João Alves de Assis Silva Galatasaray'da

Bu transfer döneminde bildiğiniz gibi çok netleşmeden isimleri açıklamamaya karar vermiştik. Dün öğlen saatlerinde size görüşmelerin yapıldığını iletmiştik, daha sonra da uzun zamandır ilk defa "kesin" diye haber girdik. Tabi ki her zamanki gibi bize laf sokmaya çalışanlar, hakaret edenler oldu. Dün akşam açıklanmayınca yalan söylediğimizi iddia eden çok kişi oldu. Biz hiç geri adım atmadık, sürekli "kesin, kesin, kesin" diye tekrarladık. Hiç şüpheniz olmasın dedik.

Fazla söze gerek yok, sonuç ortada. Bize inanan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.
(Bir kaç gün içinde de oyuncu analizini sizlerle paylaşacağız)

78 yorum:

  1. Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum..diğer görüştüğümüz isimleri öğrenmem mümkün müdür?

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler herşey için :)

    YanıtlaSil
  3. Cok sagolun ya siz isinisi biliyorsunuz,gelecek dedniz, bitti dediniz ve hakli ciktiniz ,helal olsun size

    YanıtlaSil
  4. fcn satin alma opsiyonu varmi lütfen bilgi verin !!!!!!!
    hic bir yerde söylenmiyor
    ve dani100 müdür nedir o senden özür diledimi saygilar

    YanıtlaSil
  5. bir transfer daha gelecek bir yerden,ingiltere'den diyemiyorum çünkü Haldun Üstünel Zambiya'ya gider La Liga'dan süper adam getirir.dönmüyor madem,yanında sürpriz bir isimle gelecek,ve umarım ki bu Giovanni dos Santos olmayacak.
    bir bekleyiş daha... :)

    YanıtlaSil
  6. @FCNBLOG Tesekurler/ Herkesin soracagi soruyu soruyorum G.Dos Santos ilgili ne duyumlar?
    Yoksa Ters kose mi.

    YanıtlaSil
  7. @ FCN ;

    birşey diyeceksen lütfen ters köşe de :)

    YanıtlaSil
  8. Tebrikler Üstünel,
    tesekkürler FCN..

    Bu arada Robinho'nun gelecegini iddia eden Alper ve dünden beri FCN'nin yalan söyledigini ve rezil olacagini israrla iddia eden Anil90'in degerli yorumlarini mümkünse ayni Nick'lerle bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  9. varan 1 :) kaldi gio! Oda olursa Sezon sonu operasyonun son asamasina gircegiz galiba :) Umarim Hamit,Sercan,Mustafa'da sezon sonu gelir ve Alt yapidan oyuncular cikarda gercekten kimse tutamaz bizi artik.

    Ufuk,Aykut,Emirkan

    Ugur,sabri,Neil(diego Godin),ali turan,emre güngör,gökhan zan,semih kaya, murat akca,hakan balta,cetin güngör

    Keita,Arda,Kewell,Hamit Altintop,Gio,Sarp,Topal,Baris,Elano,Emre colak, serdar eylik,cumhur

    jo,baros,sercan,mustafa Pektemek

    Hersey yolunda giderse belki 2011 sezonu kadromuz bu sekili alir :)

    YanıtlaSil
  10. lucas neil alalizinide birazn önce yayınlarsanız seviniriz 1 hafta olucak :):)

    YanıtlaSil
  11. @BurakAtlı
    Çok haklısınız da iş güç, şu bu derken bir de hasta oldum. Haberi de o yüzden bu kadar geç girdim. Kafam kazan gibi şimdi =). Daha fazla geciktirmemeye çalışacağım.

    YanıtlaSil
  12. Siz teksiniz Fcn blog ekibi bunu biliyorsunuz degilmi?:)

    YanıtlaSil
  13. noldu laaaaan ınanmayanlar bız dedık fcn demısse dogrudur dedık anıl dıye bırı vardı dolanan hanı onu gormek ıstıyorm cok sagol fcn aynen devammmmm

    YanıtlaSil
  14. fcn abi hella sana baya cesretli davranip acikladiniz ,bugun hic tik yoktu ama ,demek ibunu bekliyordunuz ,ace abi yazilar cok gec olacak ,yayinla ,FCN abibaska isim geleckmi ,yerli olabilirmi!daha cvp vermedin kac gun oldu fcn abi cvp !

