Ne Zaman Susacaksınız?

Kayseri Hakemden Şikayetçi / A.A.
Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Galatasaray maçında hakem Tolga Özkahya'nın yanlış kararları sonucu galibiyeti kaçırdıkları belirtti. Miraboğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın maçtan önce yaptığı açıklamaların hakemi ister istemez etki altında bıraktığını kaydetti. Hakemin kararlarının maçın kaderini değiştirdiğini ifade eden Miraboğlu, şunları söyledi:
"Maçtan önce yapılan açıklamalar hakemi etki altında bıraktı.Hakem de maçta tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı.Maçtan önceki açıklamaların etkisinde kalan hakemin yanlış kararları sonucu 3 puanı kaçırdık. Hakan'ın gördüğü ilk sarı kart gereksizdi.Makukula'nın ve Cangele'nin pozisyonlarında penaltı verilmesi gerekirdi.10 kişi kalınca oyun düzenimiz bozuldu.Karşılaşmadan galibiyet bekliyorduk.Ama Kayserispor'a oyun oynandı.Yanlış hakem kararlarının kurbanı olduk."

Kayserispor camiası, 5. büyük olmanın yolunun Galatasaray Kulübü ile ilgili polemik yaratmaktan geçtiğini düşünüyor olsa gerek ki hemen hergün kulübümüzle ilgili yeni açıklamalar yapıyorlar. Madem bu kadar dört dörtlük camiasınız, o zaman sorarlar adama yaptırdığınız bilboardlar ne oldu.Hani satmıyordunuz da paranın rengi tatlı mı geldi.
Yıllardır kaptanlığınızı yapan kendi evladınız, Kayserispor'a yeteri kadar hizmet ettiğini düşünüp hayallerinin peşinden gitmek istiyorken, 6 ay için milyon dolarlar isteyip o çocuğun futboldan uzak kalmasını sağlamak spor ahlakının ve hatta insani vasıfların hangisine sığıyor.
Galatasaray, yani Türkiye'nin en büyük kulübü şehrinize geliyor ve siz bunu keyfini çıkaracağınıza daha maç başlamadan Galatasaray Kulübü Başkanı'nın,rakip futbolcuların sertliğiyle ilgili açıklamalarından rahatsızlık duyuyorsunuz ve karşı bir basın bildirisi yayınlıyorsunuz.Bu rahatsızlığınız nedendir?Yoksa siz de futbolun çirkin yüzünü mü sahaya yansıtarak bu takımı durdurmayı düşünüyordunuz?
Ve gelelim en son açıklamaya.Dediğinize göre hakem maçı resmen Kayserispor'dan almış, Galatasaray'a 1 puan kazandırmış.Makukula'nın pozisyonu için penaltı diyen bir futbol adamı herhalde futbola sadece görevli olduğu kulüp kadar yakındır.Cangele'nin pozisyonuna gelince kendisinin iyi futbolcu olmasının yanında yaptığı en iyi şeylerden biri bu tip pozisyonlarda hakemleri aldatmak.Ayağını, Mustafa Sarp ın bacaklarının arasına sokmasına birtek siz kandınız sanırım.Tabiki aynı hakemin ligin ilk yarısında Carlos'un yine Cangele'ye dokunuşuna verdiği penaltı üzerine bu arzunuz oluşmuş olabilir.Ama işte insanların bazen günü gününe uymuyor ve sizleri yeterince tatmin edemiyorlar kararlarıyla.
Karşınıza aldığınız camia, Türkiye de milyonlarca taraftara sahip ve bu ülkenin dünya üzerindeki bir markasıdır.Ve burada kaybeden sadece Kayserispor, hatta Kayseri şehri olur.

5 yorum:

  1. güzel yazı.. büyüklüğümüz karşısında ezilirsiniz fenerin piyonu kayseri!!

