GSBonus Sorunsalı..

Daha çıktığı ilk gün başvurduk GSBonus Gold için.. Ailede bir çok kişi Garanti Bankası ile çalışıyor, hatta şirketin bütün hesapları Garanti Bankası'nda bulunuyor. Fakat buna rağmen ilk yaptığımız başvuru yetersiz maaş nedeniyle (ki maaşım belirlediğim limitin 3 katı olmasına rağmen) başvurumuz red edildi. Ardından Denizbank aracılığıyla başvurduk yaklaşık bir hafta sonra ve bu sefer maaşımızın teminatını garanti olarak kabul etmediklerini belirtip yine vermekten vazgeçtiler. Kullandığım bir çok kart olduğunu, hesaplarımın olduğunu belirtmeme rağmen yinede vermediler kartı.. Üçüncü olarak yine Garanti'den başvurdum fakat kabul etmediler.. Kişisel bilgilerimin eksik olduğunu belirttiler.. Bu yaşananlar sonunda Garanti Bankası şubesine giderek temsilci ile birebir görüştüm ve adımı yazdıklarında kişisel bilgilerimin çıkıp çıkmadığını görmek istediğimi belirttim. Kart durumunu anlattığımda ise ilk istediğimde vermedikleri kartı hesaplarımı iptal ettirmek tehditi karşılığında vermeyi kabul ettiler. Yaklaşık 10 günlük bekleyişin ardından bildirim maili geldi; kartınız kargolanmıştır diye.. Bu bildirimin üzerinden bir hafta geçti fakat kart hala piyasada yok.. Hayır, hani böyle köhne biryerde otursam gam yemicem İstanbul'un göbeğinde oturmamıza rağmen kart hala ulaşamadı.. Sanırsın yürüyerek getirecekler kargoyu Taksim'e.. Eğer üzerinde Galatasaray arması ve kullanılması sonucunda Galatasaray'ın yararı olmasa çoktan vazgeçerdim almaktan ama böyle yaparak adamları resmen kart almaktan soğutuyorlar.. Artık bu haftada gelmezse kargoyu arayıp tehdit etmekten veya kargoyu basmaktan başka çare kalmıyor..

Kamusallaşmak ve profesyonellik her alanda şart bu güzel ülkede..

11 yorum:

  1. Demek ki GS Bonus kartı Galatasaray Divan Kurulu üyelerine çıkartmışlar. Mektebi Sultanilere yani.

    YanıtlaSil
  2. Bende yaklaşık 1 ay önce intrnetten başvuru yaptım fakat hala bir yanıt gelmedi,üstelik maaşımı garanti bankasından almam ve garanti bankası kredi kartım olmasına rağmen,fakat bu garanti bankası ile yaşadığım ilk sorun değil ve görünüyor ki sonda olmayacak...

    YanıtlaSil
  3. Daha da kötüsü var.

    Ben üniversiteliyim ve Garanti bankasında hesabım var. Kredi kartı başvurusu yapmak istediğimde sadece UniBank kredi kartına başvuru yapabileceğim söyleniyor. Yani ben bir üniversite öğrencisi olarak garanti bankasından Gsbonus alamıyorum, dolayısıyla seneye stada da giremiycem herhalde! Bu tip şeylere dikkat edilmesi lazım.

    YanıtlaSil
  4. Garanti internet şubesinden başvurdum ve anında onay mesajı geldi. Tek sorunu kargo teslimatında yaşadım. 15 günde 3 kere aradım ama kargo teslimatı olmadı en son Garanti Haklı Müşteri hattını aradım ve şikayetimi belirttim, 1 gün sonra kart teslim edildi.

    YanıtlaSil
  5. ben ilk gun sms gönderdim 1. hf kart elime geçti muhakkak yanlışlık var

    YanıtlaSil
  6. Kartla ilgili sadece kargoda sorun yaşadım, onun dışında hiçbir sorun olmadı.

    YanıtlaSil
  7. Sözleşmeli öğretmenlere falan kart verilirken epey sorun oluyor. Bazı yerlerde ve kişilerden duyduklarımıza göre bizlerle aynı sıkıntıyı yaşayan kişiler mevcut.

    Bugün Müşteri Hizmetleri ile görüşme yaptım kart ile ilgili.. Kartımın yarın elime ulaşacağını belirttiler.

    YanıtlaSil
  8. ayın 8. onay aldım. bugün oldu gelen giden yok.

    YanıtlaSil
  9. Garanti Bankasının çalıştığı kurye tam bir rezalet. Her zaman sorun yaşatıyorlar, kuryenet diye aratın internette rezaletin boyutlarını görün.

    Bu kadar şikayete rağmen hala Garanti bunlarla çalışıyor, anlamak da mümkün değil.

    YanıtlaSil
  10. Bu sorun herkeste yaşanıyor. Kuryenete bol bol giydiriyoruz topluca. Bonus onlarla çalışıyor ve berbat bir şirket. Keşke bunda sazı biz alsaydık..

    YanıtlaSil
  11. GS bonus kullanmamın kampanyalar dışında kulübe bir katkısı varmı? Varsa neler biliyormusunuz...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0