    YanıtlaSil
  15. Bu arada satın alma opsiyonumuz varmış arkadaşlar. FCN gece gelerek soruları yanıtlayacak.

    YanıtlaSil
  16. ya hocam bısey sorucam opsıyon var dıyosun ama resmı sıtede bole bısey belırtılmemıs hocam emınmısınız lutfen cvp verırsenız sevınırım :D

    YanıtlaSil
  17. teşekkürler fcn her zamanki gibi size muhalefet olanlara, sadece sizi karalamak için muhalefet olduklarını kanıtladınız.

    sizi izlemeye devam edeceğiz..

    YanıtlaSil
  18. o iyi gelsin ,abi yerli isimler geciyor ,hitzilperger ismi var ,adam alinacakmi ,soylersdin bu gece kaan abiii

    YanıtlaSil
  19. Dediğim gibi FCN'yi beklemeniz lazım, detayları çok fazla bilmiyorum. O yüzden kesin konuşmak istemiyorum. Dün gece bu konuyla ilgili -"bence" sabah açıklanır- dedim, bana denilmeyen kalmadı yarım günlük rötar yüzünden.

    YanıtlaSil
  20. Anıl90 ve digerleri kapak oldu mu size=)

    Avrupa liginde oynamayacagından istemesemde size sonuna kadar inanıyordum herşeye rağmen hayırlı olsun.tebrikler yönetim tebrikler FCN...

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. BEN GERIZEKALIYIM SALAKIM ITIM HAYVANIM FCN E INANMADIM AMA ADAM GIBI ADAMAMIM SÖZÜMDE DURURUM ÖZÜR DILERIM FCN VE GERISI :)

    YanıtlaSil
  23. ikinci transfer dedikoduları çıkmaya başladı. bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  24. Biraz sabır arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  25. abi turkspor yine haéber atmis ,dos santos gelecek nonda gidecek ,adamlar yine santos yazisi hazirliyormus ,ya bunlar ruya mi gercek mi ,vallah gelirse ,sezonun degil 10senin takimi oluruz ,fcn sence dos santos gelirm i ,nonda gider mi !

    YanıtlaSil
  26. 32 numaralı formayı giyicekmiş doğrumu acaba ?

    YanıtlaSil
  27. Ben açıkçası Dos Santos'un takıma gelmesini isteyenleri anlamıyorum.

    Keita, Elano, Arda, Kewell, Caner (arkadan gelen Serdar Eylik, Emre Çolak). Ayrıca Baros ve Barış da kanatlarda oynayabiliyor.

    Orta sahanın gerisini unutmamakta fayda var.

    YanıtlaSil
  28. abi hadi ama trkspor verdi bile 32 adami ,sence varmi 2 adam ,yoksa yok mu dos santos ismi varmi ,biraz kurtlar vadisi gibi oldu ,gstv hala vermiyor rotar yapti ,olsun gelsin de yeter: bekliyoru bu gece!

    YanıtlaSil
  29. Hakan, aynı şeyi yazdığın 50 yorum var, herhalde 100e tamamlamaya çalışıyorsun. Daha fazla onaylamayacağım böyle devam ederse.

    YanıtlaSil
  30. @ FCN : Giovani ne zmn geliyor?

    ;)

    YanıtlaSil
  31. tamam ya ace ,abi ustuneL gelmemis dogrumu ,yani!

    YanıtlaSil
  32. Ace simdi bencede Caner bu formunu kaybetmese, Ardada kalacaksa 3-5 sene daha gioya hic gerek yok tabiki ama simdi birazda ileriyi düsünelim.

    Gio sadece forvet degil. Ayni zamanda orta sahada oynuyabiliyor. LA MS ZM yani rotasyonda cok iyi bir yer edinir takimda. Ayrica su gercekde varki Gio Barcelonada Messi,iniesta,bojan gibi oyuncularla bir anda cikti. Bos adam olsa cikmazdi. Patlamayi yapamadi bu kadar. Aynisi Jo icinde gecerli tabik.

    Ayrica Martda kongre var ve sende cok iyi biliyorsunki düsmanlar pusuda... artik Marta kadar umarim bir düsüs yasanmaz ve her bransta sonuna kadar gidilir yoksa en ufak sorunda ayaklanirlar. Baskan uzun vadeli düsündügümüzü söyledi herzaman.