    YanıtlaSil
  2. sizden bir ricam olacak
    bilmiyorum siz farkettinizmi
    lütfen, imkaniniz varsa, antalyaspor macinda bacaksiz mehmetin saha kenarindaki tavirlarini bir video halinde yayinlayabilirmisiniz...resimlerde olur ama video daha iyi gelir.....hakemi kim etkilemek istedigini daha iyi görürüz.......her anadolu antrenörü ayni.....kayseri macinda tolunay bey efendi kart diye en az on kere bagirdi hakeme......bizim hakemler yine sabirli o konuda....ama belli bir sabirdan sonra ya korkaklik gelir ya aptallik
    ne yyazikki bu ihalenin parasi erkeklestirdi bizim kücük takimlari.....

    ben olsam bundan sonra devamli kontrati biten oyunculari alirdim....birde acik acik söylerim " eger galatasarayda oynamak isteyen varsa ona göre kontrat yapsin " :-) ..hic acimiyacaksin böyle cirkeflere..

    Ali

    YanıtlaSil
  3. Anlaşılan Fenerbahçe, yıpratma kampanyasını bir süre Kayseri üzerinden sürdürecek.

    Yönetim şimdiye kadar hiçbir açıklamaya cevap vermeyerek doğrusunu yapmıştır. Ancak bundan sonra da açıklamalar gelebilir ve daha fazla susmak 'sineye çekmek' olarak algılanabilir. Ötesi, bu açıklamalar Galatasaray seyircisini provake edip küfürden dolayı saha kapatmaya vs. gidebilir...

    Galatasaray, kendine yakın gayri resmi organlar aracılığı ile karşı bir psikolojik harekat yürütmelidir. Kayseri'nin küçük kulüp olduğu, manşetlerde kalabilmek için her hafta anlamsız açıklamalar yaptığı, futbolculara köle gibi davranıldığı, amatörler tarafından yönetildiği ve bu amatörleri Galatasaray Kulübü'nün kaale almadığının -medya önünde- altı çizilmelidir.

    YanıtlaSil
  4. Fener,İBB,Kayseri,Sivas bu dördü ortak hareket eden klüpler yarattıkları şaşırtıcı olmuyor. Beni asıl hüsrana uğratan, Süleyman hurma gibi futboldan anlayan (?) bir menegerin farkedemediği durum.

    Nedir o durum. Eğer sözleşmesinin bitmesine 6 y kalmış bir futbolcu sırf sözleşme imzalamadı diye alt takıma atılırsa, Fifa talimatnamesine göre o oyuncu o an klübünden ayrılabilir. Nitekim en son taze haber, pandev intere böyle gitti. Yani Ali Turan'ın A2 ye atılması aslında onun otomatik serbest kalmasını sağlar.

    Bu arada sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış oyuncunun istediği klüple,klübüne haber vermeden konuşabileceğini söylememe gerek yok bile.

    Bu arada ilginç bir not vereyim. Kayseri'de en çok taraftarı olan takım GS'dır üç büyükler dışında en çok taraftarı olan klüpde kayseri erciyesdir. Zaten kayserinin maçlarının bu derece boş olmasının sebebide budur. Eğer kayseri yerine erciyes oslaydı ligde kuşkusuz daha çok taraftarı olurdu. Yani, kendi şehirinde bile ancak 5. yada 6. takım olabilen bir klüp nasıl olruda anadolunun parlayan yıldızı ve 5. büyük hedefini ortaya koyar.

    Bu sadece 90'lı yılların ucuz reklam politikasıdır. İnternet dünyasında ise kayserilileri bile güldüren açıklamalardan öteye gitmez.

    YanıtlaSil
  5. küfür etmeden geçmek olmaz ama bu bloga saygımdan dolayı küfür etmek istemiyorum ... fenerin köpeği yakıştırması çok doğru olacaktır ondan daha beter bi hakarette olamaz heralde ... kayserispor türkiyenin 5. büyüğü olabilcek kapasitede bi takım .. ama malesef bursanın sivasın hatta gaziantepin gençlerbirliğinin bile arkasında geliyo BU YÖNETİM sayesinde

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0