Cehennem Ortaya Çıkıyor..

Bugünün iki yazısıda Aslantepe ile ilgili oldu, güzel oluyor aslında stadın yükseldiğini görmek. Şu sıralar stadımızda ikinci kat çıkılıyor, V kolon denilen taşıyıcı kolonların üzerine ikinci kat çıkılıyor.. Kısacası Aslantepe ufaktan ufaktan şekil almaya, gözümüzün önünde canlanmaya başlıyor. İkinci katta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. En büyük özelliği ise birinci kattan daha dik oluşu hiç kuşkusuz. Rakibin üzerine kabus gibi çökeceğiz kısacası.. Dikliğe, muazzamlığa bir bakın.. En fazla bir, bilemediniz iki derece oynar oradaki eğiklik deniliyor TTArena'yı takip eden taraftar sitelerinde ve aynı zamanda bizlerinde ortak çalışmalar yaptığı TTArena sitesinde.. Bizler bildiğimiz, anladığımız kadarıyla bilgi vermeye çalışıyoruz; gözünüzde canlanması amacıyla aşağıdaki fotoğrafı paylaşıyoruz. Stadımızın tribünleri üç aşağı beş yukarı bu vaziyette olacak.. En fazla eğim bir iki derece oynar tribün dikliğinde.. O hep arzulanan tribün dikliği gibi öyle değil mi.. Kale arkasında korner veya aut vuruşu kullanıcak rakip oyuncunun halini siz düşünün.. Cehennem yükseliyor, cehennem geri geliyor!

4 yorum:

  1. Ben hala şu stadın görünmesini engelleyeceyi söylenen kolonların gerçeklik payını ne olduğunu merak ediyorum? Böyle birşey var mı?

    YanıtlaSil
  2. Böyle bir durum söz konusu bile değil, taşıyıcı kolonlar tribünlerin arka kısımlarında yer alıcak.

    YanıtlaSil
  3. bu arada alttaki resim fotomontaj bir kat fazla çıkılmış.Orjinali resmi sitede

    YanıtlaSil
  4. Alltaki resim zaten fotomontaj sadece oluşacak olan ambiansı göz önüne getirilmesi amacıyla yapılan bir resim. Haberin içinde de belirttik bu durumu :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0