Fısıltıdan çığlığa doğru; Ergin Ataman

Galatasaray Café Crown'da gelecek sezon Ergin Ataman sesleri yükselmeye başlıyor. Yaşanan skandal olaylar sonrasında ateşten gömleği sırtına geçiren ve her hafta sıcaklığı daha çok artan gömleği sezon sonuna kadar onurla, gururla, başarıyla taşıyan Cem Akdağ'ın yerine gelecek sezon takımın başına Ergin Ataman'ın gelmesi gündemde son bir kaç gündür.. Daha evel kulak fısıldısı olarak dolaşan bu haber artık yavaş yavaş fısıltıdan çok sesi yükselmeye başladı ve iyice duyulur hale geldi.. Sezon içersinde Efes Pilsen takımının yıldız oyuncusu Igor Rakocevic ile Maccabi deplasmanında yaşadığı sıkıntı sonrasında oyuncunun kadro dışı kalma isteği yönetim tarafından veto edilen ve yönetim ile ipleri kopartan Ergin Ataman'ın gelecek sene takımın başına geçmesi demek böylesine zor bir yılda, böylesine zor günlerde, elini taşın altına sokan Cem Akdağ'a haksızlık etmek demek, ayıp etmek demektir.

Bu sese kulak verin, Ergin Ataman'ı takımın başına getirmeyin!
Gelecek sezon için yola Cem Akdağ ve ekibi ile devam edin!

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ VE İZİNSİZ KULLANILAMAZ.

6 yorum:

  1. ergin ataman'ın da koçluğu üst düzey öte yandan galatasaray'ın içinden gelen büyük sorumluluk alan cem hoca'yı da unutmamak gerek zor karar. belki ortak çalışırlar.

    YanıtlaSil
  2. ortak calismalari imkansiz bence

    YanıtlaSil
  3. Blogunuzun uzun süredir sessiz takipçilerindenim.Genelde fikirleriniz ve yorumlarınıza katıldığım için herhangi bir yorum yapmaya gerek görmüyordum.Ama bu haberinizi okuyunca yorum yapmak istedim.Haklısınız Cem Akdağ zor zamanda elini taşın altına soktu.Ama katılmadığım nokta şu ki ; Ligde zar zor kaldık ve takım istikrarsız bir görüntü çizdi.Sizde kabul edersinizki , bu kadro Ergin Ataman gibi daha tecrübeli birinin ellerinde çok büyük başarılara imza atabilir.Bu nedenle , eğer haberiniz gerçekleşirse , Cem Akdağ ve Ergin Ataman'ı birlikte görmek öncelikli olmak üzere Ergin Ataman'ı bu takımın koçu olarak görmeyi çok isterim.Türkiye'ye Basketbol sporunu getiren ve eski günlere taşıyabilecek kişinin Cem Akdağ değil Ergin Ataman olduğunu düşünüyorum.İnşallah haberiniz doğrudur.

    YanıtlaSil
  4. @Burak Beytekin
    Takımın istikrarsız görüntü çizmesinde teknik ekibin payı yok. Yani taktnik anlamda bir hata yapılmadı. Sonuçta psikolojik olarak çok büyük sıkıntı yaşadı oyuncular. Avrupa maçları da oynadılar bu ikisini bir arada o baskının altında götürmek kolay değil. Ligde zar zor kaldı takım ama galibiyet sayısına bakın, cezayı unutmayın.

    Ergin Ataman'ın tecrübesi var ama kariyerinde çok başarısız dönemler de oldu. Oyuncularla da sorunları var Ediz Ay söylemiş. Daha önce Beşiktaş'da da oldu bunlar.

    Bence Ergin Ataman değişikliğinden ziyade takımı koruyup bir iki önemli takviyeyi yapmak daha önemli koç değişikliği bir dahaki sezon sonunda düşünülebilir

    Ortak çalışmadan kastım, şube sorumlusu veya genel menejer-koç ikisi

    YanıtlaSil
  5. bu sene küme düşme durumu olmasa cem akdağ bu başarıyı yakalayamazdı bu başarı oyuncuların karakterlerinden de kaynaklanıyor bu oyuncularla türkiye nin basketboldaki jose mourinho su daha büyük başarılara imza atabilir.

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten de söylediğiniz gibi Cem Akdağ çok başarılı bir sezon geçirdi. Önümüzdeki sezon da çalışmayı çok hakediyor. Mevcut takıma takviye yaparak önümüzdeki sezon üstleri zorlamalıyız. Sanırım seneye sponsorluk bitecek. İşte o zaman ülkerden daha büyük bir anlaşmayla gelmeliyiz. Bu camiayla bu ligi domine etmeliyiz. Aziz yıldırım, ferit şahenk, turgay demirel ve ali koçun kurduğu sistemde kendi yağımızda kavrulmamalıyız.

    Eurolig takımı olmalıyız. İşte o dönemde daha büyük hoca gerekebilir. Hatta kanaatime göre NBA Avrupa bile hayal değil. Ama önce çok büyük bir salon şart. Sen ne düşünüyorsun bu konuyla ilgili Barış?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0