    Ardanin elbette 1-2 sene sonra Avrupaya gidecegini varsayarsak ve Kewellin en gec 2011/12 sezonunda sadece bir yedek olacaginida düsünürsek Gio bize ilac gibi gelir. En cokta Avrupada Madrid, Everton ve sonrasinda Liverpool gibi rakipler varken bir Nonda ile forvet hattinda havamizi alacagimizi sende biliyorsun. Barosun tamamen dönüs yapmasi Nisani bulur ve sezon bitmis olur malesef...

    YanıtlaSil
  33. öncelikle tebrik ediyorum.. Yalnuz resmi sitede satış opsiyonu ile ilgili bir şey belirtilmemiş. Bu konudaki istihbaratınız nedir eğer opsiyon varsa ne kadardır?

    YanıtlaSil
  34. Haldun Ustunel geri dønmedi :) Acaba Haldun abi vize ile mi girdi yoksa ingiltere vatandasimi?:D hehe Seviyorum UlAn Seviyorum hemde deli gibi tek Askim Galatasaray <3 bu arada murat yalcindag da gelmemis :p

    YanıtlaSil
  35. Jo yu paketleyip yollamışlar İstanbula :) haldun üstünel yok.Galiba operasyon devam ediyor :)

    YanıtlaSil
  36. Dos Santos'la görüşmeler oldu, evet, ancak son durumu gerçekten bilmiyorum, dediğim gibi biraz sabretmek lazım.

    Tamamen kişisel fikrim olarak, Dos Santos gelirse ancak dediğiniz gibi geleceğe yatırım olarak geleceğini düşünüyorum. Buna bir itirazım yok. Ama şuan takımın açık ara en zengin ve iyi bölgesi olan o 3'lü kısım için yabancı hakkımızı harcamak doğru mu sizce? S.O.S veren arka 6'lı dururken. Sadece Neill'la çözdük mü o sorunları sizce? Üstelik Servet'in de sezon sonunda gideceği düşünülüyor.

    Evet, Haldun Üstünel İngiltere'de kaldı. Bir yabancı transferi daha var gibi ufukta. Gelişmeleri yakında yazarız.

    YanıtlaSil
  37. Ortasahaya lampard gerrard tarzında oynayan bi oyuncu lazım cünkü bütün defansif orta sahalarımız top kullanmayı cok iyi beceremeyen oyuncular. Aslında Mehmet Aurelio olabilir mi? Bence olabilir.

    YanıtlaSil
  38. Dünkü arkadaşları bugün de bekliyoruz :) Teşekkürler FossaCimbom EKİBİ.

    YanıtlaSil
  39. Kulislerle deli gibi Nonda'nın sözleşmesi fesh edilip G.DosSantos'un geleceği sözü dolaşıyor? :D Allahım neler oluyor Haldun abi çılgın atıyor.

    YanıtlaSil
  40. Hocam Neil geldi. Arkada Neil Servet ikisi banko. Gökhan Mart sonu döner, Emre asik sakat, Emre Güngör galiba hazir. Elde var iki. Aslinda haklisin göbekte keske Ali Turan gerceklesse ama bi bakalim belki gelismeler olur ve Ali Turan simdiden gelir. yeterince yabancimiz var göbekte su an. Umarim seneye sizin dediginiz gibi godin gelir. Veee Ufuk kaleyi teslim alir :)

    Ayrica sunuda unutmayalim maximum 3 oyuncu yazdirabiliyoruz listemize. Neil,Gio,X yani artik sercan,mustafa,Ali gelse bile ücünden ikisi olasi Gio Transferinde disarda kalacak malesef.

    YanıtlaSil
  41. Beyler herkes Santos diyorda bi ters köşe yapıpı üstünEl Robinhoyu getirmesin. Valla isteriz isteriz :P:):):)

    YanıtlaSil
  42. Ben kaleci antrenörümüz Nezih Hocaya GSTV aracılığıyla sordum, siz kaleci seçiminde Rijkaard'ı etkiliyor musunuz diye. O da, evet, kesinlikle Rijkaard gelip benim fikrimi sık sık alıyor diye yanıtladı. Yani şu Galatasaray'da Leo yabancı diye oynuyor olaylarını geçelim. Aykut'la yıllardır çalışan Nezih Hoca eğer kesinlikle Aykut'u koymalıyız dese ben eminim Rijkaard onu dinlerdi. Forma adaleti konusunda içiniz rahat olsun.

