TT Arena Yükseliyor!


TT Arena yükselmeye devam ediyor.. Son fotoğraflara baktığımız zamanda stadyum hakkında ufak tefek birşeyler söyleyebiliyoruz. Stadımız hakkında Galatasaray Antremanları Blog'da güzel bir yazı var. Stadımızda basının yazıp çizdiği kolpaladığı gibi bir sorun, problem falan yok. VARYAP Uzunlar Aş inanılmaz bir hız ile çalışıyor, Allah nazarlardan saklasın.. Herşey dört dörtlük bir biçimde.. UEFA'nın tam istediği standartlarda..

4 yorum:

  1. En cok istegim bu Stadin aciliş macini Barcelona ile oynamak idda ediyorum fenerliler kudurur zaten adamlari bi stadi vardi övündekleri şimdi oda olmicak, nedir bu eziklerin bizden cekti ja :) bide şu kadiköyde bi kazana bilsek tam olucak ama bi ariza var orda ama daha cözemedim.

    YanıtlaSil
  2. stat cok guzel olacak insallah ustu stadin bitiminden sonra mi kapanacak yoksa stadimizda bir sene oynayip ,sene sonrasi mi kapanacak! ah bir de yilmaz vural 6 yabanci oyuncumuz kendine kulup bulsun dedi!sercan MORITZ birde yabanci stoper!linderoth u yollasinlar veya nonda NASIL fikir sizce !dosyayi ne zman aciyorsunuz!istihbarat lar dan ne var!

    YanıtlaSil
  3. Üstünün kapanması projede mevcut ve çatı stat bittikten sonra üzerine vinçler ile monte edilecek. Bildiğimiz kadarıyla stadımıza geçtiğimizde üzeri kapalı olacak ve çatı sistemi mevcut bulunacak.

    YanıtlaSil
  4. insallah ayni anda kapanir ,bundan bir iki ay once gazetelerde kapanmasi ,daha sonra olacak diye haber olmustu ondan !tesekurler!boyle bol bol foto haberleri ypa tt arena icin mukkemel insan heyecan yapiyor;))) sagol!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0