bir takım değişikliklerin ardından idari ekipte gözümüze çarpan ilk isim Nur Gencer oldu. Nur Gencerçok önemli ve gerçek amacımızı ortaya koyan bir söz söyledi. "61 yaşına gelmişiz, bu yaştan sonra biz bu yola kellemizi koyuyoruz" Federasyon ne kadar ağır ve saçma (özellikle -4 muhabbeti) cezalar verse bile Galatasarayımız zor günlerin takımı olduğunu belirtircesine bir yapılanmaya gitti. Kimi takımlar bunu kaldıramayabilir, nasıl olsa küme düşecez diyerek düşünebilir ve ligden çekilebilir/şubeyi kapatabilirdi.

Tufan'ın kaptanlığı elinden alındı yerine Murat Kaya getirildi. Takımın yıldız ve önemli oyuncuları olmasının yanı sıra birde Rancik ve Simas'a takımı sırtlama, taşıma özelliği getirildi. Cem Akdağ hızlı ve akıcı basketbol oynamayı seven, tempo ve süratin olduğu, göze hoş gelen bir basketbol oynamayı tercih eden bir coach.. Bunun yanı sıra basketbolculuk yaşamı içersinde Galatasaray'da 3 yıl boyunca kaptanlık yapmış, uzun yıllar altyapıdan itibaren sırasıyla bütün kademelerde Galatasaray formasını terletmiş bir isim.. Zaman zaman Ali Sami Yen'de görülmesinin yanı sıra armanın peşinde olduğununda kanıtıdır Cem Akdağ'ın..

Unutmadan ufak bir not.. Takıma şu anda iki oyuncu alınacak.. Birisi sağlam bir 5 numara yani pivot, diğeri ise iyi bir 1 numara.. Yani oyun kurucu, guard.

Edit: Uyarı için teşekkürler, bir anlık dalgınlık sonucu yazım hatası oluşmuş.

2 yorum:

  1. Menejerimizin ismi Nur GENCER.Nur GERMEN ise suan skyturk'te yorumculuk yapan GALATASARAY'da zamanında birçok kademede yer almış bir isim.

    YanıtlaSil
  2. Uyarı için teşekkürler, bir anlık dalgınlık sonucu yazım hatası oluşmuş.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0