Soruyoruz..

- Galatasaray'ın borçları mali kurulda 127 milyon dolar olarak açıklanmasına rağmen sizin ısrarla bahsettiğiniz 290 milyon dolarlık borç nedir?
- Galatasaray'ı üç (3) yıl içerisinde Avrupa'nın en büyük kulüpleri arasına sokacağınızı söylüyorsunuz. Peki nasıl?
- Galatasaray'da oturmuş olan sistemin üzerine gelmek istiyorsunuz. Gelirleri üç katına, borçları sıfırlayacağınızı vaadediyorsunuz.
- Galatasaray'ı üç yıl içersinde şampiyonlar ligi şampiyonu yapabilecek düzeye getireceğinizi söylüyorsunuz. Peki nasıl?
- Galatasaray'ın var olan borcunun iki yıl içersinde biteceği ve sonraki iki yıl (yani toplamda dört yıl) kendi gelirlerini kendi yaratan bir marka olacağını söylüyorsunuz. Peki nasıl?
- Galatasaray adasının lüzumsuz olduğunu beyan ediyorsunuz. Peki bugüne kadar hangi takımın hangi ülkede böylesine değerli bir yerde kendine ait taşınmaz malı var, açıklarmısınız?
- Galatasaray'ın gelirleri 150milyon euro civarına çıktığı için mi kulüp iyi yöneltilmiyor?
- Herhangi bir projeniz var mı, varsa neler, lütfen açıklarmısınız?
- Geçtiğimiz seçimlerde aday olmuşken neden birilerinin hatrına adaylıktan çekildiniz?

Kusura bakmayın sayın Öztürk ama herhangi bir ciddi söylemlerle karşımıza çıkmadığınız için, boş konuşuyorsunuz. İnsanlara hayal satıyorsunuz, tıpkı Ortaçağ'daki kilisede görev yapan papazlar gibi.. Bizim rengimiz kırmızı!

2 yorum:

  1. Sayın Öztürk sadece hayal satmaya çalışıyor.

    YanıtlaSil
  2. Sayın öztürk her ne kadar liseli değilim desede liseci zihniyetin maşası konumunda..Zaten kendisini açık destekleyen kişide özhan canaydın..Galatasaray'ı 10 yıl geriye götürüp , avrupa devinden , sıradan bir takım konumuna getiren insan..Seçim vaadleride benzer..Özhan canaydında 10 yılda, 7 lig ve 3 avrupa kupası palavrasıyla başa gelmişti..

    Riva satılamaz diyor da varmı bir önerisi..napacan bankalardan borç alıp borç mu kapatıcan..

    ha tabi ya ada lüzümsuz demi ,riva'yı satmıcan adayı satacan..Sonra da bak rivayı satmadım işte dicen..Komik

    3 yılda nereye avrupada ilk 10'a sokuyosun,insan aptal olsa bu laflara güler..Yani hiç mi bilgin yok bahsettiğin takımların yıllık gelirleri , yönetiliş şekilleri hakkında.

    Şimdiye kadar nerdeydin sayın maşa öztürk ?? ne hikmetse Adnan polat'ın projeleri başarıya ulaşmaya başlayınca çatlak sesler çıkmaya başladı..Bi çekememzlik var aşikar ..Faruk süren'de ötüyor bi yandan, onun derdi de belli efsane başkan ya lafta..En başarılı başkan ismini kaybetmeme derdinde..Galatasaray'ı bu borçlara sokan kişi kendisiyken kalkıp adnan polat'a klübü borçlandırdı demesi artık pişkinliğin son noktası..


    Adnan polat her şeye rağmen bu seçimi kazanacak..

    Canaydın zihniyeti GS'den uzak dur..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0