M.City'nin Arda Teklifi..

Sezonun ikinci yarısı başlamadan önce geçilen ara transfer döneminde çıkmıştı aslında bu dedikodular. Basın yazdı, site yalanladı. Basın yine yazdı, kulüp yeniden yalanladı. Şampiyonluk yolunda ciddi bir huzursuzluk olmaması adına bu haberler örtpas edildi, yalanlandı ve üzeri kapatıldı. Fakat ortada gerçek bir teklif var. Sezon başından bu yana çok yakın ilişkiler kurduğumuz, Riva'daki gayrimenkuller için sıcak temasta bulunduğumuz Arap şeyhi ve aynı zamanda Manchester City takımının sahibi/başkanı Khaldon El Mubarak tarafından yapılan bir teklif var.

Biraz mantıklı düşününce insan, ne kadar Haldun Üstünel faktörü dahi olsa, M.City geçen sezon banko oynayan oyuncusu konumunda olan üzerine Brezilya Milli Takımının ilk 11'inde banko yer bulan isim olan ve bir çok Avrupa takımının transfer listesinde olan Elano Blumer'i sezon başında bize 8 milyon euro gibi düşük bir ücrete bonservisini verdi. Aynı City bu sezon arasında kiralık olarak transfer ettiğimiz Joao Alves için herhangi bir kiralık ücreti istememiş ve oyuncunun parasının 3/4 lük kısmını karşılamıştı. Birde geçtiğimiz haftalarda alınan Riva projesinin ruhsatı ve imar izniyle birlikte bu sıcak temasların tekrardan sağlandığı, M.City ekibinin sahibi olan bu Arap başkan bu işte pay sahibi olacağı çok ciddi duyumlar ve referanslar olarak belirtiliyor.

Avrupa futbolunda adını bir kaç yıl evel duyuran ve bu sene kaptan olarak takımın başında iyi bir performans gösteren Arda Turan'ın elbette yetenekleri ve kalitesi tartışılmaz. Galatasaray kaptanlığı sıfatıyla belki de ilk ve son yılını geçirecek genç oyuncu.. Çünkü yaşı Manchester City'de oynamaya, yeteneği ve kalitesi Premierlig'te oynamaya uygun. İlk yılında belki zorlanabilir, yedek kalabilir genç yetenek fakat bir kaç yıl içersinde oradaki şartlar sayesinde adından söz ettirecek bir yıldız olacaktır.

Peki işte merakla beklenen soru ve durum.. Arda için gelen teklif ne kadar? 15 milyon euro. Arda için nasıl bir rakam? Çok iyi bir rakam.. Çünkü Arda'nın herhangi bir uluslararası başarısı yok maalesef ve Avrupa'da kendi adından ilk kez söz ettirecek bu transfer ile, ciddi anlamda. Çünkü gerek Milli takım gerekse kulüpler bazında pek bir başarısı yok genç yeteneğin.. Tabii sadece 15 milyon euro ile iş bitmiyor, bir sonraki satıştan %20'lik paydan bahsediliyor. Arda'ya yıllık 2.5 - 3 milyon euro verileceği söyleniyor.

Arda gider veya gitmez orası onun kararıdır ama bize gelen bilgi; Arda'nın sezon sonunda Manchester City takımına transfer olacağı.. 15 milyon euro'nun yanında artı olarak birde Joao Alves'in bonservisinin verileceği konuşuluyor.

Unutmadan; gelecek sezon için Gökhan İnler ve Hamit Altıntop ikilisinin adı çok sık geçmeye başladı. Emre'nin takıma yavaş yavaş monte edildiği faktörünün yanı sıra Giovani ve Joao'nunda bonservisinin alındığı düşünülürse -ki bu yönde girişimlerimiz olacak yakın bir süre içersinde- ; bu transfer için tek cümle kalıyor geriye.. Neden olmasın?