    Ha bunları neden söylüyorsun derseniz, şu Ufuk konusu için. Evet Ufuk gelecek vaadeden iyi bir kalecimiz ancak lütfen aşırı abartmayalım ve antrenörlerimizin görüşüne (kalecilerden daha iyi anlayan yoktur herhalde kaleci antrenörümüz dışında) güvenelim.

    YanıtlaSil
  43. teşekkürler fcn ekibi..
    bir transferin daha gerçekleşeceğinden bahseediyorlar bununla ilgili var mıdır bir gelişme?

    YanıtlaSil
  44. Süper lig başlasın..Kuş katliamı başlasınn

    YanıtlaSil
  45. @ Anıl90

    Rezil olan kim acaba, sen mi biz mi :)

    @ Deni100

    Kimmiş o salak güzel kardeşim?
    Sen mi, biz mi :)

    @ Tolga

    Biz şu anda oyuncu hakkında analiz yazıyoruz transfer olduğundan ötürü peki sen ne yapıyorsun :)

    YanıtlaSil
  46. ace kardes cok sagol bilgiler icin. Emin ol cok mutlu oldum aydinlatigin icin. Aykut konusuna kesinlikle haklisin Steau maci sadece ölcü olmamali ama ayni zamanda Feldkamp gittiginde o 6maclik iyi performansda ölcü olamaz. Aykut daima ikinci kaleci olur bizde ve bunun üstüne gecemes. Bernd Dreher vardi Bayern Münihte Kahn 38 o 39 yasindaydi 40i gecince birakti senelerce Kahnin arkasinda oynadi ve hic sorun cikarmadi. Aykutuda öyle görmek isterdim ama cok konusan bir tipe sahip ve asiri bir sekilde kendini begenmisligi var malesef. Ayrica o sakiz cignemesi belki onun icin bir ugurdur ama bana taraftar olarak anti patik geliyor bu afralar...

    neyse onu gecelimde Ufuk konusunua gelelim. Ben abartmiyorum sadece düsüncem suki Ufugu oraya monte edebilirsek 6+5 systemine dönüs olacaksa (AB özgür calisma Yasalariyla uyum saglanirsa eger 2sene icinde olacak zaten) ozaman kalemizde kalteli bir Türk kaleciyi görmek isterim ve suda bir gercektirki Kaleci oynadikca tecrübe edindikce kalite güclenir. Casillas 20yasinda o Efsane kadroda oynadi zidanlarla beraber ve herkez dalga gecti Madridle. Yönetim arkasinda durdu ve bugün nerde Iker. Yani ona göre Ufukta o isigi almasaydi yönetim bu kadar pesinde kosturmazdi.

    Ayrica Fatih Terimin 21 yasinda milli takima cagirdigi bir kaleci ilerde kesin banko oynar... Fatih hoca genc oyuncu seciminde cok basariliydi daima ve eminim Ufuktada bir isik gördüki o yasta cagirdi. Umarim seneye Ufuk daha fazla forma sansi bulur ve kaleyi devralir birgün.

    YanıtlaSil
  47. FCN kardeşim...
    Herkesin aklını kurcalayan ve herkesin buradada sorduğu birkaç soru var.Bunlar;
    1.Jo nun satın alma opsiyonu varmı?Varsa ne kadar?
    2.Dos Santos ismi gündemi sallıyor.Bu konuda bir bilgin varmı?

    YanıtlaSil
  48. robinho gelecek demek fanteziye girer..dos santos mantıklı da robinho'yu satıyoz deseler 10 tane klup talip olur..

    dos santos'un gelmeside( eğer olursa tabi ) tamemen ileriye dönük bir hareket..zaten açıkça hedefimiz önümüzdeki sezon yeni stadımızda şampiyonlar liginde başarı..

    jo'nun avrupa'da oynayamayacak olsada alınmasının , ace'nin belirttiği gibi elde bu kadar kanat adamı varken mantıksız bir hamle gibi gözükecek iken aslında amacın önümüzdeki sezonun( kewell'in sürekli performans veremeyeceği ve sakatlanacağını göz önüne alın + sürekli menejeriyle avrupada şu takımda oynamak isterim , hedefim avrupa felan deyip formsuz ve eli belinde gezen arda'nın sezon sonu satılma ihtimalini ) hazırlığı olduğunu düşününce gayet akıllıca ve mantıklı bir hareket..

