Kırmızı Formamız..

Formalar konusunda hep yazdık, süpriz bir forma olacak; herkesin istediği merakla beklediği bir forma olacak diye.. Formalar belli olmadan sizlere burada ipuçlarını vermiştik, formaları paylaşmış ve sonrasında kırmızı formanın geleceğini belirtmiştik. Sonrasında lig öncesi TFF bir ilke imza atarak ilk kez Turkcell Süper Lig Takım Tanıtım Albümü hazırladı. Oyuncular, bilgiler, istatistikler, formalar vs.vs. Bir çok bilgiyi bu tanıtım albümünde bulmuştuk sezon öncesi, bunuda blogumuzda paylaşmıştık daha evel..

Kırmızı formanın nasıl olacağını biliyorduk, albümden sizlere aktarmıştık; az çok sizlerde fikir sahibi oldunuz bu konu hakkında.. Mor forma gibi stili olan, çizgileri olan ve kesimi mor formayla birebir aynı olan bir forma bizi bekliyordu. Mor formanın alev kırmızısı Ocak ayında satışa sunulacak denildi, bizlerde bunu size harfiyen aktardık.

Kırmızı formamızı tasarı olarak yayınlayan dost blogumuz Galatasaray Formaları ekibine teşekkür ediyoruz. Evet, yukarıdaki formamız aynen birebir bu şekilde olacaktır. Galatasaray Store'larda devre arasında satışa sunulacak olan kırmızı formalar işte bu formalar diyebiliriz sizlere gönül rahatlığıyla.. Uzun kollu forma satışa çıkacak bilgisinide aldık, fakat net bir durum söz konusu değil.. Bu bilgiler sayesinde sevincimiz iki kat arttı diyebiliriz.. Bir başka güzel haber ise yakında gelecek gibi görünüyor. Uzun yıllardır beklediğimiz bir forma, bir haber gelicek sanırım herhangi bir aksilik çıkmazsa.. Olurda aksilik çıkarsa zaten paylaşırız burada bilgilerimizi..

11 yorum:

  1. Benim beklediğim sürpriz Avrupa parçalısı, olursa şahane olur

    YanıtlaSil
  2. Ohaaaaaaaaaaaaa !!!

    Samiyende herkesin bu formayı giyeceğini düşündümde bir an. Tepkim bu olurdu herhalde.

    YanıtlaSil
  3. belliydi zaten bu federasyon'da bulabilirsiniz ilgili dökümanı.

    YanıtlaSil
  4. Spooky; kırmızı formanın çıkacağını ilk olarak yazdığımızı hatırlıyorum forma lansmanı döneminde :)

    Daha sonrasında formanın resminin TFF kataloğunda bulunduğunuda belirtmiştik. Fotoğrafı büyütürsen eğer bu sene olacak olan kırmızı forma tasarım olarak bu şekilde, şekli şemali rengi tonu açığı koyusu vs.vs..

    "Evet, haklısınız bu forma veya bu bilgi TFF'de de var" demek ile "Bu bilgiler TFF'de var zaten" demek arasında dağlar kadar fark var.

    Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım ne demek istediğimiz..

    YanıtlaSil
  5. Uzun yıllardır beklediğimiz forma,yoksa sarı forma mı geliyor :)

    YanıtlaSil
  6. Bilmem hatırlar mısınız ama bu blogun en çok tartışıldığı dönemde yazdıklarım belli... Ayrıca, transfer konularında da kaynağım olduğunu farklı haberlerin altına yazdım. Evet, ben de duydum bunu falan gibi..

    Yani eleştirecek olsam herkes size yüklenirken eleştirirdim. Ben biliyorum siz kimsiniz diyecek olsam transfer döneminde yazardım birşeyler...

    Lansman öncesi de bu formanın olacağını bilenler vardı daha sonra federasyon vasıtasıyla ortaya çıktı.. Bunu da biliyoruz. Ben bunlarla ilgili postları kaçırmışım ama bu kırmızı forma bu haliyle gazetelerde bile yer aldı. Postları görmediğim için bunu buraya yazabilirim gayet normal.

    Hemen savunmaya geçmeye alınmaya gerek yok.

    YanıtlaSil
  7. Spooky; öncelikle teşekkür ederiz herşey için. Okuyup, yorum yazma zahmetinde bulunduğun, zaman ayırıp emek harcadığın için blog ekibi adına teşekkürler..

    Alınmak veya savunmaya geçmek değil olay, sadece bizim bu konuda zaten TFF'dende evel yaptığımız açıklamalar olduğunu ve orada katalogta görülen formanın orjinal halinin bu olduğunu söyledik.

    Burada herhangi bir alınmaca, gücenmece olmasın; rica ediyoruz.

    YanıtlaSil
  8. Muhteşem bir forma olmuş açıkcası, gerçekten yönetimi tebrik etmek gerekir. Sizleride tebrik etmek gerekir bu bilgiyi verdiğiniz için.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Uzun kollu parçalı çıkarsa çok iyi olur.Bir bilginiz varsa bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle süper bir tasarım olmuş.Yapanın eline, koluna sağlık.Çıksa da alsak :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0