Bizden bu kadar, gerisini ilerleyen zamanda göreceğiz..
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAKSIZ YAYINLANAMAZ.

29 yorum:

  1. Arda için €15M az bir rakam. Jo'nun da avrupa başarısı yokken Rusya'dan İngiltereye geçişi 20-25 arası birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

    Arda Aslantepe'de 1 sene oynayıp öyle gitmeli. Dünya'ya 1 defa geliyoruz; hem bizler onu bu forma altında o statta 1 defa izleyelim, hem de koyu Galatasaray'lı Arda bu coşkuyu yaşasın Aslantepe'de.

    Bakın hatıralar geri gelmiyor. Tugay saçları bembeyaz döndü bugün Florya'ya. Belki Arda'da bir daha göremeyecek bu taraftarı, bu formayı, bu atmosferi. M.City'ye giderse şampiyonluğa oynayamayacak mesela...

    Herşeye rağmen Arda gitti diyelim. Galatasaray bir süre bocalar. Galatasaray'ın Arda'sız oynamaya alışması lazım. Benim tahminim bu adaptasyon 1 sezon sürer. Yani Arda'yla vedalaştığımızın ertesi yılını unutalım. Elbet herkesin ve herşeyin bir alternatifi vardır. Galatasaray Metin Oktay'dan, Fatih Terim'den, Hagi'den, daha nicelerinden kopmuştur. Sonra da yolunu bulmuştur. Yine bulacaktır. Ama bu zaman alacaktır. Ve öyle 3, 5 maç olmayacaktır bu zaman. Galatasaray, Arda'sız atağa çıkmayı öğrenmesi lazımdır. En zor anlarda birileri top saklayamayınca, top süremeyince, çalım atamayınca, asist yapamayınca, gol atamayınca Galatasaray'ın yine de çözüm üretebilecek bir takım olması lazımdır.

    En önemlisi de, Galatasaray, lider ruhlu başka bir lider çıkarması lazımdır.

    YanıtlaSil
  2. @ E

    Evet, Jo bahsettiğin rakamlara gitti fakat o sırada M.City takımının ilk transfer sezonuydu ve deli gibi para saçtılar etrafa. Bütün oyunculara red edilmeyecek paralar teklif edildi ve takımların başı döndürüldü.

    Arda için yorumlarının bir kısmına katılıyorum, bir kısmına katılmıyorum. Arda'nın yokluğu için düşünülen durumlar elbette mevcuttur yönetim veya teknik heyetin kafasında.

    Lideride, oyun sistemide, atağa çıkışlarıda bulunur. Arda'sız bu takım çok rahat oynar; pek sorun olmaz oyun sisteminde.

    YanıtlaSil
  3. Üstad 15 milyon nedir yahu. Baliç bile zamanında 25 milyona gitti Avrupa'ya. 22 yaşındaki süper bir yeteneği 15'e satmak ilginç. Ancak yazıda yazdığın gibi Jo'nun bonservisini vereceklerse ayrı. Fakat Jo da bonservisi verilecek adam değil, en az 15 milyonluk adam (15+15). Kısacası bir karmaşa var bu durumda.

    Ancak İngiltere'ye devre arası yapılan seferler sırasında Arda'nın işinin çoktan bitirilmesi mantıklı. Giovani ve Jo'nun bonservisinin büyük bir kısmının Arda'dan gelecek parayla ödenmesi de büyük bir transfer başarısı olur. Bu sebeplerle ben Arda'nın çoktan satıldığını düşünüyorum. Tabi sadece benim tahminim. Haldun Üstünel sadece adam almak için gitmemiştir.

    YanıtlaSil
  4. Sırası mı şimdi bunun? Şampiyonluk için 11 hafta var önümüzde ve her maç zor ve kritik.Şimdi basında çıkan haberler Arda'nın da kafasını karıştırıcak.Takım kaptanı ruh gibi sahada gezerken o maçları kimin liderliği ile alacağız.Bu transfer spekülasyonlarını şimdi ifşa etmeyi doğru bulmuyorum.Resmi site yalanlasa da şimdi de siz evet var öyle birşey diyosunuz.

