Baros Geri Dönüyor..

Milan Baros'tan güzel haberler var.. Bugün kendisinin ayağında bulunan yukarıda görmüş olduğunuz özel atel çıkartılmış. Yapılan kontroller sonrasında Baros'un ayağındaki kırıkların beklenenden daha kısa sürede iyileştiği ve yapılan güçlendirme çalışmaları ile herhangi bir güç eksikliğinin olmadığı gözlemlenmiş. Daha evel yazmıştık, ayağındaki özel alçının çıkıp atel takılması çok olumlu ve iyi bir durum diye; şimdi atelde çıkartıldı ayağından.. Sanırım bir kaç hafta bandaj ile dolaşacaktır ve ufaktan ufaktan başlayacaktır çalışmalara.. Milan Baros daha evel belirttiğimiz gibi devre arasındaki hazırlık kampına yetişiyor. Ne kadar eksik varsa hepsini o arada özel program ile kapatıp ligin ikinci yarısına yetişecektir. En geç ligin ikinci yarısındaki ikinci yada üçüncü maça yetişir. Bu hızla giderse arada kupa maçlarında bile oynar orası ayrı bir durum tabii ki ama tek temennimiz oynayacak diye Baros'un riske edilmemesi.. Yani önce ayağı tamamen iyileşsin, güçlensin sonrasında formasını giysin; bizde inletelim ortalığı yine Milan Baroooooooosss oley oley oleeyy diye.. Sana olan özlemimi uzun uzun yazmıcam, çok samimi ve kısa bir biçimde yazmak istiyorum.. Çabuk iyileş, özledik seni; hemde çok özledik.. Vallahi özledik ulan!

3 yorum:

  1. Nekadar önemli bir fudbolcu oldunu yoklunda anladik demeki barosus yürümüyor son vuruslari biraz sayif ama mücadelesine yapdi kosulara hirsina hayranim sözlesmesini bir an evel uzatirlar isanllaH tamam iyilesmeden oynatilmazinda

    YanıtlaSil
  2. Çimlere ayak bastığı an başlamak lazım:
    alemin Kralı GELİyooorr GELİyoorrr geliyooooooooorr!

    YanıtlaSil
  3. Ulan baros kramponun olayim dön artik bee :))

    özledik..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0