Giovani Dos Santos Ramírez Hakkında

Uzun zamandır aklımızda bulunan Tottenham'ın Meksikalı oyuncusuyla son yakın gibi görünüyor. Aldığımız duyumlara göre görüşmeler devam ediyor, özellikle Rijkaard'ın isteğiyle yapılan bir transfer bu. Oyuncunun son durumu kısa bir süre içinde belli olacaktır. Kendisinin gelmesi durumunda Nonda başka bir takıma yollanmaya çalışılacak.

Şuan tam olarak kesin diyemeyiz ancak transferin olma ihtimali oldukça yüksek. Tottenham'ın 5.5 milyon euroya Barcelona'dan aldığı genç oyuncu geldiği günden beri Tottenham için bir hayal kırıklığı oldu. Son 1.5 sezonda toplam 15 lig maçında görev aldı (ligin ilk yarısı Tottenham'da 6 maç - 0 gol, ikinci yarısı kiralandığı 2. lig ekibinde 8 maç - 4 gol, bu sezon da ilk yarıda 1 maçta forma şansı buldu). Tabi ki bu durum bonservis bedelinin Tottenham'ın verdiği paradan da aşağılara inmesine oldukça katkıda bulunacaktır. Rijkaard'ın eski öğrencisi olan Dos Santos Barcelona'daki son senesinde Messi kadar (28 maç) forma şansı bulmuş, ancak alttan gelen yıldız bolluğu sonucunda ve Rijkaard'ın da ayrılmasıyla Tottenham'a satılmıştı. Belki Premier Lig'de başarılı olamadı ancak daha 07-08 sezonunda "wonderkid" olarak tabir edilen oyuncunun 20 yaşında olduğunu ve yeni bir ligde, eski hocasının ellerinde patlama yapabileceğini unutmamakta fayda var.

Gelişme: Aldığımız duyumlara göre hali hazırda Nonda'yı ikna etmekle uğraşıyoruz. Eğer Nonda giderse Dos Santos geliyor..

134 yorum:

  1. Kewell'ın sakatlığı sonrası Nonda, Avrupa'da oynayabilecek tek forvetimiz durumuna geldi, kendisi de sakat o ayrı. Bu durumda sizce hala Nonda'nın sözleşmesi fesh edilebilir mi? Kewell'ın sakatlığı tüm planları altüst eder mi?

    YanıtlaSil
  2. Jo Tranferinden sonra size olan güvenim 1 kat daha aldı gerçekten çok başarılı ve düzgün çalışıyorsunuz. başkalarının yorumlarına da aldırmayın. dos santos'ta son durum ne ? bildiğim kadarıyla henüz linderoth ile yollar ayrılamadı ve kadromuzda 9 yabancı mevcut. ben nonda'nın da kolay kolay ayrılmak isteyeceğini sanmıyorum.gerçekleşmesi şimdilik çok zor görünen 1 transfer bence . . .

    YanıtlaSil
  3. Açıkçası her şey olabilir, ancak Dos Santos'un milli takımda ve Barcelona'da forvet olarak da görev aldığı da bir gerçek.

    YanıtlaSil
  4. bastan beri bagirarak söyliyorum bu adam gelecek diye. bana gülenler oldu da neyse bosverelim ;) rvn da gio gelecek demistim sonunda "geldi"

    YanıtlaSil
  5. Kewell'ın sakatlığı çok ciddi gözüküyor, bence Nonda'yla yollar ayrılmayacak, Kewell'ın sözleşmesi dondurulacak gibi.

    YanıtlaSil
  6. ace, Gio gelirse Avrupa'da oynayabilecek değil mi?

    YanıtlaSil
  7. @Marquez
    Öyle her sakatlıkta rahatça sözleşme dondursaydık, Linderoth'a bu paralar verilmezdi.
    @Yiğit
    Evet oynayabiliyor.

    YanıtlaSil
  8. Bence Barosun sözlesmesi dondurulur ve oda alinir :(

    YanıtlaSil
  9. Kulübe yeni bir sağlık ekibi transfer etsek forvete falan gerek yok.Yıllardır yetti artık sakatlanan geri gelemiyo.sahada burnu kanayan 1 hafta oynayamıyo bu nedir ya

    YanıtlaSil
  10. Önceden Ali lukunku Almaguer ve christian transferlerini bizzat yaşamış biri olarak ve sonra inomoto ve heinze nispeten diğerlerine göre daha iyi fakat dün gelen isim ve bu gün konuşulan isimlere baktığımızda gerçekten çok gururlu ve mutluyum... Malum takımın taraftarları kıskançlıktan çatır çatır çatlamakta ve bende bunu bile bile fenevli arkadaşlarımın üstüne büyük bir keyifle gidiyorum :) bu olay artık transferi geçti bu başka birşey oldu hani yeni bir anlayış geldi takıma yeni bir hava geldi taraftara ve bu 2. yarıda takımımıza yansıyacaktır.Bunun sonucundada aldığımız her galibiyet rakiplerimiz üzerinde bir baskı oluşturacaktır...

    Mutlu son çok yaklaştı... (formam vardı şimdi gidip bir tane daha alacam)

    Cem ÇALIŞKAN

    YanıtlaSil
  11. Baros 8-9 haftaya anaca iyileşir diyolar o zamana kadar oynayabilecek bir Giovanni Dos Santos ilaç olur ilaç

    YanıtlaSil
  12. Aslında istemiyordum ama Kewell'in sakatlığı sonrası kesinlikle ihtiyacımız olacak bi futbolcu.
    Umarım gelir.
    Bilgilendirmeler için sağol FCN

    YanıtlaSil
  13. Ceyhun Coşkun22 Ocak 2010 17:05

    bırakın oyuncuyu Sağlık Ekibi Transfer edelim klübe bunedir ya yeter . CM FM oyunlarında doktorum olmazdı oyuncularım 1-2 ay oynamazdı Galatasaray'da da aynı hesap galiba yeter ulan yeter bir oyuncuyuda cıkıp biz sapa sağlam yaptık diyin lan bize.Neyse bu sakatlıklardan sonra Sağlık ekibinin başındaki adam oynar Atl.Madrid maçlarında ileri uçta.

    YanıtlaSil
  14. Kewell'ın sakalığı ve Frank'ın dos Santos ısrarı beraderinde bir yerli forveti de getirecek gibi gözüküyor.

    YanıtlaSil
  15. Galatasaray Futbol AŞ ile oyuncu Tobias Jan Hakan Linderoth arasındaki sözleşme tek taraflı olarak feshedilmiştir. Tobias Linderoth’a kulübümüze yaptığı hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

    Galatasaray Futbol AŞ

    Hadi Hayırlısı...

    YanıtlaSil
  16. Linderoth'la sözleşme fesh edildi, resmi siteye koyuldu, daha öncede FCN'nin belirttiği gibi.

    YanıtlaSil
  17. Daha evel blogumuzda belirtmiş olduğumuz gibi Tobias Linderoth'un sözleşmesi fesh edildi.

    Bir yabancı oyuncu daha kadromuza katıldığı takdirde Shabani Nonda'nın sözleşmesinin fesh edilmesi yada uzun süreli sakatlık yaşayacak olan Kewell/Baros ikilisinden birisinin sözleşmesinin dondurulması gündemimizde.

    YanıtlaSil
  18. Bu bir yabancı oyuncu için Dos Santos harici görüşülen isimler var mı, varsa ufak da olsa ipucu verebilirmisiniz :)

    Ayrıca Nonda mutlaka gönderilmeli, Kewell ve Baros'un sakatlıkları ne kadar uzun olursa olsun morallerini bozmamalıyız bence.