    Habere de inanmıyorum.Sonuçta Fotomaç Fanatik kalibresindeki bir iki tuvalet kağıdından hallice gazetede her transfer döneminde çıkan zırvalar.

    Arda UEFA.com'da gönlündeki takımın Liverpool olduğunu söylemişken her gün ya City'e ya Milan'a pazarlayanlara de destek çıkarcasına yazdığınız şu posta birşey diyemeyeceğim.

    Gültekin Onay'da twitter'da Elano+Arda karşılığında Milan'dan Ronaldinho haberinin doğru olduğunu iddia ediyor.Başka varsa yeni spekülasyon aynen böyle devam edin.Şampiyonluk için kritik bir dönemden geçerken üstelik seçimi de etkileyecek türden transfer haberleri yapılırken şimdi bu yazdığınız postun Galatasaray'a yarar sağlamayacağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. http://www.webaslan.com/haber/36624/aklinda-ingiliz-devi-var/?ref=ABM1

    Arda burada Liverpool dan bahsetmiş ama fossacimbom yazınca işler değişiyor. 15m € + Joao nun bonservisi gibi bi rakamla transferin gerçekleşeceğini pek sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  6. 15 milyon arda 10 milyon jo = 25 milyon arda + bide elano'parasını 3 yıl vadeye böldük diye biliyorum birde o kapanırsa 30 milyon avroya arda vermiş oluruz

    YanıtlaSil
  7. 15 milyon+jo ve ileriki dönemde de satılırsa %20 pay eğer duyumlarınız gerçekleşirse mükemmel bi transfer başarısı elde etmiş oluruz.jo da bugün en az 10 milyon euro eder.en az 25 milyon kar elde etmiş oluruz ki bu sadece man. city aldığında olur.ileride city de arda yı satarsa ordanda para gelicektir %20 paydan dolayı.bence hem bizim için hem de arda için çok ii olur.tabi duyumlarınız gerçekten doğruysa.
    inş diorm ve verdiğiniz duyum için ayriyetten tşk ler

    YanıtlaSil
  8. Onu Aslantepe'de kaptan olarak görmeden asla !

    YanıtlaSil
  9. Şu soruya şöyle yaklaşmak lazım. Arda klasında, gençliğinde bir adam almaya kalksanız ne kadar bonservis vermeniz gerekir? En azından 25m euro...

    Arda ve GS için her şey yolunda gider umarım. Onu premier ligde en azından Tottenham, M. City klasında bir takımda izlemek büyük keyif olacaktır bizler için şayet gerçekleşirse transfer.

    Ha, tabi bir de... Şu Gio'nun bonservisi alınsın bir an önce:)

    YanıtlaSil
  10. sonuçta böyle bi teklif olsa, hatta teklifi bırakın bi ilgilenme olsa bile arda nın haberi tabi ki olur. ciddi birşeyler döndüğünü biliyorken niye her röportajında liverpool u dile getirsin peki? belki de yanlış bir duyudmdur gibime geldi o yüzden.. arda zaten m. city de oynayamaz o da ayrı konu.

    YanıtlaSil
  11. söylenen rakamlar vs. güzel.. ama 1 yıl daha duracak diye umuyordum ardanın.. gideceğini hepimiz biliyorduk zaten ama daha erken :(

    YanıtlaSil
  12. Ufak bir anektod: Güntekin Onay'ın twitter hesabı sahte..

