R.P.

Tottenham'ın Rus forvet oyuncusu Roman Pavlyuchenko takımında geçirdiği günlerin siyah bir sayfa olduğunu ve artık beyaz bir sayfa açmak için takımdan ayrılacağını açıkladı. Tottenham takımı ile bu konuda bir takım görüşmelerimiz oldu, Haldun Üstünel yaklaşık 45 dakika sonra İstanbul'a iniş yapıcak. Eğer Rus forvet transfer edilirse yıldız oyuncumuz Kewell'ın sözleşmesi geçici olarak feshedilecek ve Haziran ayından itibaren başlayan 2 yıllık bir sözleşme geçerli olacak. Aslında herşey Kewell'ın özel doktorundan ve fizyoterapistinden gelecek olan rapora bağlı.. Avrupa Ligi'nde forvet olarak Giovani ve Keita'yı oynatabileceğiz gibi görünüyor. Rus oyuncunun transferi ekibimize son derece yararlı olacaktır. Rus oyuncu ayrılmayı kafasına koymuş durumda..
*Edit kafa karışıklığından bir yanlışlık olmuş..

47 yorum:

  1. Ne diyorsun!
    Bu yıldızlar uyum sağlar ve istediğimiz gibi oynarsa(tabi sakatlanmazsa)güzel günler bizi bekliyor

    YanıtlaSil
  2. Ayrıl da gel be koçum..

    Sen de gelirsen inanılmaz olan kadro olağanüstü olucak..

    Son 2-3 maça yetişebilecek olan Kewell ın sözleşmesinin dondurulması da gayet mantıklı olur..İmzalarız 2 senelik yeni sözleşme Harry ile tadından yenmez..

    YanıtlaSil
  3. Güzel günleri göremeyeceğiz bu transferler devam ederse, kalp hastalıkları artacak çünkü Haldun Üstünel yüzünden :)

    Harika. Çalışkan, kısa değil, hızlı, oyuna hakim, tüm vasıfları yerinde sağlam bir oyuncu.
    Kusursuz transfer olur, inşallah olur...

    YanıtlaSil
  4. yıldızlara kapımız her zaman açık :) buyursun gelsin lafı mı olur.
    yalnız iki sıkıntım var bu konuda;
    1-)lig maçlarında ilk 11'de kim başlayacak, rekabet ortamı ve kim formdaysa o mu?
    2-) bu adamın adını nasıl yazacağız devamlı :)

    YanıtlaSil
  5. leo franco'ya ne oldu? gitmiyor mu?

    YanıtlaSil
  6. Olacak Gibi Bir His Var içimde :)

    YanıtlaSil
  7. @fcn
    (Aslında herşey Kewell'ın özel doktorundan ve fizyoterapistinden gelecek olan rapora bağlı.. Avrupa Ligi'nde forvet olarak Giovani ve Keita'yı oynatabileceğiz gibi görünüyor.) demişsin..

    1) kewell in durumu iyi çıkarsa transfer olmaz mı yoksa leo mu gider??

    2 ayrıca pavlu transferinde bahsediyoruz yani forvet geliyor ve avrupada oynayabilir ama siz demissiniz ki avrupada forvette giovani ve keitayı oynatabileceğiz.. açıkcası ben cümleyi anlayamadım galiba pardon :( yani biraz daha net cümleeler lütfen.. inanın anlamadım.. :)

    YanıtlaSil
  8. @özgür

    adamın adına diğer konuda kısaca pavlu denildi :)

    ayrıca sanırım rijkaard yönetiminde kimin 11'de başlalayacağı gibi bir konu sorun olmayacaktır. Eğer takımımız aynı dizilişle devam ederse Jo-Pavlu ikisilinden iyi olan formayı kapacaktır. Veya Elano'nun savunmadaki gelişimi göz önüne alınırsa musafa ile birlikte ön liberoda kullanılıp forvette her iki uzun birden oynayadabilir.

    YanıtlaSil
  9. @ace

    senden nucal neil ^jo^ dos santos Roman Pavlyuchenko analizlerini ne zaman alırız ?

    YanıtlaSil
  10. FCN Blog bu transfer saçma değil mi biraz? Oldu ki Atletico eledi bizi, Baros da iyileşti. Jo,Baros,Pavluçenko gibi bir rotasyon olacak. Ligde 16 maç için bu kadar forvet mantıksız geliyor açıkçası.

    YanıtlaSil
  11. Arkadaşlar bu sadece bir temenni, bir istek ve yaşanan gelişmelerden yola çıkarılarak yapılan bir tahmin. İlgilendiğimiz doğru, fakat ne olur bilinmez.

    Keita ve Giovani şu anda forvet oynayabilirler takımımızda. Pavlu gelirse tam aradığımız tarzda bir adam olur, 10 numara yararlı olur.

