Bu Vatan Bölünmez, Bu Böyle Biline..

Türkiye Cumhuriyeti bağımsızlığını ve bölünmezliğini tehdit unsuru içeren, zaman zaman bölücü örgüt hakkında propaganda yapan parti adındaki siyasal terör örgütü Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılmıştır! Haklarında soruşturma başlatılan 220 kişiye ise siyasi yasak getirildi.. Bu yasak için oy veren bütün anayasa mahkemesi üyelerine, emeği geçenlere ve bu siyasi parti adı altındaki terör örgütünün kapatılmasına destek veren herkese teşekkürler..
Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık.. Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür!

10 yorum:

  1. Demokrasinin Türkiye içindeki sonu.

    YanıtlaSil
  2. Parti kapanınca herşey bitseydi keşke

    YanıtlaSil
  3. bu demokrasinin ilk adimi dir
    DTP domokrasi lafinin altindan kurt fasistligi yapiyordu !!

    turkler ve kurtler icin dtp nin kapatildigi gun bayram gunu dur :)

    ben bir turk olarak (ulkucu) kurt lerle hic bir sorunum yoktur lakin ahmet turk ve diyer pkk yandaslarindan nefret ediyorum !

    YanıtlaSil
  4. Bu olaya sadace parti kapatmak olarak bakmayın.Bu ülkede yaşayan herkes demokrasiyi iliklerine kadar hissediyor bu parti ve terör yandaşları hariç.Benim ülkemde demokrasi diğer ülkelerde olmadığı kadar fazladır.Bende hiç bir eksiği olmayan bu insanlar benim ülkemde apo denen itin ve çapulcu topluluğunun faşizmini uygularken kapatılan bir parti ile TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE demokrasi bitmez.Asıl parti kapatılmasaydı demokrasinin bitmesine ve artık halkın darbesine az kalmıştı.Bu ülkede yaşıyorsanız adam gibi yaşayacaksınız.apo denen soysuz köpeği bize muhattap göstermeye çalışıncamı demokratik olunuyor.Eğer parti kapatmayla demokrası bitiyorsa varsın bitsin.En içten duygularla söylemek isterim.Ben TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşıyım.Ben TÜRK'üm ve gene ben TÜRK ırkının üstünlüğüne inanan biriyim.İster faşist deyin isterseniz terörist.Eğer bu ülkede birilerini dağdan indirip muhattap kabul etmeye çalışırsanız dağa çıkacak insanlar emin olun inenlerden daha fazla olacaktır.Ancak biz dağa çıkarsak bu ülkede ne demokrasi kalır nede terör yandaşları...Böyle bir olaya tepkisiz kalmadığınız içince sizleri tebrik ediyorum.Her fırsatta güzel ülkemizin bölünmez bütünlüğüne vurgu yapıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  5. Bir söz vardır; Barış savaşla kazanıılır, ırkçı değil TÜRK'üm!

    YanıtlaSil
  6. Bu vatan bölünmez bu böyle biline,
    Bu vatan uğruna hazırız ölmeye!
    Apo'nun p.çleri sabrımız kalmadı,
    TÜRK GENCİ GELİYOR S.KECEK ANANI !!

    YanıtlaSil
  7. Daha kaç yıl savaşmalıyız,kaç asker daha şehit olmalı,kaç ana daha ağlamalı barış için?

    YanıtlaSil
  8. doğu bölgelerinde yaşayan insanların mecliste istedikleri kişiler tarafından temsil edilme haklarının alınması, sosyal ve demokratik toplumun üzerinde durduğu temellerin tamamen yıkılması anlamına gelmez mi? bizi yıllardır kınadığımız, karşısında eylemler yaptığımız totaliter bir rejim yapmaz mı?


    Atatürk, ilkelerinden Cumhuriyetçilik'i "Cumhuriyet rejimi demek, demokrasi sistemiyle ilgili bir devlet şekli demektir" sözüyle açıklamıştır, ta 76 yıl önce. zaten bu ilkeye karşı davranmak, bu 86 yıl önce kurulmuş devletin ana kuruluş ilkelerinden birine tamamen zıt bir davranış uygulamak ve dolayısıyla, devletin kendi içindeki düzenini, birliğini ve beraberliğini zedelemek değilse nedir?


    geçmişte, hep, hadep ve dehap (hepsi de dtp gibi kürtlerin çoğunluğunu oluşturduğu partiler) kapatıldı/kapandı. peki yararı ne oldu? kısa bir süre sonra, bu adamlar hep yeni oluşumlar kurup eskisinden daha da çok destekçi buldular. hep daha cok oy aldilar, hep daha cok insandan destek aldilar. daha liderlerinin adini yaziya dokemeden, bu adamlara oy veren secmenler var.

    gercekten cozum yillardir yapilip eline yuzune bulastirildigi gibi partiyi kapatmak mi, yoksa oy veren kesime adam gibi bir egitim verebilmek mi?

    not: kesinlikle ama kesinlikle DTP'nin politikalarını desteklemiyorum, oy vereceğim en son partilerden biridir DTP (ve türevleri).

    YanıtlaSil
  9. geçmişte, hep, hadep ve dehap (hepsi de dtp gibi kürtlerin çoğunluğunu oluşturduğu partiler) kapatıldı/kapandı. peki yararı ne oldu? kısa bir süre sonra, bu adamlar hep yeni oluşumlar kurup eskisinden daha da çok destekçi buldular. hep daha cok oy aldilar, hep daha cok insandan destek aldilar. daha liderlerinin adini yaziya dokemeden, bu adamlara oy veren secmenler var.

    Bak bu konu hakkında sana bir link göndereyim beni uğraştırma aç oku !! Bunların sorumlusu biz değiliz.Yurt dışında bir parti kapatılırsa o parti ve türevleri bir daha açılmaz..Yazı gayet güzel açıklıyor...
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/13201889.asp?yazarid=249

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0