Özür ve Rica..

Öncelikle Galatasaray bayan voleybol takımından özür dilememiz gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü sezon başından beri sadece belli başlı konularda onları dile getirdik blogumuzda, onlara hakettikleri değeri vermedik diye düşünüyorum ekip olarak ve bütün şubeden özür diliyoruz sizler aracılığıyla.. Geçen seneden beri devam eden yapılanma bu sene meyvelerini vermeye başladı ve Galatasaray bayan voleybol takımı GM Capital Challenge Cup'ta Final-Four oynamaya hak kazandı. Temsilcimiz bu haftasonu ilk maçını Belçika'nın Asterix takımı ile oynayacak. Oburix'lede finalde karşılaşacakmışız diyerek iğrenç bir espri yapmak istemiyorum fakat Belçika takımının bizim ayarımızda bir takım olmadığını söylüyor voleybolu takip eden abilerimiz. Bu sene takımımızda görmüş olduğumuz ruh başarılı kızlarımızı buraya kadar getirdi, umarız devamı gelir ve bir Avrupa Kupası daha görürüz müzemizde.. Unutmadan bu kupayı müzemize götürebilirsek; "DÜNYANIN EN POPÜLER 3 SPOR DALINDA AVRUPA KUPASI KAZANAN TEK TÜRK TAKIMI" oluyoruz.

Edirne'nin dışına çıkamayıpta kendisini Avrupa kulübü, dünya markası ilan edenlere duyurulur. Kendini gelin güvey etmekle olmuyor bu işler maalesef, Avrupa'dan kupa getirmekle oluyor. Bilenler bilirler Ali Sami Yen'de numaralı tribün grişinde bir yazı var. Kapıkule - Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı diye.. İşte gerçekten Galatasaray bütün branşlarda Türkiye'nin devler arenasına açılan kapısı..

Onlardan elbette birşey istemeye yüzümüz yok, bütün sezon boyunca ne kadar takip ettik, ne kadar ilgi gösterdik ki onlardan bir istekte bulunalım ama sadece üzerlerindeki armanın hakkını versinler yeter bize.. Başarılar Aslan Kızlar, Allah yolunuzu açık etsin.

Bundan sonra sözümüz sözdür, bayan voleybola daha fazla yer ayıracağız blogumuzda..

1 yorum:

  1. Bayan voleybol takiminda guzel bir yapilanma var, bu aynen devam ettirilmeli. Sonucta bu bransa ayirdigimiz paraya bakilirsa elde edilen basari gayet guzel. Bu yuzden tum kizlara tek tek tesekkur edilmelidir. Erkek voleybol takiminda ise sorun var, orada bazi seyler degismeli. Adnan Polat yeniden secilirse onun dogru politikalari sayesinde, Galatasaray voleybol takimi lige ambargo koyacaktir.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0