Esirgeme'den..

Türkiye'de sporun lokomotifi Galatasaray sosyal sorumluluk projeleriylede lokomotif olmaya devam ediyor. Daha evel "Atım Kanadım" gibi, "Başarıya Giden Adımlar" gibi "Sözün Bittiği Yer" gibi projeler ile sosyal sorumluluk alanında bir çok projeye imza atan Galatasaray artık yeni bir sosyal sorumluluk projesinde boy gösteriyor! 15 Mart'ta lansmanı yapılacak olan "ESİRGEMEDEN" adındaki kimsesiz çocuklara yardım ve Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki engelli çocuklara yardım projesinde Galatasaray'ın imzası bulunuyor.

Galatasaray Tekerlekli Basketbol Şubesi'nin önderliğinde düzenlenen bu projede bir çok ünlü sanatçı bu projeye destek amaçlı şarkılar seslendirdi. Satışa sunulacak albümden ve projeden elde edilecek olan gelir Çocuk Esirgeme Kurumu'nun bünyesinde yer alan engelli çocukların şartlarının iyileştirilmesi adına kaynak olacak. Türk müziğinin süperstarı kabul edilen Ajda Pekkan, minik serçe olarak bilinen Sezen Aksu, rock müziğin beğenilen isimlerinden Mor ve Ötesi başta olmak üzere Nilüfer, Emel Sayın, Yavuz Bingöl, Levent Yüksel, Yüksek Sadakat, Sibel Can, Olgun Şimşek ve Oktay Kaynarca gibi önemli isimlerde bu projede yer alıyor.

FCN BLOG Ekibi olarak; Türk futbolunun ve sporunun lokomotifi olan Galatasaray'a bu projesinde yürekten destek vermek ve engelli kimsesiz çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunma amacıyla bütün taraftarlarımızı satışa çıkacak olan albümü satın almaya davet ediyoruz.

BİR ALBÜM DEMEK, BİR GÜLÜCÜK DEMEK !!
BİR GÜLÜCÜK DEMEK, BİR GELECEK DEMEK !!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0