    YanıtlaSil
  19. Kardeşim Linderoth'un fesih olayından ne kadar zarar ettik biz, bütün alacaklarını istedi mi? Adamı oynatamadık bizi zor durumda bıraktı bir zarar, yabancı kontenjanını doldurdu bir zarar, bir de sezonun geri kalanındaki bütün parasını istediyse o da ayrı bir zarar.

    YanıtlaSil
  20. Ben açıkçası nondanın sözleşmesini şu şartlar altında feshedilmesinden yana değilim baros,kewell sakat jo avrupada oynayamıyor yabancı alırsak büyük ihtimal dos santos gelecek forvetsiz avrupada atletico madridi geçebileceğimizi düşünmüyorum ama dos santos yerine bir forvet alırsak o zaman feshedilmeli diye düşünüyorum..bu arada sercan ve mustafa pektemek sezon sonuna kaldı galiba bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  21. Tek taraflı fesih demek alacaklarının hepsinin ödenip sözleşmeyi iptal etmek demektir arkadaşlar.

    Bu yüzden Tobias'a yıllık ücreti ve primleri ödenerek gönderildi.

    Ayrıca Nonda konusuna gelince Avrupa futbolunda 4-6-0 çok uygun ve yaygın bir sistemdir. Nonda olmasa Atletico'yu eleyemeyeceğiz diye bir durum yok. Denizli BLD takımına altıpas içinden gol atamıyor, topa vuracak hali yok. Atletico maçlarında ne bekliyorsunuz Nonda'dan tur atlatmasını mı?

    YanıtlaSil
  22. Mustafa ve Sercan da durum nedir peki

    YanıtlaSil
  23. Şu anda o konuda herhangi bir bilgimiz bulunmuyor. Eğer herhangi bir gelişme yaşanırsa blogumuzdan duyurusunu yaparız.

    YanıtlaSil
  24. FCN sence transfer gercekten gerceklesebilirmi? Cünkü Gio gelirse Nonda gidecek ve bu demek olurki Avrupa ligine forvetimiz kalmayacak..

    YanıtlaSil
  25. @cangülen

    Dos Santos Meksika milli takımında da ve Barcelona'da da forvet pozisyonunda oynamış bir isim. nonda'nın şu anki halinden çok daha faydalı olabilir.

    Evet hali hazırda kanatlarda daha iyi ancak yetenekler açısından, oyun tipi açısından Baros'la oldukça benzer, Sercan'ın kopyası gibi. Forvete uyum sağlayabilir Rijkaard'ın ellerinde.

    YanıtlaSil
  26. Kewellın sakatlığı sonrası sözleşme yenilemesinde bir pürüz çıkar mı acaba?

    YanıtlaSil
  27. Ne desek sadece tahmin veya yorum olur. Herhangi bir resmi açıklama yada gelen duyum yok.

    YanıtlaSil
  28. Bu transfer en geç ne zamana kadar netleşir?Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  29. En fazla iki gün içersinde netleşecektir Giovanni Dos Santos transferi.

    YanıtlaSil
  30. Dos santostan haric baska yabanci isimlerde varmi? saygilar

    YanıtlaSil
  31. beyler simdi Kewellin olayindan sonra gercektende sart oldu bu adam. ultraslan17 hani sormustunya kimi diyorsun diye :) neyse beni düsündüren tek sey su. Bir brezilyali is yapar ikisi sorun cikarabilir ücüncüsü gelince göz cikarir diyen bir TD vardi hatirlarsaniz. Gio aslen Brezilyali ve benimde korkum burda. Umarim Barcelona Madrid gibi takimlarda tikirinda isleyen brezilyalilar gibi oluruz. Zamaninda Marcio,Capone,Taffoda vardi oda sorun cikarmadi insallah yine öyle olur :)

    Ayrica Nonda olayinda keske Bursaya versekde Sercani sene sonunda ucuza kapatsak düsüncesi umarim vardir yönetimde cünkü Kayseri,Ag ve Bursa ciddi ciddi ilgilendiler sezon basinda Shabanla. FCNe katilmayanlara soruyorum topa 5metresi olan bir adam rakibi 30metre gerisindeyken o topa yetisemezmi? Tek dilegim Nonda gitsin artik bu yasinda agir geliyor ona üst düzey futbol...

    YanıtlaSil
  32. Elbette alternatiflerimiz bulunuyor fakat en ciddi gelişmeler Dos Santos'ta yaşanıyor.

    YanıtlaSil
  33. Nonda geçen sezonda Bursaspor'la takası gündemdeyken Türkiye'de kesinlikle Galatasaray'dan başka bir takımda oynamayacağını söylemişti defalarca. Ancak belli olmaz tabi.

    YanıtlaSil
  34. @ace
    nonda son röportajında çocuklarının ve ailesinin burada çok mutlu olduğunu, düzenlerini kurduklarını, çocuklarının okulunun önemli olduğunu söyledi. galatasaray ile sözleşme yenilemezsem türkiye'de başka bir takımda oynayabilirim. düzenimiz önemli dedi.

    YanıtlaSil
  35. o degilde bu saglik ekibini allah kahretsin ya.2 haftadir dinlendirilen adamin bacagindaki yirtik simdi
    anlasiliyor.serkan,linderoth,baros,kewell,emre gungor bunlar hep bir taniyla tedavi oluyor sonra baska rahatsizliklari oldugu ortaya cikiyor.zaten bir cogu(kewell haric veya bakalim o da gidecekmi) yurtdisinda baska saglik ekiplerine de bir gozukuyorlar yani futbolcu da guvenmiyor.
    futbolcu transferi iyi de en ufak sakatliklarinda yuregimiz agzimiza gelecekse bu saglik ekibi yuzunden almasinlar bu adamlari.
    kewell forvet oynuyordu sakatlandi,baros yok iyilesse bile form tutmasi ne kadar surer belli degil,jo oynayamayacak,dos santos gelirse nonda gitcek diyorsunuz e santos da tam forvet degil.valla avrupa da ne yapacagimizi tam kestiremiyorum bir taraftar olarak.
    baskan in bir gozden gecirmesi lazim bence bu ekibi.
    (konuyla alakali degil ama takimina asik bir taraftar olarak cok dertliyim bu konuda.basinizi agirttim.ozur dilerim.)

    YanıtlaSil
  36. bir göbek oyuncusunun daha faydalı olacağına inansam da böyle bir genç bir yıldızın gelişine de huysuzluk edecek değilim :) çok sevinirim gelirse, gerçekten türkiye ligi kalitesinin çok üstünde bir kadro oluyor.

    YanıtlaSil
  37. Dos Santos'u bazi arkadaslar sanirim tanimiyor.

    Yasi daha 20, bu yasta yok orda yok surada basarili olamadi demek cok abes. Kariyeri kac senelik ki?? O yasta kumasina, yapabileceklerine yetenegine bakar alirsin aldigin oyuncuyu, ki verilecek paralar 4-5 milyonu de gecmeyecek büyük ihtimal. (Bütün bunlar DosSantos kadar olmasa da Jo icin de gecerli)

    Tanimayanlara (her zaman dogru bir ölcü degil o videolar ama) youtube videolarini izlemelerini tavsiye ederim. Iyi hatirliyorum o dönem yeni Ronaldinho diye lanse ediliyordu..