    YanıtlaSil
  13. Ya bu ardayı hakketten gözümüzde çok büyütüyoruz..FCN'nin dediği gibi avrupa'da ne başarısı var da adamlar arda'ya kalkıp 30 milyon euro vericek.. yapmayın etmeyin hazaard'ı izledik fener maçınca arsenal neden arda'nın değilde onun peşinde 3 yıldır..


    tamam bizden yetişti diyede adama hagi , messi muamelesi yapmak oldukça komik..arda'sız takım 1 yıl bocalar demişlerki sanki c.ronaldo'dan bahsediyoruz..bu takım tek bir topçuya bağlıysa o zaman burda kimse fenere felan laf atmasın bi alex'leri var filan diye..

    biraz tarafsız bir yabancı bile "arda yetenekli ama tempo'su yok , çok çalıma kaçıyor , maç içinde devamlılığı yok , şutu hiç yok " eleştirilerini rahatlıkla yapacaktır..

    Eğer bahsedilem rakamlar doğruysa arda için verilecek 15 milyon euro iyi bir rakamdır..
    Bir arkadaş baliç şu kadar paraya gittiyse demiş ama o dönemde hiç baliç izlemediği belli..

    1-o rakam euro değil dolar..

    2-o dönemki baliç'in ligin tozunu attığını unutmamak lazım..sakatlanıncaya kadar da madrid'de iyi iş yapmıştı sakatlık bitirdi onu..

    + Arda'nın çoğu maçta takımın tempo'sunu düşürdüğüne de dikkat etmediğiniz ortada..Tek pas'ı hala yapmıyor..son milli maçta bile ilk pozisyonda geçeceği adamı ısrarla 2,3,4.çalımı deniyip topu kaptırıp durdu..Bu tanıdık bir simayı hatırlatıyor..Juan Roman hasan ŞAŞ ..

    YanıtlaSil
  14. Tabiki yukardaki yorumu bu varsayıma dayanarak yaptım..orda tabiki arda'yı kötüleme niyetim yok sadece bizim her zamanki huyumuz bir şeyi ya çok abartıyoruz yada yerin dibine sokuyoruz

    ..Arda yetenekli futbolcu olabilir ama bir futbolcu'nun ücretini yeteneği belirlemez sadece.. bazı kriterler vardır..

    O zaman suarez'in şu anda ajax'daki performansıyla en az 50 milyon euro etmesi lazım..ama o parayı vermezler neden her forvet için rüya bir lig olan hollanda liginde de ondan..kezman bile fırtına gibi esti orda..

    Neden s.lizbon'daki moutinho hala büyük bir takıma gitmedi yada büyük bir takım kalkıp onu almadı..Zamanında 25-30 milyon eurolardan bahsediliyordu onun içinde..Biraz kariyerlerini incelerseniz arda ile benzerlikleri göreceksiniz..Portekiz ligi ile türkiye ligi malesef aynı kefeye koyuluyor avrupa'da kim ne derse desin..Hatta biz portekiz ligi özetlerini izliyoruz ama onların bizim ligi izlediğini sanmam..

    Yani bu adamlar arda'yı sadece milli maçlardan ve avrupa kupası maçlarından tanıma ve izleme fırsatı buluyor..Halbuki arda ispanya'da orta sıralardaki bir takımda dahi olsa şimdi'ye çoktan kalbur üstü bir avrupa takımına transfer olmuştu..

    Yani arda en az 25 milyon eder , 50 milyon eder derken diğer etkenler olduğunuda unutmamak gerekli..

    Ayrıca arda'nın da her fırsatta avrupa'da oynama isteğini klup izin verirse gitmek istediğini duyuyoruz..Menejeri'de zırt pırt arda'yı çok büyük takımlar izliyor felan deyip mesaj veriyor :)

    Bu durumda maksimum fayda nasıl sağlanır ?? ..Takıma bundan daha fazla katkısı olmayacak olan ,hasan şaş moduna girmeye başlayan,avrupa da oynamak isteyen genç yıldız ve ondan fayda sağlamak isteyen klübü..biz buna oyuncuyu satıp gelen parayla o bölgeye veya gerekli olan başka bir bölgeye takviye yapmak diyoruz :)

    (elde bonservisi alınırsa gio , yine alınırsa caner , emre çolak gibi genç alternatiflerde varken )


    iki yazı peşpeşe ve biraz uzun oldu kusura bakmayın... ilk yazıdan yanlış anlamalar olabilir diye açıklama yapma gereği hissettim ..

