FCN Blog'ta Yepyeni Bir Dönem!

FCN Blog olarak yepyeni bir döneme girmiş bulunuyoruz! İnşaatı devam eden ve bitmesi sabırsızlıkla beklenen yeni stadımız olan TT Arena, Aslantepe konuları hakkında en bilgili ve en tecrübeli isimler ile birliktelik sağlamış bulunmaktayız. Aslantepe'deki son durum hakkında en bilgili ve en tecrübeli isimler olan TTArena ve Aslantepe siteleri ile blogumuz olarak bir anlaşma yapmış bulunmaktayız. Bugünden itibaren sitemizde haftalık periyotlar olarak fotoğrafları, videoları ve stadımızda yaşanan son gelişmeleri bulabilirsiniz. Uzman görüşler, vinç fotoğrafları ve stadımızın haftalık gelişmelerini bildiren videoları blogumuzda bulabilir; merak ettiğiniz sorularınızı sorarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca aşağıda bulunan bağlantılara tıklayarakta anlaşma yaptığımız ve bizlere yardımcı olacak olan bu konuda lider sitelere giriş yapabilirsiniz. Yardımları ve katkıları için TTArena ve Aslantepe ekiplerine teşekkür ediyoruz.. Yapılan anlaşmanın bütün sitelere hayırlı uğurlu olması dileğiyle..

5 yorum:

  1. Tebrikler FCN Blog Ekibi

    TTarena.biz de önceden takip ettiğim bir siteydi bir de her hafta inşaatın % kaçta olduğunu yazabilirseniz beni çok sevindirirsiniz.

    Anlaşmanın her tarafa hayırlı olması dileklerimle...

    YanıtlaSil
  2. hakan89antigsc6 Ocak 2010 22:09

    abi iyi hos guzel ,simdi stadin tamaminin yuzde kacindayiz ,bazilari gibi yok beton yuzde20 yok kalip yuzde80,demeyin ,biz ne anlariz ,en azindan ben anlamam ,yuz de yuzun yuz de kacindayiz ,her 2 hafta da bir boyle versen ,yuzdeleri ,ayrica canimi sikan baska sey su cati her yerde ,olmayacak gibi ,seyler deniyor ,veya sonra falan diyorlar ne dir asli ,su markez seyine de bir baksan :)) yoksa sen arastiriyormusun bir seyler !belli belli sen devam et ,bu gece beraber kutlucaz gibi geliyor yenii oyuncumuzu

    YanıtlaSil
  3. sakin olun arkadaşlar hepside verilir sabrederseniz FCN ekibi herşeye nasıl yetişsin hele bi durunn

    YanıtlaSil
  4. Arkadaslar, simdilik anlasmalari sagladik. Bu hafta icerisinde gerekli bilgiler Blog'a girilecektir. Kuskunuz olmasin.

    FCN
    Yönetimi

    YanıtlaSil
  5. super olmus tamda istediğim şey

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0