    YanıtlaSil
  38. @Spooky

    Başka bir şehre taşınırsa da gayet bozulmaz mı düzeni, çocuklarının okulları falan =) İlginç bir şey demiş bence.

    YanıtlaSil
  39. @ace

    Bursa'ya giderse pek de degismez. Cocuklar Istanbul'da okur iste. Iki saat..:)

    YanıtlaSil
  40. sezon sonunda büyük ihtimalle gidecek gibi duran ve önümüzdeki 2 ay (minimum) takımdan uzak kalacak kewell la yollar ayrılmalı bence. hepimiz çok seviyoruz kewell ı ama işin aslı da bu gibi.

    YanıtlaSil
  41. @VU
    Söylediklerin banaysa eğer, oyuncuyu tanıtmanın ve o "kısa" kariyerini özetlemenin nasıl "tanımamak" olduğunu anlayamadım? Acaba ben oraya "çok kötü bir oyuncu, kesinlikle almamalıyız" falan gibi kişisel yorumlar mı yazmışım, yoksa oyuncunun kariyerini objektif olarak anlatıp, kaliteli kumaşa sahip olduğunu, Rijkaard'ın ellerinde çok büyük patlamalar yapabileceğini mi yazmışım? Bir daha bak istersen.

    YanıtlaSil
  42. sebastian perez vardı bir ara,ne sıkı adamdı ya...
    neyse,bu sağlık ekibinin hakikaten artık değişmesi lazım,birisinin bilmem neresi büyüyor,öbürünün ağzı kayıyor,kasap mı bunlar anlamıyoruz,şaka gibi.

    YanıtlaSil
  43. Arkadaşlar size sağlık ekibimiz hakkında bir kaç şey söyleyeyim.Ben Gs spor klubü eski doktoru Burhan Uslu'yu tercih ediyorum en son muayne olmaya gittiğimde biraz konuşma şansı buldum ve söyledikleri karşısında şok oldum diyebilirim..Öncelikle uğur ve serkana yapılan yanlış tedaviden herkesin haberi vardır diye düşünüyorum ayrıca uğur ve serkan sakatlık döneminde burhan usluya muayne olmaya gittiklerini burhan hoca bana bizzat söyledi.Ben bunun üstüne peki madem bu kadar yanlış var niye yollamıyorlar diye soruncada aldığım cevap aynen şöyleydi."Onlar fetullahın adamları yollarlar mı sence" o yüzden ben sağlık ekibinin kolay kolay değişeceğini pek sanmıyorum ama umarım yanılırım ve bir an önce kurtuluruz şu sağlık ekibinden.Unutmadan linderoth ilk sakatlığında yanlış teşhis kurbanı olduğunuda bizzat söyledi.

    YanıtlaSil
  44. Sevgili ACE,
    yazdiklarim sana degildi. O yüzden bir daha bakmama sanirim gerek yok.

    Nasil üzerine alindigini anlamadim acikcasi. Sen tam tersine, demin de yazdigin gibi kalitesinden bahsetmisin. Kisa kariyerini tirnak icine almisin. Yorumun nedir bilmiyorum, daha fazla yanlis anlamalar olmasin, ama yasi 20 olan bir oyuncunun kariyeri de cok uzun sayilmaz sanirim.

    Ondan sonra post ettigim @ace diye baslayan daha cok saka amacli olan yazida da büyüh ihmimal (umarim) Bursa'ya verilecek Nonda'nin ailesinden cok da uzak olmayacagi söylemek istedim.

    Saygilar..

    YanıtlaSil
  45. Benden başka "şurada, burada başarılı olamadı" şeklinde yazan olmadı, o yüzden üzerime alındım.

    YanıtlaSil
  46. "El Galacturkos" ve "joao alves de assis silva galatasarayda" yazilarinin yorumlari okunmus ve onun üzerine yazilmis, bütün okurlar ve yorumlayanlara yönelikti yorumum.

    Yorumlari tekrar okursan pek cok kisinin oyuncunun gelmesinden memnun olmadigini göreceksin. Ki saygi duymak lazim ne kadar katilmasam da.

    Yorumu bu baslik altinda yazmamin nedeni de sanirim yeterince acik.
    Saygilar.

    YanıtlaSil
  47. cangülen in yorumu karşısında dehşete kapıldım. Umarım doğru değildir. Sonuçta milyon euroları teslim ettiğin doktorlar kaliteli olmalı aksi halde o kadar yatırım, transfer, akıl oyunları falan hepsi yalan olur.

    YanıtlaSil
  48. cangulen GS camiasinda önde gelen isimlerin hepsi galiba hemen hemen Fethulla hocaya yakin. Güc nerdeyse oradasin. Polat Izzetin dogan Alevi kökenli olmalarina ragmen Fethulla hocayi tutuyorlar. Canaydin ve tayfasi zaten. Gerisini sen düsün. Fazla politikaya kayiyor ama Türkiyede isler malesef artik yanci olmasan havani alirsin :-(

    YanıtlaSil
  49. gio yu simdi aldik aldik, dunya kupasindan sonra zor gibi fiyatini mutlaka 3e 5e katlar. Zaten bizim akilli yoneticilerimizde bunu dusunuyorlardir bu isi nasil olsa teknik ekibimiz bizlerden daha iyi degerlendiriyorlardir. Ayrica Nonda buyuk maclarda pek nefes aldirmiyolar, artik fiziki durumu yapmak istedigi hareketlere cevap vermedigini dusunuyorum
    ...bu arada ben sayin sezgin`dende artik biraz aksiyon bekliyorum.

    YanıtlaSil
  50. üzgünüm ama galatasaray'ın içinde barınan bayağı bir fetullah'cı var,futbolcular da dahil buna maalesef..

    YanıtlaSil
  51. @cangülen
    diyelim ki sağlık ekibi gülen cemaatinden... e yani? fetullahçı diye sağlık ekibini kovamayan o futbolcu grubunu tutmak zorunda kalırdı.

    YanıtlaSil
  52. abi ,bence baros ve ya kewel dondurulursa sozlesmesi ,cok ayip olur fevasizlik olur lideroth 3 sene adam 10 mac yapti ,tik yok ondan cok ayip ve fefasizlik olur bence,ah gelelim dos santos a ,bence barca forvet oyanuyordu ,meksika da ise ,vela dene bir bucur (onun gibi )adamla fisekliyorlar millete ncok ise yara yani dedigine gore hafta sonu belli olur sagol!

    YanıtlaSil
  53. İmandan kimseye zarar gelmez, asıl tehlike imansızlardan gelir.

    YanıtlaSil
  54. @spooky

    ben duyduklarımı yazdım kardeş iç işleri beni ilgilendirmiyor ama maalesef durum budur

    YanıtlaSil
  55. Hakan Şükür en büyük fetocuydu zaten. Adamın Adnan başkanla ilgili söylediği negatif şeyleri göz önüne alınca, bu gs içindeki fethullahcı "büyük grup" yakıştırmasına biraz çelişki getirmiyor mu?

    YanıtlaSil
  56. Daha fazla bu muhabbet olmasın arkadaşlar, bu konu hakkında gelen yeni yorumları onaylamayacağım. Tartışmaya dönüşeceği baştan belli.

