Derbi Özel | Çubuklu Tosun - II



Çubuklu Tosun'a tribünler hakettiği muameleyi gösteriyor..

5 yorum:

  1. Bu forumu severek takip ediyorum ama bu video olmamış malesef, Emre'yi sevmeyebiliriz, hiç bir Galatasaraylı da sevmez heralde.
    Ama bu olayı matah bir şeymiş gibi buraya koymamak lazım çünkü uzun vadede takıma zarar vereceği kesin. Ligin ilk yarısında fenere 2 maç ceza verildi, ne şiş yansın ne kebap denerek bize de en ufak bir şeyde ceza verilecektir. Fener maçından sonra Ali Sami Yen'deki rakiplerimiz sırasıyla düşme hattındaki D.Bakır ve şampiyon adayı Bursaspor. Böyle olaylar olsa ve sahamız 2 maç kapansa, altından kalkamayız.Emre'ye küfredicez,su atacaz diye şampiyonluktan oluruz.

    Kısacası sizden bu tip eylemleri onaylarcasına yayınlamanızı değil aksine taraftarımızı uyarmanızı, D.Bakır ve Bursa maçlarının önemini anlatmanızı bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. sayın fcn blog;

    tamam biz de emre ..oğluna karşı nefret besliyoruz fakat bu pet şişeymiş küfürlü tezahuratlarmış yani bunları yayınlamak etik olmaya, Galatasaraylı olmaya yakışmıyor bence. yine takdir sizin tabi ama ben sadece bu videodan rahatsız oldugumu belirtmek istedim. hani tamam anlarım ozel bi video koyarsınız ama bu pet şişe atılan video yakısmamıs. sonucta o da bir sporcu. futbolunu oynayan biri. 1. video tamam ama yani.. neyse en iyisini yine siz bilirsiniz. iyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  3. fcn blog sonuna kadar arkadandayim...istedigin videoyu ekle...o katile hersey mubah!!!

    YanıtlaSil
  4. ne yani marifetmi bu bi o.çocuğu için ceza yemeye d.bakır bursa maçlarını seyircisiz oynamaya değmez bence hiç yakışmıyor O maçda da emre ile ne kadar uğraşırsak o kadar hırslanır en iyisi kendi haline bırakalım köpeciği

    YanıtlaSil
  5. bu kadar cahilmisin arkadas ya? biz kadiköyde neden 10senedir yenemiyoruz? cünkü 50bin kisi anamiza avradimiza...ugultular hayvan sesleri ve artik ne zikkim yapiyorsalar bizim oyunculari etkileyip maci aliyorlar..bizde samiyende onlari baski altina almamiz lazim...tabi bu illa küfürle olacak degilde...ama zaten TAYFA isini bilir onu halleder...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0