Kewell'da Dönüyor..

Müjdesini vermesi bizden, son kararı vermesi teknik heyetten.. Oz Büyücüsü derbiye kadar hazır olacak, hatta görev verilirse Trabzonspor maçının ikinci yarısında forma giyebilecek.. Salonda ve sahada özel olarak program uygulanan ve güçlendirme çalışmalarının yanı sıra kondüsyon çalışmalarına tüm hızla devam eden Avustralyalı oyuncumuz Harry Kewell gelecek haftadan itibaren takımdaki yerini alabilecek. Hafta içersinde devam edecek olan özel çalışmalarının yanı sıra Perşembe günü takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor Kewell'ın. Eğer herşey yolunda gider ve Perşembe günü takımla çalışmalara başlarsa yıldız oyuncumuz Trabzon deplasmanına gidecek ve bir hafta sonraki evimizde oynayacağımız Fenerbahçe maçına tam anlamıyla hazır olacak. Aksi takdirde gelecek hafta derbide görev verildiği takdirde ikinci yarıda forma giyebilecek. Kısacası bu hafta içi gözlerimiz sahada, kulaklarımız salonda olacak.

2 yorum:

  1. inşallah 15 dk gibi bir süre şans bulurda derbiye hazır olur
    Dos Santos etkisiz çünkü Kewell'i özledik !
    Bu arada sözleşmesi ne alemde Kewell'in ?

    YanıtlaSil
  2. Ne oldu Kewell?
    Benim klübe yakın arkdaşlarımdan duyduğum şeyler hiç de iç açıcı değil!

    Kewell daha takımla toplu çalışmalara başlamadı. Siz 2 hafta önce "geliyor" diye konu yazmışsınız.

    Snırım bu sene bir daha Kewell'ı göremeyeceğiz. Hatta galiba bir daha hiç Kewell'ı Galatasaray formasıyla sahada göremeyeceğiz.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0