    YanıtlaSil
  49. herhangi bir yerde satın alma opsiyonuyla ilgili birşey göremedim. bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  50. Sürekli bu blogu ziyaret ederim.Transfer için değil.Analizleriniz,yazıların vs. Artık yorum yapma zamanı gelmiştir.

    Jo ismini açıkladığınızda içimde hiçbir tereddüt yoktu.

    Yayın hayatınızda başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  51. opsiyon hakkı konusunda bir açıklama yok mu arkadaşlar

    YanıtlaSil
  52. Satın alma opsiyonumuz 9 milyon euro arkadaşlar.

    Rakam kesin ve nettir.

    YanıtlaSil
  53. Herşey güzel ancak rica etsem fossa'nın açılımını anlamını açıklarmısınız?

    YanıtlaSil
  54. selamlar . dos santos için bişeyler karalayacak mısınız

    YanıtlaSil
  55. Almanyadan selamlar renkdaslar. Bu önümüzdeki yillar Galatasarayimizda yeni bir cag aciliyor, yeni cagin adi gelecege yatirim. Onu alirsak bunu alirsak ne yapacagiz demeyin arkadaslar cünkü büyük kulübler hep gelecegine yatirim yaparlar bunu unutmayin. Güzel bir misal, Premier Leage´de ki takimlarin yedek kulübesine bir bakin, o futbolculari al ve avrupanin istedigin cogu kulübte banko oynatabilirsin. Neden bu kadar kaliteli yedek kulübeleri var ??? Adamlarin citasi o kadar yüksek ki mecburiyeten kaliteli yedek kulübesi olmak zorunda, cünkü cok kulvarda yarismak kolay degil. Gelelim Aslanimiza, bir Dos Santos gelecekse gelsin, genc ve ilerisi icin co iyi bir transfer,kim oynayacak o zaman derdine düsmeyelim cünkü bir Dos Santos bir Baros bir jo bir Arda Kaptanimiz bir Elano bir Keita yedek bekleyecek ve dinlenme firsati bulacaklar cok kulvarda oynamak istiyorsak ve basarili olmak istiyorsak , yedek kulübemiz ilk onbir kadar kaliteli olmali. Biz traftara düsen görev ise sahte ürün almamak , yöneticiler islerini en iyi sekilde yaptilar, sira geldi bizlere. Bunu övünmek icin demiyorum ama izine geldigimde bir ORJINAL MOR FORMASI ve ORJINAL PARCALI FORMA aldim, yöneticelerin bu gayreti beni cok ama cok memnun etti ve yeni cikan KIRMIZI formamizida alacagim . HEP DESTEK TAM DESTEK olalim arkadaslar, HAYDI STORELARA HUCUM EDELIM

    En büyük transfer Haldun Üstünel diyorum ve baska birsey demiyorum :-)

    YanıtlaSil
  56. 24 milyon euroluk adamı nasıl 9 m. euro ya veriyolar hayret ya.en az 15-16 olur diyodum ben opsiyonda.9 ii fiyat.mükemmel bi anlaşma.

    YanıtlaSil
  57. Bravo FCN.Gerçekten bu sefer farkınızı hissettirdiniz.

    Geçen seneki Sercan olayında son ana kadar lafınızın arkasında durdunuz,ama bir şekilde yattı.O olayın izleri bu transferle kapanmıştır.

    Yeni sağlam istihbaratlarınız için buradayız,size güveniyoruz.

    YanıtlaSil
  58. Yerli transferde durum nedir?

    YanıtlaSil
  59. 1 sey sorcam acil cvp verirsenz sevinirim jo madridi geccemz takkdrde bile mi oynamcak ?

    YanıtlaSil
  60. Yönetim üstüne düsen görevin fazlasiyla yapti, simdi sira bizde. Yok sunu alalim yok bunu alalim ama orjinal forma alan kac kisi var burda. HEP DESTEK TAM DESTEK , haydi GSSTORE´lara gidib yönetmin bu ugraslarini ödüllendirelim. <satis rekorlari kiralim, yoksa sadece bos konusmakla Galatasarayli olunmuyor. Ben bu sene hem mor hemde parcaliyi aldim, sirf destek olsun diye kirmiziyi da alacam ve üstüne taraftar yazdiracagim.

    YanıtlaSil
  61. peki hamit ihtimali filan varmı ? dos santos işinin çok zor olacağını düşünüyorum ben..

    YanıtlaSil
  62. Lutfen bizi Haldun abinin niye Ingilterde kaldigindan dayir bilgilendirimisiniz ve Dos Santos haberlerinin arkasinda bir gercek var mi?