    @ Erdem

    Amacımızda zaten Atletico'yu eleyip kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Ayrıca Baros'u unutun bu sezon; belki son 3-5 maç. İyileşmesi ve tam antremanlara çıkması Nisan'ı bulur.

    YanıtlaSil
  12. İlk 11de kim iyiyse o oynasın.Bunu dert etmeyin.Hedef Şampiyonlar ligi şampiyonluğuysa ki öyle olmalı en kaliteli oyuncular transfer edilmeli.Bu oyuncuların hepsinin opsiyonu tabatadan az siz merak etmeyin stadımız dolunca para akacak para.

    YanıtlaSil
  13. Kayseri yönetimi sanırsın sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ali Turan'ı değil, 5 yıllık sözleşmesi var olan Puyol'u veriyor.

    Paşalar 1 milyon euro bonservis istiyorlardı en son. Görüşmeler devam ediliyor fakat olursa son gün transferi olacak gibi görünüyor.

    Bu arada Pavlyuchenko'nun adını yazmakta zorlananlar Pavlu yazsa yeterlidir :)

    YanıtlaSil
  14. Gençlerbirliğinden bir transfer olma ihtimali var mı?

    YanıtlaSil
  15. Transferi olursa Avrupa'da oynayabiliyor mu oynayamiyor mu? Oynayamiyorsa neden bir bilen varsa paylasiversin.

    Tesekkurler

    YanıtlaSil
  16. Transfer edildiği takdirde Avrupa maçlarında forma giyebilecek. Zaten transfer edilme amaçlarından birisi bu, ikinci ise Baros'un en erken Nisan gibi dönmesi. Rijkaard asla sakatlıktan yeni çıkmış adama forma vermez. Hele hele o zamanlar ligin sonları olacak ve kondüsyonlu hazır adamlara ihtiyaç olacak.

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. Haklisiniz arkadasim tesekkurler bilgi icin.

    YanıtlaSil
  19. Olursa eger ki adam ayriliyorum diye aciklama yapmis, harika bir transfer olur Atletico taraftarlari olmasin diye dua ediyorlardir cok eminim. Cok dinamik bir oyuncu degil ama artik ne yazikki belini donduremeyen Nonda ile kiyaslamak dahi sacma olur. Uzun boylu, firsatci - daha dogrusu pozisyon alma anlaminda firsatci yoksa oyle cok buyuk bir golcu degil - inatci ve hirsli bir adam cok faydali olacagindan eminim imzalarsa. Hayirlisi diyelim artik ama ben bu saatten sonra onumuzdeki sezon orta sahada en az Hamit ayarinda birini goremezsem gucenirim o derece simarmak uzereyiz yani taraftar olarak!:)

    YanıtlaSil
  20. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  21. Gençlerbirliğinden transfer yapacak mıyız?

    YanıtlaSil
  22. Gençlerbirliğinden transfer yapılabilir. Bu isim büyük olasılıkla Mustafa Pektemek olur.

    YanıtlaSil
  23. Latin alfabesiyle yazılmayan isimler Türkçede okunduğu gibi yaazılır. Pavluçenko yazımı doğrudur zaten :) Mariya Şarapova da doğrudur. Diğerleri İngilizcedeki yazılışları.

    Ayrıca Türkçede var olan özel isimler de Türkçe yazılır. Amr Zaki değil Emir Zeki, Al Alhy değil El Ehl, Abdel Kader değil Abdülkadir gibi...

    Not düşeyim bulunsun buralarda :)

    YanıtlaSil
  24. hocam benımkı sadece temennı dıyosun ama bı yandanda bole bı gırısım varmı ıngıltere gaztelerını kastetmıyorum sızın ogrendıgınız turkıye kaynaklı bısey varmı? bıde ben anlamıyorum bızım asıl ıhtıyacımız olan yer ortasaha jonun yerıne romanı alsaydık ve son transfr hakkımızı orta sahaya kullansaydık daha ıyı olurdu gıbıme gelıyo tesekkurler...

    YanıtlaSil
  25. abi acik konusalim simdi pavlu gelse bile sezon sonunda yine tottenhame dönecektir galiba. Barosun ve Kewellin bu sezonu kapatigini düsünürsek pavlu Jo ve Gio gibi degildir umarim. Pavluyu begnmememden degil ama Baros ve Jo olsa bize gayet yeterli olurlar forvet hattinda yanlarinada bir Sercan veya Mustafa P. olsa tadindan doyulmaz sene sonu :) Yani gelirse bile 6aydan fazla gelme gibi bir ihtimali yoktur heralde dogrumuyum editörüm

    YanıtlaSil
  26. Bu arada Giovani Dos Santos'un satın alma opsiyonu 5.5milyon euro.

    Rakam kesin ve net.

