Armanın Haftası..

Artık klasikleşen ve gelenekselleşen Arma ile ilgili haftalık genel skorlar ve değerlendirmeler yazımız ile birlikte tekrar sizlerleyiz. Bu hafta aslında pek iyi geçmedi keza bayram haftasında gerek futbol takımımızın almış olduğu mağlubiyet, gerekse bayan basketbol takımımız almış olduğu mağlubiyetler ne kadar canımızı sıksada Galatasaray'ın ruhunu, armasının değerini sahaya yansıtanlar elbette oldu..
  • Galatasaray futbol takımımız ligte konuk olduğu Bursaspor'a 1-0 yenildi. Rakibimizin golünü genç oyuncu Volkan Şen kaydetti.
  • Galatasaray bayan basketbol takımımız Euroleague'de evinde konuk ettiği Ros Caceres Valencia takımına 62-63 kaybetti. Jia Perkins attığı 19 sayı ile takımımızdaki en skorer oyuncu oldu. Ekibimiz ise ligde ezeli rakibini evinde konuk etti fakat bu mücadeleyide 77-84 kaybetti. Galatasarayımızda Katie Douglas attığı 18 sayı ile takımımızdaki en skorer oyuncu oldu.
  • Galatasaray erkek basketbol takımımız ise ligde deplasmanda karşılaştığı Pınar Karşıyaka'yı müthiş bir mücadele sonrasında ve uzun yıllar sonra ilk kez 73-79 mağlup etti. Galatasarayımızda Radoslav Rancik 23 sayıyla takımızdaki en skorer isim olurken, Simas Jasaitis'in 20 sayılık katkısı görülmeye değerdi.
  • Galatasaray bayan voleybol takımımız ise deplasmanda karşılaştığı DYO Karşıyaka takımını 2-3 mağlup etti.
  • Galatasaray erkek voleybol takımımız ise Teledünya Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakası rövanş maçında İBB'ye 2-3 kaybetmesine rağmen ilk maçtaki avantajlı skoru sayesinde yarı finale yükseldi. Erkek voleybol takımımız ligde Ziraat Bankası'na 3-0 mağlup oldu.
  • Galatasaray A2 futbol takımımız ise ligde Kasımpaşa'yı 1-2 ve Kartalspor'u 3-0 mağlup etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0