    Saygilar......

    YanıtlaSil
  63. - Dos Santos konusunda ciddi gelişmeler yaşanıyor, durumun ne derecede olduğu yarın belli olur, biraz sabretmek lazım.

    - Manchster Jo'a 24 milyon verdiğinde zaten gerçekten çok abartmıştı. Everton'da kiralıkken de satın alma bedeli aynı fiyatlardaydı Jo'nun, yani 9-10 civarı.

    - Jo hiç bir türlü Avrupa liginde oynayamayacak.

    - Avrupa kupalarında oynayabilecek bir yerli forvet gündemimizdeydi ancak Dos Santos işi olursa ne olur bilemiyorum.

    - Dos Santos işi zor değil, Tottenham'da asla bekleneni veremedi. Onlar için bizim Aydın'ımız gibi düşünün pozisyonunu. Bizde ne olur bilemiyorum ama Rijkaard istiyorsa kafasında bir şeyler vardır.


    Ve -kişisel düşüncem- belki Dos Santos gelirse Arda ortaya Elano ön liberoya kaydırılabilinir.

    YanıtlaSil
  64. selamlar,

    orta saha ile ilgili transfer haberi yok mu hiç? hep ofansif oyunculardan bahsediliyor, bence bu takımın asıl ihtiyacı defansın önündeki 3lü orta sahaya defansif ve top yapabilen bir oyuncu. hamit çok defansif olmasa da o da iş görür gerçi. var mı o tarz bir oyuncu ile ilgili bilgi elinizde? bence hala dos santos'un peşinden koşulması çok saçma.

    YanıtlaSil
  65. Baros/Jo

    Kewell/Dos Santos Arda Keita

    Elano Ayhan
    Topal/Sarp

    Balta Servet Neill Sabri

    Franco

    Arkadaşlar bu tablonun adı Şampiyonlar ligi kadrosudur. Ama gönül isterdi ki Baltanın yerine daha iyi bi sol bekimiz olsun. Ayhanın yerine de daha güçlü daha teknik bi orta sahamız olsun. Ama bu kadroda çok iyi işler yapar buna gönülden ve mantiken inanıyorum.

    YanıtlaSil
  66. Detaylar için teşekkürler FCN. Haldun Üstünel ilk kez medyayı maymun etmedi artık haber çıksa bile fiyat artar diye tırsmadan istediğimiz oyuncu için taaruza geçiyoruz. eskiden adam beklerdik veteran bir Vermaguer, Frank De Boer, 100 metrede dünyanın en hızlısı Fabio Pinto, Bruno, Spehar, Horvath, Heinz gibi adamlar için Fotomaç-Gotospor-Fanatik alarak nöbet tutanlar vardı. Nereden nereye... Jo aklını başına alırsa kendisinden minimum 7 sene faydalanırız. Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  67. Olurmu FCN benim o salak size inanmadim :).
    8-)

    YanıtlaSil
  68. dos santos haberleri iyice çıkmaya başladı. sık sık ziyaret ediyorum bir şey yazdınız mı diye :)
    her ne kadar orta alanın göbeğine bir transferin bizi yenilmez yapacağına inansam da 21 yaşındaki bir yıldızın gelmesine hayır diyemeceğim valla :) en olmadı 2 sene sonra aldığın paradan üst bir fiyata satarsın.
    jo haberinde ise, oldu mu olmadı mı stresi yaşarken bizi rahatlattınız. sağolun.

    YanıtlaSil
  69. ----KEWELL/ARDA/CANER---KEITA/DOS SANTOS/AYDIN---
    --------ELANO/EMRE.C----SARP/TOPAL/BARIS/AYHAN---
    ------------------TOPAL/SARP/BARIS/AYHAN---------
    ----BALTA/CANER---SERVET/EMRE²--NEILL--SABRI/UGUR
    ------------------LEO/UFUK/AYKUT--------------


    süper takim :D

    YanıtlaSil
  70. @ Ediz

    Şimdi bize belli bir tarih veriliyor. Mesela bu tarih 30 Haziran.

    30 Haziran tarihine kadar isterse başka bir kulüp 100milyon euro teklif etsin yine alamaz Jo'yu elimizden.

    Biz 30 Haziran'a kadar 9 milyon euroya imza attırabiliriz Jo'ya..

