GStore & FCN Blog Kış Kreasyonu

İş & Okul Kreasyonu
Galatasarayımızı günlük hayatta ve özellikle önümüzde yaklaşan soğuk, yağmurlu ve karlı kış günlerinde yaşamak, yaşattırmak adına daha klasik ve sade renkler seven taraftarlarımız adına bir kreasyon hazırladık. Toplam bedeli 50 TL civarı.. Okula, işe, sevgilinizle buluşmaya gittiğinizde ne giyerseniz giyin üzerine her türlü gider bu kreasyon.. Montunuzun içinde kravat şeklinde takılmış atkınız, üzerinde kulaklarınızı kapatan siyah Galat amblemli bereniz ve siyah G.Saray logosu eldivenleriniz.. Siyahın inceliği, zarifliği aynı zamanda bayan taraftarlarımızında ilgisini çekecektir elbet..

Genç & Taraftar Kreasyonu
Kırmızı rengimizi sevenlere, içindeki ateşi yansıtanlara ve Galatasaray ateşiyle hayatlarını dolu dolu yaşayan taraftarlarımıza güzel bir "Kırmızı" kreasyon aslında.. Bere konusunda alternatif olarak iki bere bulunuyor.. Bu kreasyonunda toplam bedeli yaklaşık 50 TL civarında.. Kazanılan veya kaybedilen mücadeleler sonrasında Galatasaraylılık ruhunu sonuna kadar yaşatan, sonuna kadar yansıtan görünüme sahip olması ayrı bir güzellik.. Günlük hayatta kullanılabilecek bir durum olmasıda diğer avantajı..

Çizgili Kreasyon
Bu kreasyon daha çok ufak yaşlardaki taraftarlarımız için veya yatay çizgili ürünleri seven taraftarlarımız için oldukça ideal.. Nedense bana yatay çizgili ürünler çocuklarda veya ufak taraftarlarımızda daha hoş görünüyor.. Bazı taraftarlarımız ise yaşları ne olursa olsun yatay çizgili ürün hayranları.. Bu kreasyon ise tam onlara göre.. Bu kreasyonda yaklaşık 50 tl civarında diğerleri gibi.. Diğer kreasyondan daha çok sarı renkler ağırlıkta bu kreasyonda.. Sarı'da bizim kendi evladımız, hatta öz evladımız; tıpkı kırmızının olduğu gibi ama Galatasaray'ı temsil eden renk ağırlıklı olarak suyun öte tarafınında sarıyı kullanmasından ötürü kırmızı olarak önplana çıkıyor. Ama bir başka alternatif kreasyonda diyebiliriz..

FCN Blog ekibi olarak sizlere üç farklı kreasyon hazırladık Galatasaray Store'da yaklaşan kış günlerinden korunmanız için sizlere sunulan ürünlerden.. Üç farklı kreasyonunda değerleri yaklaşık olarak 50 tl civarında.. Kimisi 49 tl, kimisi 51 tl olabilir.. Galatasaray aşkınızı günlük yaşamınızda ifade etmek ve doyasıya kullanmak; aynı zamanda soğuk kış günlerinde sıcacık kalmak adına sizlere tavsiye ederiz.. Yazdığımız ürünler son derece kaliteli, kullanışlı ürünler.. Galatasaray Store ekibine buradan bir kere daha teşekkür edelim bu konuda; ve diğer ürünler içinde taraftarlarımızı GStore mağazalarına veya GStore resmi sitesine yönlendirelim.. Resmi ürün kullan; takımınla birlikte sende kazan!

3 yorum:

  1. Çok beğendim bu başlığı. Her sezon yapılmasını isterim, güzel bir düşünce olmuş tebrik ederim. Benim seçeneğim 1. yaptığın. Zaten bereden almıştım geçen hafta :) Diğerlerini de tamamlarız..

    YanıtlaSil
  2. harika bir çalışma teşekkürler ben gsbonus kartımı bekliyorum store a gitmek için ama kart bir türlü gelmedi en üstteki siyah atkıyı eklemiştim sepete siyah bere de hoşuma gitti ben de burdan naçizane tüm galatasaraylıları storelara davet ediyorum. ufak bir not sakarya da okuyorum konyalıyım sakarya daki store kapandı geçenlerde konya daydım baktım ki ordaki de kapanmış umarım yer değişikliğinden dolayıdır ilgisizlikten dolayı kapandıysa çok üzücü gerçekten

    burak

    YanıtlaSil
  3. Bizim yaptığımız pek birşey yok GStore yapıyor, biz burada sizlerle paylaşıyoruz :) Baktık dost blogumuz ve bu işlerle ilgilenen kardeşimiz GSaray Formaları yapmadı dedik bari biz yapalım =P

    GStore mağazalarına bazı bölgelerde rağbet gösterilmiyor. Galatasaray Pazarlama AŞ'nin ise belli bir stratejisi mevcut bulunuyor. Rağbet görülmeyen yerlerde bulunan store mağazaları kapatılıyor yerlerine potansiyeli olan yerlerde mağazalar açıyor. Bakınız Galatasaray taraftarlarının potansiyel olduğu Bayrampaşa, Esenler vb. bölgelerde herhangi bir GStore yoktu fakat yeni açılan İstanbul Forum AVM'de yeni bir mağazamız açıldı. Bizler burada hep belirttik, burada hep taraftarlarımızı duyarlı olmaya davet ettik. Sloganımızıda oluşturduk hatta; LİSANLI ÜRÜN KULLAN, TAKIMINLA BİRLİKTE SENDE KAZAN!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0