    YanıtlaSil
  15. Sakuragi ilk yorumuna tamamen katılıyorum.

    Ve zaten ayrıca bu iş bu kadar son noktaya geldiyse niye Arda çıkıp ben Liverpool'da oynamak isterim desin, oldukça saçma.

    YanıtlaSil
  16. Olaya artık mantıklı bakmak lazım. 15 m e+ Jo'nun bonservisi inanılmaz bir tekliftir. Hepimiz onu görmek istiyoruz Aslantepe'de ama eğer bu teklif doğruysa, Arda'nın ve kulübün menfaatleri doğrultusunda bunu kabul etmemek çok yanlıştır.

    YanıtlaSil
  17. Herkesin gönlünde bi takım vardır Arda'da bunu Liverpool olarak açıklamış ama illa Liverpool'da oynayacak diye bi kural mı var? Ne olacak yani Liverpool Arda'yla ilgilenmezse Arda yurt dışı hayalini rafa mı kaldıracak "yaa Liverpool beni istemiyor" o zaman ben ülkemde kalayım diye? Biraz mantıklı bakın olaya Tuncay küçüklükten Middlesbrough'lumuydu da orayı seçti yada Baros'un fena şekilde Barca taraftarı olduğu bilinirken kendi ülkesinden ayrılmadı mı? Aman Barca benle ilgilenmedi o zaman ben yurt dışına transfer olmamayım mı dedi =) Herkez kariyerine bakar Liverpool olmaz M.City olur.

    YanıtlaSil
  18. Arka arkaya çok yorum yazmış oldum kusura bakmayın ama Baliç diyen arkadaşlar birde Toschak olmadan Real'in Baliç'e ne kadar vereceğini düşündüler mi yada Real'in Baliç'i almayacağını? Mesela Terim olmasa Milan'ın Ümit Davala'yı asla almayacağı gibi?

    YanıtlaSil
  19. Arda'yı çok büyütmeyin de, çok küçültmeyin de. Arda'nın Avrupa piyasası 15 milyon civarıdır zaten, bunun 20 milyonlara vurmasının tek yolu 2 veya 3 takımın Arda için kapışmasıdır. Şu durumda da 15 milyon + Jo veriliyorsa bunun üzerinde bir teklif gelmesi mümkün değildir.

    Arda'nın bazı zayıf özellikleri de var ama güçlü özellikleri herkesde olmayan cinsten. Girin Liverpool forumuna bakın bakalım Arda'dan nasıl bahsediyorlar. Hepsinin söylediği bir ortak özellik var, "work rate". Yani Arda devamlı bir oyuncudur, istikrarı vardır onun altına düşmez. İkili mücadelelerde ayakta kalır, kolay kolay top kaptırmaz. Ryan Babel dediğiniz adam müthiş yeteneklerine rağmen bunları yapamıyor, Liverpool taraftarlarına illallah dedirtmiş durumda.

    Bundan bağımsız olarak Arda 22 yaşında kaptan olmuştur, bu sorumluluk anlayışını ve karakter olarak güçlülüğünü gösterir.

    Yani demek istediğim Arda'nın minimumu 15 milyondur, o açıdan bu paraya gitmesinde bir anormallik yok. Maksimumunu kazanamıyoruz o başka mevzu. İkinci bir transfer yaptığında 30 milyonlar konuşulacak bunu da herkesin iyi bilmesi lazım. Ha Arda bir açılış kapısıdır Galatasaray için, 3 sene sonra başka bir oyuncuyu satacak olursa bu sefer daha yüksek bedeller konuşulur. Önemli olan ilk oyuncuyu gönderebilmek.

