Çıkış Maçımız Olsun !!

UEFA Avrupa Ligi
F Grubu, 5.Maç
GALATASARAY
49' Mustafa Sarp
Panathinaikos
Ali Sami Yen Cehennemi
3 Aralık Perşembe @ 22.05

Galatasarayımız liderlik koltuğunu perçinlemek için Yunan temsilcisi ile kendi evinde karşılaşıyor. Panathinaikos takımı ile liderlik mücadelesine çıkacak olan ekibimizde sakatlığı süren Milan Baros forma giyemezken, sağ kasığında ağrıları bulunan Emre Güngör'ün yanı sıra gribal enfeksiyon geçiren Ufuk Ceylan ve Tobias Linderoth forma giyemeyecek. Mücadele STAR TV'den şifresiz (!) olarak yayınlanacak. (En azından şimdilik gelen bilgi bu yönde..)

Leo Franco
Sabri (Uğur) Gökhan Servet Hakan(Caner/Uğur)
Mehmet Arda(Barış) Mustafa(Elano)
Nonda (Arda) Kewell Keita

Kadro şu anda tam olarak şekillenmiş değil.. Orta alanda Elano, Arda, Mustafa görev alabilir. Eğer bu şekilde olursa ileride Nonda forma giyecek. Fakat Elano, Mustafa, Mehmet veya Barış üçlüsü olursa Arda kanada, Kewell forvete, Nonda kenara geçecek.. Savunmada ise Sabri gelecek hafta cezalı.. Bu yüzden Uğur'u deniyebilir Rijkaard sağ tarafta.. Son haftaların formsuz ismi Hakan Balta'yı kesip Caner veya Uğur'a forma verebilir.

12 yorum:

  1. Hocam ben avrupada yasiyorum (Almanya) simdi bende izleyebilecem mi bu maci? yoksa yine cakalik yapip son anda vaz mi gecib sifreli mi yapacaklar malum ilk mac da sifresizdi sonra adamlar mac baslar baslamaz sifreyi taktiklar.
    Maca gelince bence kazanirz ama yinede bu gs takimindan ümitli deyilim acikcasi,cünkü bu takimin ne defansi ne orta sahasi nede adam gibi kalecisi var.Riykaard yine 3 tane kazmayla maca baslar orta sahada,
    servet gökhan ikilisini yine yüregimiz agzimizda izleriz,hakanin sol tarafi yine yol gecen hanina döner, mustafa yine deli danalar kosar ama maca 0 katkisi olur,mehmet bildimiz gibi yine oynar (vasat).
    Sadece cisseyi durdursak tamadir gerisi zaten kendilinden gelir ayrica umarim elano oynar bu macda cünkü elano böyle maclarda oynar abi tam onun maclaridir.

    YanıtlaSil
  2. Hocam açıkcası şu anda şifresiz olarak lanse ediliyor ama açıkcası kişisel olarak bir şifre koyacaklarını düşünüyorum. Bugüne kadar şifreli yayınlanan maçlarda Biss Key verdik blogumuzu takip eden okuyucularımıza, büyük ihtimalle bu maç öncesi veririz yine bulabilirsek :)

    Olmadı İctimai TV'ye talim edicez sizleri Azeri spikerle başbaşa bir 90 dakika :)

    YanıtlaSil
  3. ben şimdi star tv'de euro futbol'dan naklen yayınlanacağına dair reklamlar gördüm.Bir kaç yerden haftalar önce star'dan naklen yayınlacağını duymuştum,sizde şifresiz diyosunuz inşallah bir sorun çıkmaz da rahat rahat izleriz.Avrupa maçlarında Ali Sami Yen bir başka oluyor.

    YanıtlaSil
  4. Fcn ekibine bir sorum var acaba bir cok kisinin yaptigi gibi maclari sitenizde yayinlama sansiniz yokmu?

    YanıtlaSil
  5. Keita son maçta çıkarken yaptığı hareketlerden dolayı oynatılmayacakmış... Doğru mu bu haber göreceğiz.

    Bir de hem Reha Muhtar hem de Arif Kızılyalın Arda'nın kaptanlığından rahatsız olanlar olduğu, hatta açık açık takım önünde onun uyarısını dinlemeyip ters cevap verenler olduğuna dair detaylar veriyorlar. Ayrıca, kampsız düzene uymayıp, profesyonel davranmayan bazı isimlerden Arda'nın ve birkaç futbolcunun rahatsız olduğunu söylediler.

    Reha Muhtar ısrarla bir yöneticiden bu bilgiyi aldığını söyledi. Arif Kızılyalın'da arada sırada Florya'ya giden bir isim.

    Bu konu hakkında bir duyumunuz var mı?

    YanıtlaSil
  6. ağa bende ictimai tv war ama maç saatlerinde sifre giriyor onadamı biss key girecez

    YanıtlaSil
  7. Antreman maçındaki kadroya bakınca kalede Leo, savunmada Uğur-Servet-Gökhan-Hakan, orta alanda Mustafa-Mehmet-Elano-Arda-Kewell, forvette Nonda.

    YanıtlaSil
  8. Keitanin Rijkaard ve neskensle sorunu var galiba fener macindan sonra bir türlü oynatilmadi oynayincada fazla chance verilmedi keita bana göre bu takimin kewelle beraber en önemli oyuncusu böyle kolay kaybedilmeli böyle bi oyuncu

    bana göre ideal kadro böyle olmali

    kalede: Ufuk
    savunma: Ugur-servet-emre asik-hakan
    orta saha: Mustafa-Topal-Keita-arda-keweLL
    forvet: uyuz essek nonda

    leo napiyor bunu bana biri anlatabilir mi?
    güzel türkce konusuyor güzel reklam ceviriyor ama biz ona onun icin mi para veriyoruz bu kaleci ispanya liginde nasil 10 sene kalecilik yapdi
    Ufuk buna 100 ceker ben ufukun kac macini izledim gayet güzel kaleci bence ona forma verilmeli Rijkaard bercelonada rüstüden nasil alip valdeze verdi formayi ayni chansi ufukda hak ediyor bence ufuka güvenilirse bir 10 sene kaleci sorunumuz kalmaz ben ona okadar güveniyoru

    gökhan zan hic bahsetmiyelim ben böyle kazma görmedim besiktas bizi iyi kandirmis valaha helel olsun emre asik canini disine takiyor yüregiyle oynuyor

    YanıtlaSil
  9. Umarım kazanırız.Tüm dileğim bu fakat bu maçtan galip ayrılacağımızı düşünmemi sağlayan bir şeyler var içimde.Umarım ben yanılıyorumdur da çıkıp galip geliriz, üstümüzdeki ölü toprağını atarız.

    YanıtlaSil
  10. Keita'nın kimse ile sorunu yok, sanırım kendisinin Fenerbahçe maçında 3 maç ceza aldığını unuttunuz ;-)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba bunu nereye yazacağımı çok bilemedim ama NTVSPOR'un Galatasaray düşmanı haliyle ilgili bir yazı yazabilir misiniz?

    F. Ülker - Galatasaray Cafe Crown maçı sonrası, "Serbest Bırakıldılar" başlığı altında Galatasaraylı taraftarların fotoğraflarını üstelik gözlerini mozaikleyerek sanki bir suçlu gibi gösterdiler.

    Bugün de "UEFA'dan Seyrantepe'ye kırık not" isimli bir başlık atmışlar. Ki notu UEFA vermedi bir Alman şirketi verdi.

    Yanlı haber yapılıyor ve FCN Blog olarak buna bir dur denmesi gerektiğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  12. NTVSpor'a yakında giydiricez ufaktan merak etmeyin..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0