    YanıtlaSil
  57. Ben bildiklerimi paylaştım sadece..bu arada transferin haftasonu bitme ihtimali yüksek mi yoksa haftaiçine sarkabilir mi

    YanıtlaSil
  58. futbolcunun da çok akllı olması gerekmiyor.koşsun yeter

    YanıtlaSil
  59. dos Santos'u bu akşamdan itibaren nedense istiyorum,Türkiye'de ölüsü iş yapar ama nedense sıkıntısız istiyorum gelmesini,anlamadım bu dengesizliğimi ben de,umarım istediğimiz gibi çıkar,fena kadro oldu,oynanmasın lig,direk şampiyon ilan etsinler bizi de milletin 9-0 lık mağlubiyetlerden canı yanmasın :)

    YanıtlaSil
  60. Sonra da takım Barış'larla dolsun :) Yapmayın lütfen.

    YanıtlaSil
  61. Nonda istemesede fes edebiliriz alacaklarini vererek. Futbolcular paragöz oldugunu böyle anlarda gösteriyorlar. Bir Linderoth 2.5sene 15 mac icin 3milyon dollar (Primler haric) aldi bos oturmaya külübe 2.5milyon dollar bonservise mal oldu ve gözünü kirpmadan 6aylik alacagini ayrica primleride istedi zaten oynamayacakti. Serefsizlik budur bence. Onca dünya yildizi hakkini vermedigim parayi istemem yarisini külübe iade edeyim derken bu herif bizi resmen yedi bitirdi. Nonda adamligini göstermek istiyorsa 2.5sene oynadigi bu külübe bir kazik atmak istemiyorsa Bursa,Kasimpasa,IBB gibi külüplere gider (düzeninede dokunmaz) 6ay orda mutlu olursa 2.5sene oynar futbol kariyerini bitirir. Adam gibi gitmek varken kovulmayi secen her Futbolcu paragöz kardesim.

    Futbolcu istemeyince takim isteyince köle ticareti, Takim istemeyince futbolcu isteyince ne oluyor? Burda isci isveren olayi var Futbolcu olsun, Mühendis olsun, Insaat iscisi olsun. Sen istenmedigin yerde durmaya gayret etmemelisin elinde baska imkanlar varsa. Nondanin diretmesini cok iyi anliyorum takim cok iyi gidiyor ve durdugu yerden gol atiyor. Sene sonunda Uefa cupasinda basari ve Türkiyede kupa ve Ligde basari gelecegini cok iyi biliyor yandan primler,ödüler ve tabiki prestij pesinde. EL sampiyonu,Türkiye sampiyonu ve Kupa sampiyonu takimin en cok gol atan forvetini kim istemez? Oda biliyorki sene sonu daha cok para koparabilir gidecegi yerden. Cikar dünyasi beyler Nonda diretirse serefli bir gidis yapamaz bu külüpten ve inanin kendi sucu olur. Yasi gecti, zamani geldi! Futbolcular kalici degil ama Kulüpler daima kalicidir. Bunu Hakan Sükür, Bülent Korkmaz gibi oyuncular bile yasadi. 2.5sene gelmis bunun 1 sezonu iyi oynayan adami yasamiyacak. Gülle gülle unutmayacagiz seni Fener asigi Nondayi

    YanıtlaSil
  62. Ace agzindan bal damliyor :) ligtvde bi program vardi GSlilara sordular Futbolcu olmasaniz ne olurdunuz :) Baris Özbek aynen sunlari söyluyor ve gayet ciddi kendisi "Manken" olurdum... cocukta vücüt yapisi var, Hiz var, bileklerine hakim degil, 10pasdan bir tanesi adami ancak buluyor, uzak sutlari yok, uzun paslari 10da1 geliyor ama en büyük sorunu kostugu 14kmnin 13ü bos kosu... Sezon sonu büyük Galatasaray Projesinin son asamasi var burdada Türklere sira gelecek büyük temizlik olur galiba :) Belkide Altyapidan cogunun hic duymadigi isimleri görebiliriz örnek Cumhur...

    YanıtlaSil
  63. Yabancı sınırlaması kalksın artık =)

    YanıtlaSil
  64. bakınız:
    emre akıllı bi adam olsaydı.onun gibi bir adam dünya yıldızı olacaktı:)

    YanıtlaSil
  65. nondanin sözlesmesini fesh etmek bence biraz aptallik olur bu sezon ligde ve avrupada 10 gol atan oyuncu bedava gönderilmez

    YanıtlaSil
  66. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  67. Arkadaslar Dos Santos bana gøre gelecektir ama bu transferin onunla bitecegini hic sanmiyorum buyuk ihtimalle mustafa pektemek veya turk bir golcu de gelcektir eger kewell sakatlanmasaydi o forvet oynardi belirli sure dos santos da sol kanat

    sizler hic korkmayin yønetim ve teknik ekip neyin pesinde olduklarini ne yaptiklarini biliyorlar bizlere dusen onlari tam desteklemek kim gelirse gelsin Saygi gøstermek

    Yeterki Galatasaray'lilik durusumuz bozulmasin ;)

    YanıtlaSil
  68. Ceyhun Coşkun23 Ocak 2010 01:00

    arkadaşlar d.santos ipsicwh town'a kiralanmış galiba?

    YanıtlaSil
  69. bu transferin bu gece bitme olasılığı varmıdır=) varsa kaçtır=)

    YanıtlaSil
  70. su santos ipsiwh town a kiralik haberi ,bir kac adamin kurdugu face book gs fan sayfasi edit leri ,bence yalan !sence!

    YanıtlaSil
  71. yoktur, sıfıra yakındır...

    YanıtlaSil
  72. Hakan, daha önce de uyardığım gibi aynı şeyi yazdığın 15 yorumundan bir tane okunaklı olanını yayınlayacağım sadece.

    YanıtlaSil
  73. tamam abi o zaman cevap verin bali ,GUZELCE soruyorum dos santos kiralik mi gelecek yoksa alicazmi bonservis ile ,alternatif bir liste mevcut mu !oldumu!

    YanıtlaSil
  74. Bu dos santos gelecek diye düşünüyorum ben durumu birazda Nondanın gidişine bağlamışsınız.Fakat Nonda gitmese bileki gitmediğini varsayalım.Bu transferi bu aşamaya getiren Haldun Üstünel ve ekibi bitirir,muhtemelen 2 3 güne kadarda govanni dos santosla beraber havaalanına iner...

    YanıtlaSil
  75. abi ben şu hakan89 un olayını anlamadım zati diğer sitelerde de görüyorum bu adamı saçma sapan şeyler yazıyo yine :D

    ayrıca giovani rijkaard ın elindeyken çok güzel işler yapıyodu yeni bi ligde tekrar rijkaard la çalışmaya başlayınca çok büyük işler başarabilir bizde. çok iyi bi yatırım olur. daha yaşı kaç başı kaç. kewell la baros 2 ay daha yokken çok da yerinde bi transfer olur.

    YanıtlaSil
  76. Jo Avrupa Ligi'nde forvet oynayamayacak. Nonda gidecek deniyor, Dos Santos gelirse; ki Nonda'dan baska bir yabancinin gonderilmesi skandal olur. Dos Santos direk forvet oynar mi, orasi soru isareti. Nonda'nin form seviyesi cok degisken. Bir mac iyi, bir mac belini donduremiyor. Bir de orta sahaya transfer lazim degil allahaskina, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Ayhan, Baris. Bunlarin dordunu toplasak bir tane Ernst, ya da her ne kadar kendisinden igrensem de Emre Belozoglu eder mi? Devamli on tarafa transfer yapiyoruz. Hamit Altintop gibi bir adam lazim mutlaka orta sahaya.

