Kamuoyuna Duyuru | Artemio Franchi Blog

Geçtiğimiz günlerde blogumuzda yayınladığımız "Leo Franco Sendromu" adlı başlık altında kendi bloglarından haber çaldığımızı iddia eden Artemio Franchi ekibinin iddiası tamamen asılsız ve yalandır. Blogumuzda Arjantinli kalecimiz Leo Franco'nun bir kaç gün öncesinde vermiş olduğu demeçlerden yola çıkarak; oyuncumuza yapılan yönelik eleştirilere cevap vermiş ve Turkcell Süper Lig 2009-2010 sezonunun ilk yarısında yediğimiz golleri tek tek analiz ederek blogumuza taşımıştık. Daha evel bu konuyu kendi bloglarında kaleme alarak bizden çok farklı bir analiz ve bizden çok çok farklı düşünceler ile bloglarına haber olarak giren Artemio Franchi Blog Ekibi'nin blogumuz adına yapmış olduğu hakaretler ve ithamlara gerek adı geçen blog ekibine mail olarak gereken cevabımızı verdik.
Bugüne kadar en ufak görsel ögede bile "Teşekkürler ..." yazısını yazmasını bilen; en ufak alıntıda bile "Kaynak, buradan, şuradan, tıklayın" gibi bağlantı uzantıları vermesini bilen ve bu konulara herkesten daha çok dikkat eden hassasiyetli bir blog ekibine sahibiz. Bunun örneklerini blogumuzda fazlasıyla görebilirsiniz. Bizleri takip eden okuyucularımız bilirler ki; emeğe saygı konusu en çok dikkat ettiğimiz ve bizlerinde ciddi savaşlar verdiğimiz konudur. Bahsi geçen yazıyla alakalı diğer blogta herhangi bir bilgimiz yoktu ama eğer oradan herhangi bir alıntı olmuş olsaydı bizler yazının altına o ibareyi düşmesini bilirdik zamanında düştüğümüz gibi.. Ayrıca bahsedilen yazılar arasında ciddi anlamda farklılıklar mevcuttur. Diğer blog Arjantinli kalecimizi suçlarken biz yazdığımız yazıda savunma zaafiyetimizi belirttik. Bizlere "hırsız, şerefsiz, onursuz, gurursuz" gibi ithamlar kullanan kimseler önce kendi yazdıklarını bir okusunlar; sonrasında eğer gerçekten tek bir cümle benzerliği varsa bizleri suçlasınlar.
Bugünden itibaren (25 Aralık 2009, Cuma) bu tür konulara herhangi bir şekilde sebebiyet veren ve blog ekibine asılsız iddialar ile suçlamalarda bulunan; yorum, mail vb. yollar ile hakaret, küfür içeren mesajlar atan bütün kişiler (kişi ve kurum ayırt etmeksizin) hakkında hakkımızı onlara cevap yazarak değil; hukuki yollardan arayacağımızı; Türkiye Cumhuriyeti, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na bahsi geçen kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı; ve hakkımızı bütün hukuki mercilerde arayacağımızı bildiririz. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması dileği ve temennisiyle..

Saygılarımızla
FCN BLOG Ekibi

3 yorum:

  1. Genelde FCN, haberleri yürütülen blog oluyor. Kaynakları çok sağlam olduğu için etrafta FCN haberleri dönüyor. Ayrıca sıkı bir takipçi olarak en ufak dışarıdan aşınmış olaya link verdiğinizi biliyorum. Bizim blogdan paylaştığınız ufacık 1-2 resim için bile kocaman link vermiştiniz zamanında. Resimlerden büyüktü link ve teşekkür yazısı :)

    Ayrıca diğer blogun yazısını üşenmeden okudum bir alakası yok bu 2 haberin. Sadece madde madde yazılmış leo franco konsepti benzer, ama kim bir adam hakkında araştırma yapsa aynı konsept olur çok doğal. Hani özel bir bilgi olur ya da özel farklı bir yorum olur kopyalanır tamam da oldukça alakasız yazılar.

    Zaten takipçileriniz sizi, bilir böyle açıklamalara bile yok aslında.

    YanıtlaSil
  2. Onların ne olduğunu bende biliyorum. Gayet düzgün yazdığım yoruma Gala's bana hakaret ediyor diye cevap vermiş ve yorumumu yayınlamamıştı. Ayrıca birçok arkadaşımda onların yazısı ile karşıt görüşlüydü ve düzgün üslupla yazdıkları yazıları onaylamamışlardı.

    Arkanızdayım bu konuda..

    YanıtlaSil
  3. burda bi calıntı yok
    leo ıcın ıstatıstık bılgı verme tekeli kımseye ait degıl
    ıddaları komık olmuş
    kaldıki onlar leo yu siz defansı yermişiniz
    mantık tamamen zıt yani
    fcn blog calıntı yapmaz
    sız hakaret olmadıkca sert elestrileri dahi yayınlıyorsunuz bunun içinde teşekkürler

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0