Resmi Ürün..

FCN BLOG ekibi olarak daima taraftarlarımızı lisanslı ve resmi ürünlerimize yönlendirmeye çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Bunu blogumuzun sağ tarafında bulunan resmi ürünlerimizin bulunduğu kısayollardan görebilirsiniz. Günlük hayatımızda kullandığımız bir çok özelliği Galatasaray adıyla kullanmak istemezmisiniz? Mesela örneğin hepimiz mutlaka futbolda bahis oyunları oynuyoruzdur. Kimimiz internetten, kimimiz elden.. İnternetten oynadığımız kuponları GSBilyoner'den oynayarak kulübümüze küçük bir miktarda olsa para kazandırmak istemezmisiniz? Yada kullandığınız cep telefon hattınızı GSMobile'a çevirerek ödediğiniz kontör/fatura ücretlerinin bir kısmının kulübümüze gitmesini istemezmisiniz? Günlük yaşantınızda kullandığınız kredi kartınızı GSBonus'a çevirerek ödediğiniz faturaların kulübümüze gitmesini istemezmisiniz? Kazanılacak zaferler sonrası giyeceğiniz formayı GStore'dan alarak kulübümüze para gitmesini istemezmisiniz? Yada kışın GStore'dan alacağınız kırmızı güzel bir atkıyı boynunuza dolayarak işyerine, okula gitmek istemezmisiniz? Takımımızın antremanlarını, basketbol/voleybol maçlarımızı, özel röportajları, takımımız hakkındaki bütün bilgileri ve haberleri en doğru şekilde öğrenmek için GSTV'yi kullanmak istemezmisiniz?

RESMİ ÜRÜN KULLAN
TAKIMINLA BİRLİKTE SENDE KAZAN !

2 yorum:

  1. İyi güzel, hoşta.. Geçen Hafta salı günü Gsstore.org tan bir atkı sipariş ettim. çarşamba perşembe cuma geçti ürün stokta gözükmesine rağmen hala kargoya çıkmadı. tabi ben bu arada durmadan mesaj yağdırıyorum ama geri dönüş alamıyorum hernedense.. En sonunda ürün tedarik aşamasındadır diye geri dönüş aldım. sonra siparişi iptal etmek için mesj gönderdiğimde nasıl oluyorsa Cumartesi Günü Ürün mesjaımdan sonra Kargoya çıkıyor. Elimede Salı günü ulaşıyor. Tam 1 hafta.
    Hani istanbul dışında olsam neyse diyeceğim.
    hatta birazcık ilgili davransalar ne olacak canım 1 haftadan deyip hiç kafama bile takmayacağım ama bir daha alışveriş yapmam artık gsstore.org'tan gider direk store'dan alırım keyfime bakarım.

    YanıtlaSil
  2. GStore'un online satış sitesinden alın demiyoruz illa eğer varsa imkanınız mağazalardan almanızı tavsiye ederiz. Hem ürünü deneme şansınız mevcut :)

    Zaman zaman kargolarda herhangi bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0