    YanıtlaSil
  77. tottenhamın resmi sitesinde dos santosun profiline girdiğiniz zaman oynadığı takımlarda 2009-2010 sezonunda ipwsich townda olarak yazıyor.buda dos santosun oraya kiralandığı anlamına gelebilir

    YanıtlaSil
  78. Vay bee takıma bak abiya 3 4 yıl önce inomotolorla uğraşıyorduk şimdi yıldız seçiyoruz.. Sonsuz teşekkürler Adan Polat ve ekibine...

    YanıtlaSil
  79. forma alin kardesim aksesuar alin yardimci olun azcik kulube. adamlar bir proje gelistirmis ve takir takir uyguluyorlar ote taraftan bir kisim medya ve malum takimlar panik yapmaya baslamis bile yardimci olmaliyiz, istemek yetmez yapmaliyiz! urkutucu bir takim geliyor!:)

    YanıtlaSil
  80. Nonda gitmemeli bence Baros dondurulur veya Kulüpler birliği yabancı kontejanını çoğaltır :D

    YanıtlaSil
  81. Abiler,

    Bende GSTV yok, ama LIGTV ve NTVSpor var.. acaba Jo Alves'in imza törenini NTV veya LIGTV'de gosterirlermi?

    YanıtlaSil
  82. adnan polat sadece bu takıma değil bu ülkeye yepyeni bir transfer anlayışı getirdi. umarım kongrede de sorun çıkmaz ve temellerini attığı bu takımın başında önümüzdeki dönemde de devam eder. bunun yanında her branşta başarılı olan ve saygı duyulan takımlar kuruldu... tebrikler ne diyelim.

    ayrıca fcn blog ekibini da temmuzdan beri takip ediyorum. tek diyebileceğim teberikler.. aynen böyle devam....:)

    YanıtlaSil
  83. Jo'nun imza töreninde murat yalçındağ sezon sonu için herhangi bir satın alma opsiyonu yok dedi..Bu konuda bir bilginiz var mı ?

    YanıtlaSil
  84. Ben salakim gerizekaliyim diyorum ama allin isde bombaniz elinizde patladi Satin alma opsiyonu yokmus :@ aferin size

    YanıtlaSil
  85. jo transferinde 9 milyonluk opsiyonun olduğunu söylemiştiniz,öyle bişey yok maalesef.

    YanıtlaSil
  86. fcn yemin ederim sizi ilgiyle takip ediyorum evde olduğum zaman sürekli sayfanızı açıp yeniliyorum ama şu son olay ayıp oldu biraz. satış opsiyonu yokmuş, bi işe yaramayacak o zaman bu transfer...

    YanıtlaSil
  87. Deni100

    Dengesiz misin yoksa bilerek mi yapıyorsun?

    Bizim aldığımız bilgiye göre (ki GSTV'de aynı bilgi haberlerde de belirtildi) sezon sonu satın alma opsiyonuyla birlikteydi.

    Acaba merak ediyorum Sabah, Fotomaç, Fanatik vs. gibi basın kuruluşlarına veya diğer sitelere bu kadar yükleniyormusunuz?

    Şakamısınız siz, bombamız elimizde patlamışmışmış..

    Bombanın kimde nasıl patladığını iki gün evel canlı canlı gördük!

    İşimiz gücümüz yok size yalan haber yapacağız, kafadan sallamasyon haberler yazacağız.

    YanıtlaSil
  88. Bu kadar savunma refleksi göstermenize gerek yok. Murat Yalçındağ'ın söylediği üzerine sordum.Opsiyon hakkı vardır da açıklanmıyor da olabilir?

    YanıtlaSil
  89. Fcn abi böle diyosun da opsiyonun alınmadığını Murat Yalçındağ canlı yayında açıkladı. Hevesimiz kursağımızda kaldı valla.

    YanıtlaSil
  90. Ayrıca adam daha yeni 20 milyon euro üstüne bir paraya transfer oldu oldu da patlama yaparsa 15-20 milyon euro veremeyiz.

    YanıtlaSil
  91. Bu savunma refleksi değil arkadaşlar gelin bize gelen şu yorumları bir okuyun, inanın bir yere kadar sabrediyoruz bizde.. Bir gün içersinde onlarca küfür yiyoruz. Neymiş kafamızdan uyduruyormuşuz, başka biryerlerimizden uyduruyormuşuz, sallıyormuşuz, bilmiyormuşuz. Başka siteleri takip edip haber yapıyormuşuz veya sizi kandırmaya çalışıyormuşuz. Reklam yapıp para kazanmaya çalışıyormuşuz.

    Ne anamız kaldı ne bacımız.. Edilen küfürün haddi hesabı yok. Bu mudur yapılanların karşılığı, bu mudur verilen emeğin karşılığı?!

    Gelen yorum aynen şu şekilde(dokunmadan yazıyorum);
    "Sizin vereceğiniz haberin anasını .... Hani opsiyon vardı lan anasını .... evlatları. G.. girsin opsiyon diye kullandığınız haberler. O... çocukları opsiyon falan yok uydurmayın g...nüzden"

    Bunun gibi onlarca yorum geliyor.

    Eğer bu yorumu atacak kadar delikanlıysanız altına TC Numaranızı yazın! Yazmazsanız şerefsizsiniz ulan!

    Yok bir daha haber maber. Rengi belli olan basını takip edin..

    Açık açık söylüyoruz "2 gün içersinde netleşir durum" diye aradan bir saat geçiyor "Hala gelmedi oyuncu senin ananı .." diye yorum geliyor. Adama güzel dille ifade ediyoruz "Arkadaşlar en geç yarın gece açıklanacaktır transfer" diye güzel güzel yorum yazıyoruz efendi efendi gelen cevap aynen bu.. "Bu gece açıklanmazsa senin ananı s..."

    Maalesef var aramızda böyle beyinsizler, şeref yoksunları, karaktersizler!

    Sabır taşı olsa çatlar insan..
    Adam gibi yorum yapacak olan yapsın, haberi okusun.

    Küfür edecek olan varsa delikanlı gibi TC Kimlik Numarasını yazsın.

    Görelim bakalım kim kimi n'apıyor!!

    30 yaşında adamız evli barklı çoluk çocuk sahibi, uğraştığımız kişilere bak.

    Yeni doğan çocuğumdan çok blog ile ilgileniyorum. Amaç ne? Sizlere doğru düzgün haber vermek ve merakınızı gidermek.

    Eğer yapılanın karşılığı bu ise hepinize helal olsun.

    Üzerine alınmak isteyen alınabilir fakat böyle yapıldığı sürece adamı hem blogtan hemde transferden soğutuyorsunuz.

    İnsan peygamber olsa yine çatlar, ayıp ulan ayıp yaptığınız!

    YanıtlaSil
  92. "bi daha haber maber yok" deyip vazgeçersen bu şerefsizlere yenilmiş oluruz.SABIR FCN PEŞİNDEYİZ!!!

    YanıtlaSil
  93. FCN böyle şerefsizleri insandan bile saymayın klavye karşısında atıp tutuyorlar sanki siz bize bilgi vermek zorundaymışsınız gibi biz her zaman güveniyoruz size bunu daha önce yaptığınız röportajlar ve haberler ile de gösterdiniz zaten

    YanıtlaSil
  94. opsiyon yok demedi!!!! opsiyon BEDELİNİ konusmadık dedi!! nerenizle dinliyorsunuz!!(küfür edenlere)

    yani tutar belli değil diyor ki böyle birsey mümkün görünmüyor sadaece söylenmek istemiyor.. malum seçimlere az kaldı.. bunlar hep koz.. bu futbolcuyu alacaksak biz yönetimde kalmalıyız diyor adamlar resmen.. biraz ince düsünelim arkadaş.. 4 ay için takıma adaptasyonu belli olmayacak oyuncu almaz bizim yönetim.. Heleki avrupada oynamayacak bir oyuncuyu.. geleceğe yatırımdan baska birsey değil. ligi kurtarmaksa deneyimli bir türk forvet alıp bitirirlerdi..

