Mert Uyguç: "Hedefimiz Top 16'ya Kalmak"

Galatasaray Café Crown menajeri Mert Uyguç bu yıl mücadele edeceğimiz Eurocup turnuvasının kura çekimi sonrasında sitemize açıklamalarda bulundu.

Mert Uyguç; "Ne en zor, ne de en kolay grubu çektik. Özellikle Alba Berlin basketbolu takip edenler tarafından bilindiği gibi çok güçlü bir ekip. Uzun yıllar sonra ilk defa Euroleague haricinde bir Avrupa Ligi'nde mücadele edecekler. Azovmash son 2-3 yıldır Ukrayna ligini domine eden ve Avrupa'da da önemli işler yapan bir ekip ancak sanıyorum bu yıl önceki yıllardan daha az bir bütçeleri var. Teramo yu çok tanımıyorum, geçen yıl Erdemir'de başarılı bir sezon geçiren James Thomas oynuyor. Ne olursa olsun bir İtalyan takımı ve iyi basketbol oynadıklarına eminim. Şimdilik hedefimiz grubu ilk ikide bitirip son 16'ya kalmak. Aksayan yönlerimizi düzeltmek için 3 haftamız daha var, bu süreyi iyi değerlendirip istediğimiz oyunu oynayabilirsek evimizde Alba Berlin'le başlayacağımız Eurocup liginde istediğimiz sonuçları alabileceğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0