Renklerin Peşinde..

Galatasaray logosunun olduğu heryerde olduğumuzu defalarca ve tekrar tekrar her fırsatta dile getiriyoruz. Dost blogumuzun adı gibi bizlerde ARMANIN PEŞİNDEYİZ! Galatasarayımız bu hafta oldukça zorlu müsabakalarla dolu bir haftayı geride bıraktı. Futbol takımımızın liderlik mücadelesi, erkek basketbol takımımızın süren onur savaşı ve bir sürü karmaşa bizlerle birlikteydi...
  • Galatasaray profesyonel futbol takımı kendi evinde UEFA Avrupa Ligi'nde güçlü rakibi Panathinaikos karşısında Mustafa Sarp'ın golüyle galip geldi. Temsilcimiz bu sonucun ardından grubunda liderliğini garantilemiş oldu. Hafta içersinde oynanan mücadeleden sonra kendi evinde ligte İstanbul BŞB takımı ile karşılaşan Galatasarayımız mücadeleden 1-1lik beraberlikle ayrıldı. Takımımız adına golümüzü Oz Büyücüsü Harry Kewell kaydetti. Galatasarayımız bu sonuçla puanını 30'a yükseltirken lider Kayserispor ile puan farkını 1'e indirdi.
  • Galatasaray bayan basketbol takımı ise ligte Çankaya Üniversitesi'ni 71-82 mağlup etti. Temsilcimizde Katie Douglas kaydettiği 25 sayıyla galibiyette başrol oynadı. Temsilcimiz yarın [10 Aralık Perşembe] kendi evinde Euroleague ekiplerinden TTT Riga ile karşılaşacak.
  • Galatasaray erkek basketbol takımı ligte Tofaş'ı kendi evinde konuk etti. Temsilcimiz bu mücadeleden 76-86 mağlup ayrılmasına karşılık Mike Wilkinson attığı 25 sayı ile mağlubiyeti önleyemedi. Erkek basketbol takımımız ULEB Q2 Cup'ta güçlü rakiplerinden Alba Berlin'e ise 77-87 mağlup oldu ve gruptaki ikinci yenilgisini aldı. Alman rakibi karşısında Galatasarayımızda Darius Washington ve Radoslav Rancik 17'şer sayı bulmasına karşılık mağlubiyete engel olamadı. Galatasarayımız bu skorla grupta ikinci mağlubiyetini aldı.
  • Galatasaray tekerlekli sandalye basketbolunda yani Engelsiz Aslanlar ise kendi evinde Adana Engelliler SK ile karşılaştı. Mücadeleyi baştan sonra üstün götüren Engelsiz Aslanlarımız mücadeleden 101-39 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Ferit Gümüş attığı 38 sayı ile yıldızlaşırken, Matt Scott kaydettiği 30 sayı ile galibiyetin baş mimarlarından oldu.
  • Galatasaray bayan voleybol takımımız ise Capital Challenge Cup Turnuvası'nda oynadığı ilk maçta Azerbaycan temsilcisi Igtisadchi Bakü takımını 3-0 mağlup ederken, Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi mücadelesinde güçlü rakibi Eczacıbaşı Zentiva'ya 3-1 mağlup oldu.
  • Galatasaray erkek voleybol takımımız ise Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi mücadelesinde ligin güçlü ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında 3-1 mağlup oldu.
  • Galatasaray voleybol altyapısında ise bir ilke imza atıldı. Bir Türk takımı olarak ilk kez böylesine bir turnuvaya katılan yıldız erkekler voleybol takımımız 5-6 Aralık 2009 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde düzenlenen 4.Uluslararası Derby Cup Voleybol Turnuvası'nda 3. oldu.
  • Galatasaray A2 futbol takımımız ise hafta içinde oynanılan erteleme maçında Beşiktaş'a 1-0 mağlup olurken, bugün Boluspor'u 3-2* mağlup ederek 32 puanla ikinciliğini devam ettiriyor. Temsilcimiz gelecek hafta evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

* Edit : Uyarı için teşekkürler Adsız..

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0