    YanıtlaSil
  95. Bu küfür eden ...... lerin fenerli olmadığı ne belli.. fcn yaptığın iş zor ne desen haklısın..

    YanıtlaSil
  96. FCN G.Saray tv'nin dediği şeyi söylediniz yani mecbur değilsiniz haber vermeye ama yinede bilgileriniz dahilinde taraftara yardım ediyorsunuz siz kendi işinize bakın cok öyle klavyede söven adam peki ne düsünüyorsunuz yani Avrupada oynayamayacak bir adam ve 4 aylık kiralık lütfen bu konu hakkında yorum yapın ve düsüncelerinizi belirtin..

    YanıtlaSil
  97. Sonuna kadar arkanızdayız...

    YanıtlaSil
  98. Fossa

    Opsiyon var mi yok mu simdi??

    YanıtlaSil
  99. FCN acaba Jo'nun transferinde opsiyon hakkı olmadığı açıklaması bir taktik olabilir mi?

    YanıtlaSil
  100. abi bos ver sabret,onlar kim oluyor da kudur ediyor gunah ,her seyden once ayip !sen takma yola devam ,arada tartisiriz ama asla kufur yok ,sana saygi duyariz !birak s...sizlikleri onlarda kjalsin!

    YanıtlaSil
  101. abicim maalesef Türkiye bu beyinsiz veletlerden gecirmiyor. akil ve edep haric hersey var bunlarda. youtube da yorumlari okumaniz yeterdi. ben okurken utaniyorum yahu. gülüp gececeksin bunlara.

    YanıtlaSil
  102. Ahlaksız insan ayıptan ne anlar. Boşver sen aldırma böyleleri her zaman vardır ve olacaktır. Birde taraftarım diye addederler kendilerini. Kimin ne olduğunu biz çok iyi biliyoruz. Biz takip ediyoruz elimizden geldiğin destek olmaya çalışıyoruz ve gücümüz yettiğince oluruz da.. Allah kolaylık versin..

    YanıtlaSil
  103. FCN güçlü durun haberlere devam edin. Kuşlara gönül vermiş dalkavukların yorumlarını yayınlamayın. Onla G.Saray'ın ve onu sevenlerin kötülüğünü isteyen, kendi klüplerinde umduğunu bulamayan ve kendini GSaraylı gibi gösteren kişiler..

    Jo derki "Muhteşem bir taraftarı olan, Avrupa'da tanınan çok büyük bir kulübe geldim. Sözleşmem 4 aylık. sezon sonu oturup konuşuruz!"

    YanıtlaSil
  104. Ulan işiniz gücünüz yok anladık , niye küfür ediyosunuz ? Burası blog sitesi kimse zorla sokmuyor sizi buraya. Çoluk cocuk toplanmıs burada emek veren insanlara küfür ediyor.. İlk yorumumu attırdınız helal olsun.. //

    YanıtlaSil
  105. ugur yes 1985 87823 Ocak 2010 14:44

    fcn abi jo "ilerleyen günlerde buradaki gelecegimi daha sonra konusacagiz dedi" acaba opsiyon gercekten varda aciklamiyorlarmi.

    YanıtlaSil
  106. kardeşim boşver bunları onlar aklı başında insanlar olsa zaten
    ben yazdan beri takip ediyorum sen ilk defa jo ya kesin bitti dedin o da ertesi gün açıklandı zaten ben ve bir çok kişi size sonuna kadar güveniyo içiniz rahat olsun

    transfere gelince bence kewell in sakatlığından sonra dos santos işi kesin bitecek
    birde yerli forvet alınacak gibi çünkü dos santos gelirse nonda gidecek o gidince jo da avrupada yok bu yüzden yerli iyi bir forvet kesin gibi görünüyo

    benimle beraber birçok arkadaşımın paylaştığı orta sahaya oyunun iki yönünüde oynayabilen bir adam eksikliğini galiba sezon sonunda giderecekler anladığım kadarıyla bu kadroyla ve gelecek 2-3 takviyeyle bu seneye çıkarırız düşüncesi hakim yönetimde orta saha transferi için sezon sonunu beklicez büyük ihtimalle bu ortamda bekleyelim bence yönetim süper gidiyo allah nazardan saklasın

    bakalım 2-3 gün içinde herşey netleşir artık

    YanıtlaSil
  107. Fcn yapman gereken belli ya blog değilde bir site açıp tc numarısını yazarak üye olmayı sağlayacaksınız yada konulara yorumu kapatacaksınız.. Habere bir şey eklenmek isterseniz zaten eklersiniz birilerinin bişey yazmasına gerek yok.Ha gelen soruları cevaplarız dersenizde o zaman sadece soruların cevaplandığı bi konu falan açın..BU sizin açınızdan daha yararlı olucaktır..Bu arada her zaman destekçinizim..Başarılarınızın devamını dilerim..

    YanıtlaSil
  108. Bilader çoluk çocukla ne ugraşıyosun sen, papaza kızıp oruç bozulur mu, sen yaz haberini takip eden ediyor zaten seni, her kıçıkırık yoruma laf yetistirmeye çalışman kabahat. Güzel blog tebrikler, sevgiler...

    YanıtlaSil
  109. FCN hocam bak bu siteyi transfer dönemindende önce izliyordum ve yinede izlerim. Iyi gün ziyaretcilerinin küfürlerine alinmayin. Onlar adi serefsiz insanlar TC kimlik numarasini verse bile bebekleri mahkemeye versen bile acirsin cocuk yalvarir sonunda abim babam yapma elini ayagini yeyim diye... hep aynisi sana söyle söyleyim cok yakin dostumun sahibi oldugu Spor sitesi isim vermeyim ama su an en saglam site olarak geciyor istihbaratda. Adamlar her transfer hemen hemen önceden söyledi medya 10211213132 isim verirken adam yaz döneminde bir yanlis isim verdi diye küfüre bogdular ve IP ile buldular ve mahkemeye verdiler :) cocuk diye caydilar yine. Yani bence takma bunlari adam olan adam küfür etmez. Gercek Galatasarayli emegi görür. Transferleri demiyorum onlar benim icin pek önemli degil tabi hos bir zaman geciyor isimleri okuyoruz vsvs ama daha önemlisi verdiginiz Külüp ici bilgiler,röpörtajlar,özel istihbaratlar, analizler yani bunun icin burdayiz ve bir iki sahsiyetsiz kisiliksiz namusuz bebek bsy yaziyorsa öte yandan sizi begenen ve sevenleri görün lütfen. Kolay gelsin

    YanıtlaSil
  110. Bence çok dikkate almamalısın onları. Senin ve bizim yapabileceğimiz bir şey yok onlar için. Tıbbi destek almalılar, tabi iyileşebilirlerse...
    Gönlün rahat olsun opsiyon konusunun çok konuşulduğunu biliyorum. Sanırım resmi olarak kağıda dökülemedi. Yine de opsiyon hakkının sözlü olarak da olsa var olduğunu düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  111. hocam allah'ını seversen boşver bu adamları. her yerde olur bu tip adamlar, hayatta bir şey olamamış, bari olanları aşağılamaya çabalayayım zihniyetindeki boş insanlar. iki satır sohbet bile edilmez o tiplerle. sen boşver, cevap vermeye de çalışma. herkes kendi işine baksın, bırak boş adamlar boş boş konuşmayı sürdürsün.

