Re re re Ra ra ra Ruhtur!

Galatasaray ruhumuz tek burcumuz, Ali Sami Yen ölümsüz kurucumuz. Türk'ün simgesi Galatasaray, sporun eşiği Galatasaray. Sarı-Kırmızı gönlümüzde ideal, hormonlarında tükenmeyen bir moral. Kalplerde yıldız, göklerde bir ay sporun beşiği GALATASARAY. RERERE RARARA GSARAY GSARAY CİMBOMBOM!! Her dalda nice kupalar, sevinin şampiyonluk var. Her kolda yarışmamız var, zaferlere kavuşmamız var. RERERE RARARA GSARAY GSARAY CİMBOMBOM!!

Evet, başlıkta belirttiğimiz gibi.. Bir ruhun temsilidir bu marş, bir ruhtur. Farklı versiyonlarıda mevcuttur; Galatasaray ruhunu ortaya koyan, her zaman daha motive eden ve branş farketmeksizin takımı müthiş derece ateşleyen bir ruhtur. Sıradan bir marş değildir; bir ruhun emsalidir Re re re Ra ra ra. Ölüyü bile dirilten, hastayı bile yataktan kaldıran, umutsuzu umutlandıran, güçsüzü güçlendiren kısacası herşeyiyle tüyleri diken diken eden müthiş bir marştır, ruhtur. Bu ruhu anlamak çok zordur, Galatasaraylı olmak ve gönülden sevmek gerekir. Bu sesi duyduğunda tüylerin diken diken olmuyor, KRAL'ın, Hagi'nin, İmparator'un yaptıkları aklına gelmiyorsa, Nonda'nın attığı kafa, Kabze'nin taktığı kapak gelmiyorsa gözünün önüne vardır bir sıkıntı elbet sende..

Duymak istiyoruz Sami Yen'de bu sesi yine. Takım sahaya çıkarken, bu zor günlerde; sakatlıkların ve şanssızlıkların geçtiği konsantrasyonu geri getirmek adına, bütün stadı maç öncesi inanılmaz derecede motive etmek ve oyuncuları etkilemek adına bu sesi tekrar duymak istiyoruz mabedimizde. Rerere Rarara Galatasaray'ın bir temsilidir, Avrupa'da bizi temsil eden bir tezahürattır. Ruhumuzu, yüreğimizi, mücadelemizi, savaşımızı ve bir çok şeyin yanında birde takıma olan inancımızı belirttiğimiz müthiş bir emsaldir.

Şarkıyı çalın ve sadece "RE RE RE, RA RA RA" kısmında sesi kısın yeter. Galatasaray tribünleri orada zaten gerekeni en güzel şekilde ve en yüksek seste yapacaktır. Bu elbette sahada mücadele eden Aslanlarada, televizyon başında maçı izleyenlerede, sahada yürüyen oyuncularada yansıyacaktır. Hemde branş farketmeksizin.. Bu bir ruhtur, Galatasaray ruhudur..

4 yorum:

  1. Kesinlikle buna bütün Galatasaraylılar katılır herhalde ama neden hiç söylemiyoruz. Bu marşı söylememiz gerektiren önemli maçlar mı oynamıyoruz? Söylerken istisnasız %100 katılım sağlacak ve gerçekten yürekten söylenen en önemli marş da budur herhalde.. Aslantepe mi bekleniyor? Orda hayal bile edemiyorum yaratacağı etkiyi, ama şu an tını mını tinilerle söylenen marş ve şarkılara itirazım olmasa da takımı gerçekten gaza getirmemiz gereken noktalarda tek geçerim.

    YanıtlaSil
  2. http://www.facebook.com/video/video.php?v=106694536008331&ref=ss

    yukarıdaki linki izleyince kendimden geçtim açıkçası...sen sarıyla kırmızı tezahüratıyla a.madrid maçına çıkmamızı o kadar çok isterim ki...böyle bir atmosferde sahaya çıkacak oyuncular eminim ki çok üst düzeyde bir performans gösterir..o maç için herhangi bir plan var mı acaba..herhangi bir bilginiz var mı??

    YanıtlaSil
  3. katılmamak elde mi yahu ..bende yazayım da çok yerlere ses gitsin.

    YanıtlaSil
  4. 6 numara Antalya Kasabı Yalçın Ayhan'ın ta kendisidir.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0