Aslan Yaralarını Sarıyor..

TURKCELL Süper Lig
23. Hafta
GALATASARAY - Kasımpaşa
28 Şubat 2010 Pazar @ 19:00
Ali Sami Yen Cehennemi
Lider Galatasaray aldığı yaralar sonrasında evinde ligin süpriz ekiplerinden Kasımpaşaspor'u ağırlıyor. Temsilcimizde sakatlıkları süren Elano Blumer, Gökhan Zan ve Harry Kewell'ın forma giyme beklenmezken, sakatlığını atlatan ve çalışmalara başlayan Milan Baros görev verilmesi halinde maçın son 20 dakikasında görev yapabilecek. Sakatlığını atlatan ve haftaiçersinde oynanılan Atletico Madrid maçında 18 kişilik kadroda yer alan Sabri'nin ise forma giyeceği öğrenilirken, geçtiğimiz hafta ligde derbide sarı kart gören Barış Özbek cezasından ötürü bu maçta forma giyemeyecek. Mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetirken, naklen Lig Tv'den yayınlanacak.

5 yorum:

  1. elano oynayacakmı peki? yırtık falan var deniyordu bacagında

    YanıtlaSil
  2. Çok tehlikeli bir maç kesinlikle dikkat etmeliyiz aksi takdirde 2 sezon öncesi gibi oluruz

    YanıtlaSil
  3. Elano yok ve ne yazik ki orta sahada Mustafa Sarp, Mehmet Topal ve Ayhan uclusuyle omrumuzden 90 dakika daha gidecek. Rijkaard umarim Emre Colak'a sans verir. Koskoca Galatasaray'in on liberosu yok ya saka gibi, hala sinirim gecmis degil.

    YanıtlaSil
  4. @FCN

    bugun bir duyum aldım :) galatasaray italya liginden orta saha oyuncusu türk asıllı gökhan inler adında bir oyuncu ile ilgileniyormuş böyle bir duyum aldınızmı ?

    YanıtlaSil
  5. @BurakAtli

    Insallah hocam insallah. Gokhan Inler ve Hamit Altintop, onlerinde de Elano'dan olusan Galatasaray ortasahasi mukemmel olur. Su Mehmet-Mustafa-Ayhan uclusunu izlerken karnima kramplar giriyor artik.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0