    YanıtlaSil
  112. yahu sallayın şu papazın çayırında otlayan inekleri, terörist kılıklı çarşı pazarcıları, küfür mü yazıyor sil gitsin, ne uğraşıyorsun kendini savunmaya, cevap verme, sen biliyorsun zaten transferin durumunu, gerçekleşince hepsini ana sayfada ifşa et, göt olsunlar

    YanıtlaSil
  113. Abi çatlayacam artık bişiler yazın opsiyonla ilgili en azından prensipde falan anlaşmış olabilir miyiz?

    YanıtlaSil
  114. benim gözümde nondayi göndermek hata olur bu transfer döneminde

    cünkü dos santos madride karsi forvet oynamaz
    baros,kewell sakat jo oynayamiyor baya sor olur ozaman

    YanıtlaSil
  115. Fcn bu konuda çok haklı onun yerinde olsam bırakmıştım bu işi iyilik yaramaz bu millete..Nankör olmuşlar hep..

    YanıtlaSil
  116. arkadaşlar murat yalçındağ ın SATIŞ OPSİYONU bizde değil demesi gayet normal çünkü bizde olan ALIŞ OPSİYONU satacak olan biz değilizki satış opsiyonu olsun :)

    YanıtlaSil
  117. Sevgili Fcn yazarlari,

    bu kadar sinirlenmenizi acikcasi anlamiyorum.

    Bir sizi adam gibi okuyan, sizinle heyacanlanip merak eden bir grup var. Okurlariniz, renkdaslariniz..
    Bir de bu islerle alakasi olmayan küfür edip kendince kendini güvende sanip kücüklügünü tatmin etmeye calisan garibanlar. Bunlari okumaniz, yorumlamaniz bile cok sacma.

    Lütfen akil vermek olarak algilamayin ama, okumayin, silin ve YAYINLAMAYIN. Hic bir anlami yok boktan bir türkceyle yazdiklarinin bu zeka fakirlerinin.. Bu tarz yorumlar yazan hiyarlar bilmiyor mu, transferi sizin yapmadiginizi, sayfa da bir tane bile reklam olmadigini..

    Saygilar..

    YanıtlaSil
  118. başlarım öyle Galatasaraylılığa.Transfer manyağı olmuş çoğu.Galatasaraylılık bu değil ki . Galatasaraylılık kendi taraftarına sahip çıkma , saygı duymadır.küfür ediyormuşsunuz , klavye başında küfür etmek kolay.Bu mu lan sizin adamlığınız ?

    YanıtlaSil
  119. Ayrica ALIS OPSIYONU bizde. Satis opsiyonu cok baska birsey, oyuncunun bizde kaldigi dönemde degerinin artmasi durumunda o farki satista (baska bir klübe) Galatasaray'in almasi. ManC bunu yapacak kadar amatör yönetilmiyordur sanirim.

    Ropörtajda sorulan soru satis opsiyonu var mi seklinde, cevapta haliyle HAYIR, bizde degil.
    ALIS OPSIYONU bizde, rakami bilmiyorum ama sanirim yazilanlara göre 8,2mil.€.

    Saygilar..

    YanıtlaSil
  120. uguryesildag düzce 8123 Ocak 2010 18:01

    arkadaslar murat yalcindag satis posiyonu yok dedi alim posiyonu degil sizler kafayimi yediniz. bu kadar tecrübeli haldun bey JO GEL 4 AY TAKIL SONRA GIT MI DIECEK!!!
    tekrar satis opsiyonu yok, sizin duymak istediginiz var ALIM OPSIYONU!!

    diyelmki sezon sonu herjes hosnut, isterse biri ciksin 20 mil sterlin versin öncelik GS de yani 8.2 mil sterlini basar alir KAPIS

    YanıtlaSil
  121. Evet aslında doğru birşey söylüyorsunuz tam olarak açıklamayı okuyuncada

    "Öte yandan Murat Yalçındağ, Manchester City ile sezon sonu için bonservisi alma konusunda bir anlaşma yapmadıklarını belirterek, transfer için de teknik heyetin raporuna göre hareket ettiklerini ifade etti."

    Böyle bir ibare geçiyor galatasaray.org sitesinde fakat cümle içinde herhangibir opsyon lafı geçmiyor.

    YanıtlaSil
  122. opsiyon konusuna açıklık getireceğini düşündüğüm bir yazı:
    http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=56842

    YanıtlaSil
  123. Linkteki yazı her şeyi açıklıyor zaten. Okuyun içiniz rahatlasın:)


    "Yani şimde Manchester SALAK MI, böyle YILDIZ ADAYI olan ve belki transfer döneminde çok para edecek bir futbolcusunun SATIŞ OPSİYONUNU G.SARAY'a versin..

    Yani MURAT YALÇINDAĞ kendisine sorulan SATIŞ OPSİYONU VAR MI? sorusuna HAYIR demeyecek de ne diyecek..

    PEKİ NASIL BİR OPSİYON..
    Bunun cevabını imza töreninde JO verdi.
    SEZON SONU GELDİĞİNDE, KİRALIK DÖNEM BİTTİĞİNDE, MASAYA OTURUP KONUŞACAĞIZ dedi..

    İŞTE BU KONUŞMA ÖNCELİĞİN G.SARAY'DA OLDUĞU YANİ TARAFLAR İSTEDİĞİNDE OPSİYON ÖNCELİĞİNİN G.SARAY'da olduğunun da bir ispatı..

    Ayrıca, bunca önemli transferi bitirmiş, büyük tecrübe edinmiş bir yönetim DÖRT AY OYNATTIK HADİ GÜLE GÜLE diyecek biz sözleşme yapacak kadar acemi olabilir mi?"

    YanıtlaSil
  124. iyi oldu rahatladım ...bu haberle..kewell kötü oldu sezonu kapatma ihtimalinden bahsediliyorki büyük kayıp..bu durumda kewell'ın kontrat'da dondurulup bir yabancı daha alınabilir..

    YanıtlaSil
  125. @ fcn

    Sen salla bu dingilleri. Adamlar kendilerini klavye başında tatmin ediyorlar işte. Beğenmeyen adam gelip okumaz burayı.

    Sen bu blogun ne kadar tanındığını, ne kadar güvenildiğini bilmiyorsun sanırım. İşin içinde olduğunuz için farkedemiyor olabilirsiniz ama iyi yolda olduğunuza emin olun. Böyle kendini tatmin etmek için debelenen adamlara pabuç bırakmayın. O küfür eden dingillerden çok daha fazla beğenip, güvenip, takip eden var bu blogu. Böyle bilip bilmeden sallayan adamlar her yerde oluyor. Hıncal da Rijkaard için teknik direktör değil, futboldan anlamıyor falan diyor. O dedi diye şimdi Rijkaard teknik direktörlüğü mü bıraksın.

    Sonuç olarak; yaptığınız bu güzel işi birkaç dingil yüzünden bırakmayı aklınızdan bile geçirmeyin bence. Ben bu blogun verdiği haberleri arkadaşlarıma kesin diyerek anlatıyorum. Eğer doğru çıkmazsa da biliyorum ki siz kafanızdan sallamadınız bu haberi; bir aksilik çıktı -ki çok doğal bir durum bu-.