    Arda gittikten sonra yerine geçecek adam belli, Emre Çolak. Emre Arda'dan daha hızlı düşünen, daha çabuk oynamak isteyen, daha seri bir oyuncu. O açıdan bir kaybımız olmayacak. Figür olarak bakılırsa da altyapıdan gelip bayrak adam olmuş, kaptan olmuş bir oyuncu gidiyor, yerine yine altyapıdan gelmiş bir oyuncu geliyor. Kulüp mantalitesine birebir uygun bir davranış.

    Eğer sene sonunda gerçekleşirse harika olur.

    YanıtlaSil
  20. Bu arada Gökhan İnler'i almanın hiçbir yolu yoktur. Premier Lig takımları ilgileniyordu Gökhan'la, Türkiye'yi seçmez asla. Bonservis olarak 15-20 milyonlardan bahsediyordu Udinese 1 sene önce.

    YanıtlaSil
  21. ben Güntekin Onay'ı bizzat tanıyan biriyim.Twitter hesabı sahte değil.Gazete Vatan'la yaptığı anlaşma sonucu gazete ve Ntv dışındaki diğer bağlantılarıyla fazla ilgilenmiyor.Twitter'dan verdiği her haberde doğru unutulmasın.

    YanıtlaSil
  22. adnan polat acıklandı önumüzdeki sezon arda gitmiyor serin olun

    YanıtlaSil
  23. @matthias chevalier

    yaptığın yoruma göre wenger olmasa arsenal'de henry'i almazdı..ferguson olmasa manchesterde c.ronaldo almazdı..maurinho olmasa portekizlilerin ne işi vardı chelsea'de..

    teknik direktör türkiye'deydi diye baliç real madrid'e alındı demek futbol açısından ne kadar mantıklı bi yorumdur sorgulamak lazım...

    YanıtlaSil
  24. @ Ferhat

    Bizler burada DOĞRULARI yazmakla hükümlüyüz. Bize karşı olarak bulunduğunuz suçlamalar çok saçma, lütfen yazdıklarınıza dikkat ediniz.

    Ayrıca Arda istediği kadar Liverpool'da oynamak istiyorum diye beyanlarda bulunsun. Peki Liverpool istiyor mu veya aradaki görüşmelerde Liverpool belki istenilen şartları karşılayamıyor.

    Açıkcası beni Arda'nın nereye neden ve nasıl gideceği değil GALATASARAY'ın geleceği ilgilendirir. M.City takımının bir teklifi var diyoruz; Arda gidecek falan dedik mi? Gitti dedik mi? Gidiyor dedik mi?

    Hepsinin cevabı koskoca bir HAYIR !

    YanıtlaSil
  25. @ Dut Pekmezi

    Her oyuncu bazı durumlardan ötürü bazı takımlarda forma giymek ister fakat Arda'nın bu açıklamayı yapması çok doğru değil. Liverpool'un eline koz vermiş oluyor olası bir Avrupa macerasında, transferinde.. Adamlar "Nasıl olsa bizi istiyor 20 yerine 10 verelim alalım" mantığıyla kapımızı çalarlar bu açıklamalar sonrasında. Bir takım oyuncusunun bu tür bir açıklama yapması hiç ama hiç doğru değil.

    Arda onları isteyebilir, Liverpool istemeyebilir. Veya Liverpool bizim istediğimiz şartları sağlamıyor olabilir. Yada gelen tekliflerde City takımının teklifi daha cazip olabilir camiamız için. Dediğimiz gibi herhangi bir imza falan yok, resmiyette yok. Gitme durumu falanda yok. Sadece ama sadece ortada resmi bir teklif var. Ve inkar edilemeyen gerçekler.

    Bu arada güvencen içinde ayrıca teşekkürler.

