Teşekkürler Ergin Ataman..

Galatasaray Café Crown takımında hafta içersinde yaşananlar adına düşüncelerini belirtmiş Ergin Hoca dün oynanan maç sonrasında.. Gayet güzel, mantıklı ve düzgün cümleler kurmuş başarılı antrenör.. Maç sonrasında desteğini ve üzüntüsünü dile getirdi Ergin Ataman.. Teşekkürler Ergin Ataman.. Bu büyük taraftar yapılan iyiliği ve verilen desteği asla unutmaz.. Güzel sözlerin, desteğin ve üzüntünü belirten mesajların adına yeniden teşekkürler..
Ergin Ataman ne demişti?
"Ben bu olayın çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Biz Türkiye'de her şeyi abartmayı seviyoruz. Evet ortada bir hata var. Ama şu da bir gerçek ki mantıklı düşündüğümüz zaman; Cemal Nalga Türkiye'de düzenlenen bir hazırlık maçında ceza aldı. Türkiye'de düzenlenen bir hazırlık maçında ceza alan bir oyuncu benim bilgime göre Avrupa'da düzenlenen bir turnuvada cezalı bir konumda olmaması gerekiyor. Yani bugün Türkiye liginde cezalı olan bir oyuncu Avrupa Kupaları'nda oynayabiliyor. Zaten hazırlık maçlarında ceza alan bir oyuncunun hazırlık maçlarında cezasını çekmesi çok mantıklı değil. Çünkü bir gün içinde sabah, öğle, akşam hazırlık maçı alırsınız bu oyuncunun cezası biter. Ortada bir insan hatası var. Yani ortada 'çok büyük bir sahtekarlık', 'Avrupa'daki turnuvayı kandırma' yok. Bu olayın bu kadar büyütülmesine hiç anlam veremiyorum. Galatasaray camiasına geçmiş olsun diliyorum"

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0