    YanıtlaSil
  126. Ya Arkadaslar sinirimin nefisimin kurbaniyim yaptigim hatalar yüzünden özür dilerim yani murat yalcindag orda opsiyon yok deyine cok üzüldüm sonra bu arkadasin yazisini okuyunca rahatladim kusura bakmayyin.
    saygilarimla

    YanıtlaSil
  127. Bende baştan acaba demiştim fakat FCN eğer sezon sonu alım önceliği bizde diye başlık girdiyse vardır bir bildiği dedim murat yalçındağ'ın sözleri yanlış anlaşıldı.Ama linki atan arkadaşımada çok teşekkür ediyorum bizi obsyon konusunda bilgilendirdiği için. Adsız nickiyle yazan arkadaşa teşekkürler.

    YanıtlaSil
  128. @adsız 19.13
    @tolga
    @sakuragi

    ben yazının nesi rahatlatıcı anlamadım.
    adam "m.city salak mı patlama şansı olan oyuncunun satış opsiyonunu bize versin" demiş. sonra da eklemiş "satış opsiyonu değil, alış opsiyonu var"

    e peki demin salak olmayan city şimdi salaklaşmış olmadı mı?

    satış opsiyonu ile alış opsiyonu vermek arasında m.city için ne fark var? yazıya göre kasasına iki türlü de 8.25 m € giricek.

    ayrıca m. yalçındağ da imza töreninde kendisine sorulan soruda gazetecinin ne demek istediğini anlayamayacak bi adam değil, gazeteci soruyu yanlış sorsa bile m.y. ne sorulmak isteneni anlayıp ona göre cevap vermiştir.

    YanıtlaSil
  129. Turkspor olaya yeni bir boyut kazandırdı ama bu tip kiralama transferlerinde opsiyona çok dikkat edilir. Nitekim F.Bahçe Kazım transferinde, Galatasarayımız Caner transferinde bunu belirttiler. İşte Caner açıklaması..

    Galatasaray Futbol A.Ş. Rusya’nın CSKA Moskova takımından Caner Erkin’i sezon sonunda bonservisini satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralamıştır.


    Sorarım sizlere neden resmi siteden böyle bir açıklama gelmedi ?

    Manchester City ile sezon sonu için bonservisi alma konusunda bir anlaşma yapmadıklarını belirterek

    ibaresi yer alıyor sitede. Bu Murat Yalçındağa sorulan sorunun değil herkesin kafasında olan bir sorunun cevabı bana göre.

    İşin özeti bence opsiyon yok. Olsa ya ManCity ya G.Saray bunu duyururdu...

    YanıtlaSil
  130. Türkspor.Net futbol literatürüne yeni bir terim soktu siz de onları ciddiye alıyorsunuz, yapmayın arkadaşlar. 'Satış opsiyonu' diye bir şey yoktur. Kiralama bedeli bile vermeden kiraladığın bir adamı satma hakkını kim kime vermiş şimdiye kadar. Saim Altunterim kendini akıllı sanan bir zavallıdır.

    YanıtlaSil
  131. Lutfen turkspor linkindeki yaziyi dikkate almayin. o yazinin kendini begenmis tonunun arkasinda maalesef ciddi bir yanlis anlasilma var. su an kagit uzerinde satin alma opsiyonumuz gozukmuyor, bunun en buyuk sebebi M. City'nin Jo'nun CSK'dan transferi sirasinda inanilmaz derecede fazla bonservis odemesi yapmis olmasi. Piyasada hisseleri olan ve bunlarin deger kaybi-artisi durumlarini dikkate almak durumunda olan hicbir korporasyon bir anda on kusur milyon euro'yu zarar olarak gosteremez (Jo'nun M. City'ye transfer ucreti(eksi)GS'nin olasi 8.2 milyon euroluk satin alma opsiyonu). Bence buna simdilik cok kafa yormamak gerekir, eger gercekten inanilmaz onemde bir futbolcu oldugunu ispatlarsa Jo, GS yonetimi onu takimda tutmanin yolunu rahatlikla bulacaktir. Herseye ragmen (Avrupada oynayamayacak olmasi, bonservisinin alinmamis olmasi ve satin alma opsiyonunun bulunmamasi, vs.) kimse bu transferin "kotu" bir transfer oldugunu soyleyemez. Su anki Galatasaray kadro durum ve formasyonunda, ve bunun bir ara donem transferi oldugu dusunuldugunde, Jo muazzam bir transferdir. Galatasaray taraftarinin ici rahat olsun. Yeni gelismeleri bekleyin..

    YanıtlaSil
  132. Arkadaşlar günlerdir takip edipte anlam veremediğim 1 nokta var. bu opsiyon olayına neden bu kadar taktınız? bi transfer yapılırken sözleşmeye satın alma opsiyonu konduğu zaman , sezon sonunda o oyuncu mutlaka opsiyonu koyduran kulübün malı mı olacak sanıyorsunuz ? ya da opsiyon konmadığı zaman o oyuncunun satın alınmasının mümkün olmadığını falan mı düşünüyorsunuz ? birisi çıktı ortaya satın alma opsiyonu diye bi şey attı günlerdir her yerde bu konu. var veya yok size ne bundan yaa. koskoca galatasaray kulübü bir şeyleri akıl edemiyo mu yani ? sonra daha jo 1 tek maç bile oynamadan illa satın alalım , mutlaka kalmalı bilmem ne . . . durun bakalım adam 4 ay boyunca burda nasıl performans sergileyecek , uyum sağlayabilecek mi ? başarılı olabilecek mi ? bunlar gözlemlenir sezon sonunda da ona göre 1 karara varılır. galatasaray kulübü faydalı olan , kulübe katkı sağlayan 1 oyuncuyı bırakıcak kadar bir şeyleri akıl edemeyen 1 kulüp değildir diye düşünüyorum. geçmişte bunun örnekleri de vardır. mesela mondrgon gibi. siz bırakın şimdi jo'nun opsiyonu var mı yok mu ? onlar sezon sonunda düşünülecek konular. bu ülkede icabında frank de boer , ortega , anelka , lincoln ,marcelinho gibi yıldızlar ne umutlarla transfer edildi ama uyum sağlayamıdıkları için 3 5 ayda gitmek zorunda kaldılar. o yüzden her şeyin 1 yeri ve zamanı var. sabırlı olmayı bilmek lazım diye düşünüyorum. adam daha 1 tane resmi maça çıkmadan , 4 ay sonrasını bu kadar kafaya takmak bana anlamsız geldiği için bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim. Saygılarımla . . .

    YanıtlaSil
  133. Kerem, satın alma opsiyonuyla oyuncuyu almak isteyecek diğer kulüpler bertaraf edileceği gibi oyunucunun bonservisini elinde bulunduran kulüp de anlaşmadan cayamaz. Mesela Gourcuff, Milan'dan Bordo'ya 15 milyon avro satın alma opsiyonuyla gitti, Bordo'da müthiş bir sezon geçirdi ve değerini katladı. Milan ve birçok talip opsiyonun kullanılmamasını çok arzuluyordu ama Bordo oyuncuyu da ikna ederek opsiyon hakkını kullandı.

    Bizim her işimizi bozmak isteyen bir rakibimiz olduğundan Jo'ya sezon sonu salça olamamaları adına opsiyonun olması gerekirdi ki belki de gizli bir anlaşmayla vardır.

    YanıtlaSil
  134. fcndos santos için kewell'in sözleşme fesh edilecek yorumları var. Gerçek midir?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0