    YanıtlaSil
  26. @ Tolga

    Elbette Arda gibi Avrupa'lı bir oyuncu aldığında minimum 20 milyon euro civarı bir rakam ödersin, çok doğru. Fakat Arda'nın en büyük avantajı uluslararası alanda herhangi bir başarısı olmaması, milli takım kariyerinde herhangi bir elle tutulur bir başarısı olmaması. Arda Turan değilde, Ardinho olsaydı adı emin ol şu anda 15-20 milyondan değil, 50milyondan bahsederdik.

    Pasaport sıkıntısını dile getirmişti Kaptanımız zaten geçtiğimiz aylarda. Arda'nın herhangi bir kulüp ve milli takım bazında elle tutulur bir başarısının olmaması vede City yönetimi ile bu kadar içli dışlı olmamızın yanı sıra kolaylıklar sağlanması transferde bazı durumlarda esneklik sağlar.

    Örneğin; Arda'nın bonservisi normalde 20milyon euro isteniliyorsa, M.City'den 15milyon euro istenilir. Çünkü bu takımla çok içli dışlı olmuşsundur. Vakti geldiğinde karşı tarafta normalde bonservisi 20 milyon olan adam için senden 15milyon ister. Bu işler karşılıklıdır.

    YanıtlaSil
  27. @ Barış

    Arda neden Manchester City'de oynamasın ki, sebep? Teknik ve taktik olarak yetersiz mi? Fundamental olarak mı yetersiz? Neden oynayamaz yani onu merak ediyorum. Bildiğin Mancini sistemi işte, koy kanada free olarak bak neler yapıyor. Güçlenmesi gerekir biraz onuda zaten özel programlar çözer. İlk gittiğinde elbette banko 11 çıkamaz fakat zamanla alışır, neden olmasın? Potansiyeli olan, gelişmeye açık bir yıldız Arda Turan.

    Arda'nın haberinin olup olmaması ile Liverpool'da forma giymek isterim çünkü gelenekleri gerçekten çok etkileyici demesi arasında pek bağlantı kuramadım ben. Sen kurduysan orası ayrı, saygı duyarım.

    YanıtlaSil
  28. @FCN Blog

    Kimseyi suçlamadım.Yorumumda bana cevap verene anlıyacağı şekilde konuştum.Ne bir eksik ne bir fazla ama onu bile yayınlamadınız.

    Buraya kimseye sataşmak için girip birşeyler yazıyor değilim.Ne yazdığınızın dopruluğuna yönelik bir bir eleştirim ne de tranfer konusunun kesinliğine ilişkin bir tespitim var.Hatta Jo için gizli bir sözleşme yapılmış olabileceğimizi düşündüğümü söyleyerek siz gibi düşündüğümü de belirttim.Ama konu bu değil.

    Söylemeye çalıştığım transfer dönemi dışında bu konulardan uzak kalmak gerektiği ama konuşma özgürlüğü var ve yazdıklarınıza saygım var.Ama aynı saygıyı sizden görmediğim için (yorumumu yayınlamadığınız için) kırgınım.

    YanıtlaSil
  29. @ Ferhat

    Okuyucularımız arasında ikili tartışmaların yaşanmasına pek müsade etmiyoruz. O sırada gözden kaçan bir yorum sonrasında olay büyümesin diye müdahale etmek istedik. Tatsızlık yaşanmasını istemeyiz; kalpler kırılmasın çabalar ve gönüller bir zaten.

    Elbette herkesin düşünce özgürlüğü vardır. Bizlerde Mart'taki kongrede sayın Başkanımızı desteklediğimizi belirten açıklamalar yaptık. Belki bu başlığı atmak biraz zamansız oldu ama var olan gerçekleri saklamayı pek doğru bulmadığımız için paylaştık.

    Taraflı basınımızın yanlış haberleri yerine Galatasaray aşıklarının bildikleri GERÇEK haberleri okumanızı tercih ederek bu bildiriyi yaptık. Yoksa bizde biliyoruz susmayı, sessiz kalmayı.. Ama gerek yok; ortada bir gerçek var.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0