    Fakat bu tarihi geçtikten sonra City istediği takıma verebilir Jo'yu.

    Opsiyonun avantajı burada ortaya çıkıyor.

    Mesela şu anda Caner Erkin'i alırsak 3milyon euro ödeyeceğiz.

    Geçen sene Bordeaux bu opsiyon sayesinde 10 milyon euroya Gourcuff gibi bir adamı takımına kattı ki çocuğun değeri şu anda 35 milyon euro falan.

    YanıtlaSil
  71. Satın alma opsiyonu yokmuş. Tabi bu sene sonunda alamayacağımız anlamına gelmiyor ama yine de moralim bozuldu. Ribery vakası gibi olmaz umarım sonu...

    YanıtlaSil
  72. FCN gercekten opsiyonu varmi yokmu?
    Bu nasil bir anlayis , bu nasil kotu transfer ! Oyuncu formsuz, avrupa liginde oynamiyo ve sorunlu , buna ragmen dort ay hemde para vererek aliyoruz ! Avrupada oynamasin , formunu yukseltelim ve sonra city alsin rahat rahat sezon sonu !
    Insallah opsyonu vardir yoksa bu yonetimi kiniyorum ...

    YanıtlaSil
  73. Öte yandan Murat Yalçındağ, Manchester City ile sezon sonu için bonservisi alma konusunda bir anlaşma yapmadıklarını belirterek, transfer için de teknik heyetin raporuna göre hareket ettiklerini ifade etti.

    Kaynak Galatasaray.org

    YanıtlaSil
  74. opsiyonun olmaması cidden moral bozucu bir etken,yine Haldun Üstünel'e güvenmek zorundayız,yönetim işini bilir diyerek dua edelim.
    Caner,Jo ve Dos Santos umarım kalabilir takımda,bizim olarak tabi,ileriye yatırım yapıyorsak eğer gerçekten,yarım sezon sonunda elden giden adamlar oldukça önümüzdeki sezon planı diye birşey kalmaz.

    YanıtlaSil
  75. Evet maalesef satın alma opsiyonu yok, ingilizlere oyuncu yetiştireceğiz yani; bu süre zarfında işimizi görürse ne ala. Ama adam patlama yaparsa ve bonservisini alamazsak, ribery'den çok koyar. zira ribery gittiğinde buralara geleceğini bilmezdik, bu da dünya starı olup giderse çok üzülürüm. bir yolu bulunmalı almanın...

    YanıtlaSil
  76. Manchester City'nin Jo'nun gidip kalmasını çok da umursadığını sanmıyorum açıkçası. Hakikaten çok zengin bir klüp haline geldiler. Forumlarına bakılırsa taraftar zaten nefret ediyor Jo'dan. Sezon sonunda iş yine Jo'nun kendisinde bitecektir. Galatasaray'da kalmak isterse zaten yine kalır. Baros'un sakatlık döneminde "bak, sen bizim için önemli oyuncusun, sakat olduğun dönem için futbolcu transfer ettik sonrasında yine sen varsın" mesajı da verilmek isteniyor olabilir. Takıma uyum sağlayıp patlama yapsa bile ben bu saatten sonra premier lige tekrar döneceğini düşünmüyorum. O yüzden belki de bu opsiyon olayını fazla takıyoruz kafamıza. Kalmasa bile sağlam bir baros'un şampiyonlar ligindn Jo'dan kötü bir performans göstereceğini de düşünmüyorum. Kalırsa da ne ala.

    YanıtlaSil
  77. Ben talip olan diğer kulüpler açısından demiştim, yoksa tevez santa cruz adebayor robinho gibi adamları keser demiyorum. En iyisi bekleyip görmek, ve tabii ki Kewell'in yasını tutmak :)

    YanıtlaSil
  78. haberturk hala satma ve alma opsiyonunu bilmeden "Aslan dünyaları verdi!" başlığında haber çıkarmış .Haber altına opsiyon kullanımı hakında ne kadar bilgi sahibi bu yazıyı yazan ve okuyanlar diye yorum yazdım ancak ne hikmetse yorum onay almıyor.bu tarz altı kaygan yazılara aleyte aypılan hiç bir yorum onay almıyor , bu nedenle bıkmadan usanmadan adamlara biraz cesaret gösterin yayınlayın şu yorumu dememe rağmen hala tın tın ... hadi hurriyet onay vermiyor , haberturk te aynı haltı yemeye başladı.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0