Yazıklar Olsun !!

Yaşanan skandal olaylar sonrasında iki gün içersinde tarihi ve akıl almaz cezalar kesen Türkiye Basketbol Federasyonu nedense bu cezalar adına yapılan itirazları yaklaşık 1 aydır sonuca bağlayamadı.. Acaba, birileri böyle mi istiyor.. Veya bu ülkede özellikle basketbol şubesinde bu işler böyle mi yürüyor.. Yaşanan olaylardan sonra diyecek bir sözümüz yok; tamam cezaların birçoğunu hakettik ama yeryüzünde eşi benzeri görülmemiş olan -5 puanda ne demek oluyor. Hadi hükmen mağlubiyeti anlarım; puanı sıfırlarsın onuda anlarım.. Cezayı iki günde açıklamayı bilen federasyon ve kurul heyeti neden acaba edilen itirazı bir aydır cevaplayamıyor. Pazartesi, Çarşamba, Cuma, yılbaşı, gelecek hafta, haftasonu, sonraki hafta denile denile bir ay oldu nerdeyse.. Yıllardır basketbolun içinde birisi olarak söylüyorum ki; böyle bir rezalet federasyon görmedim.. Bu kadar yanlı ve tutumlu davranan kurul görmedim.. Ama doğru; birileri maçın ortasında sahanın ortasına kadar girsin; rakip teknik adam "Bu ne yapıyor" dediğinde teknik yesin.. Burası Türkiye; bahsedilen kurum basketbol federasyonu.. Yani Aziz Yıldırım'ın hegomanyasında olan; Türkiye Basketbol Fenerasyonu.. Unutmuşuz, özür dileriz..

Bizler bildiklerimizi ve tahmin ettiklerimizi paylaşalım sizlerle.. Bu cezalara ettiğimiz itirazlardan sonra açıklanacak olan karar büyük ihtimalle aşağıdaki gibi olacaktır. Yaşanan olaylar sonrasında aldığımız bilgiye göre sıkı pazarlıklar edildi, gizli kapılar ardında.. Yönetimin menajer olarak göreve getirdiği isim olan Nur Gencer bilindiği üzere başkan sıfatını taşıyan zat-ı muhterem ile kanlı bıçaklı kavgalı.. Aradan bir hafta geçmeden görevden alındı Nur Gencer.. Peki kimin ricası ve isteği üzerine; o başkan sıfatını taşıyan mahlukatın ricası üzerine.. Elbet Adnan Polat ve kurmayları bunu karşılıksız yapmamışlardır ve onlarında belli başlı istekleri vardır..

# Nur Gencer'in istifasına karşılık -5 puanlık saçmalık silinecek.
# Cemal Nalga'ya verilen 2 yıl hak mahrumiyeti 1 yıla düşürülecek.

1 yorum:

  1. Ben puan silinme cezasının kalkmaması taraftarıyım. Bu takım canla başla mücadele ediyor ve kümede kalacak.
    Lig bittiğinde geri alınan bu puanlar sayesinde kümede kaldığımızı söyleyecekler.
    Ama bizim bunu başarmamız için o rezillerinde vereceği 5 puana ihtiyacımız yok.
    Lig bittiğinde onlara kapak vereceğiz üzerinde alnımızın terinin olduğu...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0