    YanıtlaSil
  27. Bu arada Haldun Üstünel döndü. Geldiğine bakaraktan yabancı transfer şimdilik bitti diyebiliriz. Peki yurtiçi transferindeki isimler ne alemde ? (Ali Turan, Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Mustafa Pektemek, Ahmet Arı vs.) Bir açıklama yapabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
  28. Haldun abi ntvspor da kiralanan oyuncu-lar-ın opsiyonu bizde dedi..

    Bu da demek oluoyor ki Jo da dahil bu opsiyonlu sözleşmelere..

    YanıtlaSil
  29. Hep söyledik burada Jo'nun ve Santos'un opsiyonu bizde diye ama laf dinletemedik ki.

    Santos için 5.5,
    Jo için 9.5 milyon euro opsiyon var.

    YanıtlaSil
  30. FCN siz ısrarla jo'nun bonservisi olduğunu savunuyorsunuz peki neden Murat Yalçındağ bonservisi konusunda anlaşma yapmadık dedi?

    YanıtlaSil
  31. Ne yanlışlık oldu ? Başlığı değiştirmişsiniz onun dışında yazıda bi fark göremedim..

    YanıtlaSil
  32. Promhil,

    Vardır elbet bir sebebi. Haldun Üstünel'in son açıklamasını dinledin mi? Jo'nun da Gio'nunda opsiyonu bizde dedi. İlk transfer olduğunda GSTV'de Can Erbesler'de opsiyonu olduğunu belirtti.

    Daha tartışalım mı bu konuyu. :)

    @ Noc,

    Yanlışlıkla Dünya Kupası'nda oynaması için forma giymesi şart gibisinden birşeyler yazdık fakat Rusya'nın gidemeyeceğini unuttuk :)

    YanıtlaSil
  33. el aliskanligindan øyle yazmissinizdir FCN :D hehe Elano bir bakima o sebepten geldi Jo øyle santos da øyle hatta neill de Dunya kupasinda oynamak icin geldiler :D Pavlu da oynasin ne olcak :D baska ulkenin vatandasligina gecsn :p

    YanıtlaSil
  34. Dünya kupası bir klübe bukadar yarar :)

    YanıtlaSil
  35. FCN

    Bu yeni forvet transferimiz ne zamana netleşir bir bilgin varmı acaba?

    YanıtlaSil
  36. Tottenham Gudjonseni sezon sonuna kadar kiralamış.yani budemek oluyo Pavluyu bize yakın görünüyo

    YanıtlaSil
  37. @ Orhan
    Evet Orhan seninde dediğin gibi gudjonseni almışlar demekki gelişme olabilir hafta sonuna kadar ancak ŞUNUDA SÖYLİYİM SADECE BİZ DEĞİL BİRMİNGHAM CİTY de ilgileniyormuş PAVLUCHENKO İLE ve büyük ihtimalle orayı tercih edecek gibi gözüküyor ama dur bakalım belli olmazz

    YanıtlaSil
  38. Sevgili FNC,

    "Santos için 5.5, Jo için 9.5 milyon euro" diyorsun peki bu rakamların sterlin olma ihtimali var mı ? Yoksa kesin € mu ?

    YanıtlaSil
  39. Sevgili E,

    Öncelikle FNC değil, FCN :)
    Ufak bir hata olmuş orada sanırım.

    Para birimi ise kesinlikle euro.

    YanıtlaSil
  40. @ Houner
    Pavlu'nun Birmingham ı seçmesi kariyerinini etkiliyeceği kötü kararlardan biri olur açıkçası.tekrardan bir patlama için jo ve dos santos gibi bizi tercih edebiliceğini düşünüyorum bence bütün iş finansal durumda bitiyo tabi yine opsiyonlu kiralama olursa gayet iyi olur.

    YanıtlaSil
  41. Eğer gerçekleşirse bana göre süper bir transfer.Bu adam o boyuna rağmen süratli bir oyuncu.Şu an için bana göre Jo'dan daha iyi bir oyuncu.İnşallah gerçekleşir bu transfer.In Haldın We Trust:))

    YanıtlaSil
  42. olmaz. kısa ve öz. zaten gerek yok ki.

    YanıtlaSil
  43. Oncelikle verdiginiz haberler ve yaptiginiz analizler icin tesekkurler. Sikilmadan gunde 3 4 kez ugradigim bir yer olmasi gun icinde kafami dagitabilegim bir yer olmasi acisindan benim bakmaktan okumaktan hic sikilmayacagim bir yer oldugu icin burayi cok seviyorum. 2 sorum var.

    1.sercan da durum nedir? Transfer imkani var mi?

    2.nonda sehir ici bir transferde takasta kullanila bilinemez miydi mesela aercan transferinde

    YanıtlaSil
  44. Kırmızı Pavlu'ya yakışıyor,umarım doğru kararı verir. Umarım bizim gibi o da Haldun'a inanır.

    YanıtlaSil
  45. son durum nedir transferlerde???

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0