10 Yıl Geriye Gitmek İstemiyoruz!

Mart ayında yapılacak olan kongre sonrasında 10 yıl geriye gitmek istemiyoruz. Adnan Polat ve ekibini yeniden başkan olarak görmek istiyoruz. Adnan Polat'ın başkan olduğu seçimde bugün televizyon karşısında, her mikrofon gördüğünde konuşanlar; başkanımızı yerden yere vuranlar neden yapılan seçimlerde aday olmamış yada kulübün yaşadığı çalkantılı dönemde iyice karıştırmak istemektedir? Onuda geçtik; şu sıralar Avrupa'nın en elit takımlarından birisi olma yolunda giden Galatasaray'ı zorlu yarışlar sırasında destek olmak yerine eleştirmektedir, kötülemektedirler?

Bugüne kadar yaptıklarını inkar edilemez olduğu takdirde; Adnan Polat'ın başarısız olduğunu iddia eden ve savunan kimseler nasıl olurda yapılanları görmezden gelebiliyorlar. Bugüne kadar hangi başkanımız çıkıpta hem hakemlere, hem federasyona hemde diğer rakiplere protesto çekebilme cesaretini göstermiştir? Galatasarayın haklarını sonuna kadar savunan, Galatasarayı son 10 yılın en iyi takımı haline getiren, vizyon ve sistem adı altında değişikliğe giden; Avrupa'nın en önemli kulüpleri arasında olma yolunda ilerleyen ve Riva-Seyrantepe-Büyükçekmece gibi yıllardır var olan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen projeleri hayata geçiren, inanılmaz reklam ve pazarlamanın yanı sıra müthiş iletişim başarılarına imza atan yönetimimiz nasıl oluyorda başarısız oluyor?

Mart ayından sonra 10 yıl geriye dönmek istemiyoruz!
Adnan Polat ve ekibinin arkasındayız!

6 yorum:

  1. Çok güzel bir konu. Eğer GALATASARAY Blog'ları aynı düşünceyi paylaşıyorsa, organize olup, tek metin üzerinde anlaşılıp, bütün GALATASARAY Bloglarına asılmalı bu tür bir yazı. Eminim, böyle bir birliktelik basında da yer bulacaktır. Sizi GALATASARAY Blogları arasında öncü olmaya ve bu örgütlenmeyi gerçekleştirmeye davet ediyorum.

    Sloganınız gayet güzel. (Ufak bir modifikasyon ile)

    "Mart ayından sonra 10 yıl geriye dönmek istemiyoruz, Adnan Polat ve ekibini destekliyoruz."

    YanıtlaSil
  2. sonuna kadar destek hep destek..

    YanıtlaSil
  3. Adnan Polat ve ekibinin disindaki bir yonetimin secilme ihtimali bile cok canimi sikiyor. Benim gozumde Adnan Ozturk hep umut olmustur ama nedense (artik sikiya gelemedigi icin mi bilemem, aciklamadi) Canaydin donemindeki her secimden once, bir ce deyip sonra arazi olmustur. Gerci kendisine haksizlik da etmek istemem o yuzden, acaba kendisiyle herhangi bir Galatasatray blog'u tarafindan harbi bir roportaj yapilabilir mi? Sorulari da blog yorumculari sorabilir belki :p Kolpa medyanin boyle bi sey yapmaya capi olmadigi asikar.

    YanıtlaSil
  4. Bencede çok güzel konu.Dediğiniz gibi tüm Galatasaray blogları yapsa iyi olur.Hiç değilse bir nebzede sesimiz duyulur.Eğer böyle birşey olursa biz hazırız.
    www.tekvazgecilmezim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel konu.Ayrıca çok güzel de yazıya dökmüşsünüz.Bu düşünceyi onaylayan ve destekleyen bloglar birleşip bir yazı paylaşırsa çok güzel olur.Bir nebzede olsa sesimiz duyulur heralde.Eğer böyle bişey olursa biz hazırız.
    www.tekvazgecilmezim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Müjdeyi sayin Ali Uras verdi bugün :)

    hayirli olsun...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0