Gelecek Sene 2 Aykırı Renk..

Galatasarayımızın gelecek sezon formalarında bazı detaylar belli olmaya başladı. Gerek başkanlık seçimi sonrasında söylenen sözler, gerekse dost bloglarımızdan Galatasaray Formaları Blog'un aldığı bilgiler doğrultusunda gelecek sezon giyeceğimiz formalar hakkında bir takım bilgilere sahip olduğumuz söylenebilir. Galatasaray formaları konusunda gerçekten kusursuz bir arşive, kıyaslanamayacak bilgi ve birikime sahip olan dostumuzun edindiği bilgileri sizlere aktarıyoruz.

Gelecek sezon ki formalarımızda daha evel açıklandığı gibi iki aykırı renk olacaktı. Geçtiğimiz iki sezonda aykırı renk olarak turuncu ve moru kullanan temsilcimiz bu sene dört forma çıkaracak bu dört formanın ikisinin aykırı renk olması bekleniliyor. Öncelikle bu farklı renklerden birisi somon rengi. Yani şu anda Barcelona takımının alternatif formasında kullandığı renk yada onun bir kaç ton koyusu diyebiliriz.

Bir diğer aykırı rengimiz ise bej/kum rengi gibi bir renk olacak. Bu formada ise taraftarlarımızın oldukça beğeneceği düşünülen bir aslan figürü (bu sene bazı takımlar bunu kullanıyor, formasında transparan bir şekilde arkada gölgelendirme olarak armalarını görebiliyoruz) bulunulması planlanıyor. En azından bu sene Adidas Türkiye ve Galatasaray ile çalışan birimden alınan bilgiler bu yönde, dost blogumuzda bu bilgiler doğrultusunda bir takım çalışmalar içerisine girmiş bulunuyor.

Bu iki bilgiyi okuduktan sonra mutlaka kendi kendinize parçalı formanın ne olduğunu sormuşsunuzdur. Yaklaşık 2 yıldan beri doğru düzgün çıkan parçalı formamız bu senede ufak değişiklikler ile kreasyonda yer alacak. Bir Galatasaray klasiği ve efsanesi olan parçalı formamızda bir takım değişiklikler göz önünde olacak, ufak detaylar değiştirilecek. Yaka, kol çizgileri vs.vs. Çok büyük değişiklikler olmayacak takdir edersiniz ki..

Dördüncü formamızda ise biraz nostalji yapıyoruz diyebiliriz. Bilindiği üzere gelecek sezonun ikinci yarısından itibaren emektar mabedimizi, cehennem diye adlandırdığımız ve bir çok takımın mezarı olan Ali Sami Yen Stadı'ndan ayrılıyor ve yeni mabedimiz olan Aslantepe Arena'ya geçiyoruz. Bu durum üzerine bir nostalji forma yer alacak, formalarımızın arasında.. Arsenal'in yaptığı gibi formanın herhangi bir bölgesine 1964-2010'mu yazılır bilinmez fakat bu tip özel bir forma olmasını bekliyoruz. Beklentilerimizden birisi ise Ali Sami Yen Stadı'nda giyilen ilk formamız olan kalın şeritli formamız diyebiliriz.

Formalar hakkında Galatasaray Formaları Blog Ekibi'nin yaptığı bir takım çalışmalarıda sizlere yayınlıyoruz, bu tip çalışmaların devamını şuradan bulabilirsiniz.. Formalarımız çok ama çok büyük bir ihtimal ile bu şekilde olacak, zaten ilerleyen günlerde bizlerde gelen bilgileri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

3 yorum:

  1. Ben iki farklı renkten birinin kahverengi olacağını duydum ama bej ile en azından genel hava olarak aynı.

    Bir de klasik 8 parçalı formanın geri geleceğini duymuştum ama doğru değil heralde.

    YanıtlaSil
  2. Neden formalarımızı Nike'ye vermiyoruz.Nike daha güzel ürünler çıkartıyor.

    YanıtlaSil
  3. bilgilendirme icin tesekkurler.

    kaleci formalari hakkinda bir bilgi var mi elimizde, yada ogrenebilir miyiz? bi kac sezondur, ozellikle gecen sezon, hic begenmedim (kaleci) formalari. fb'de yaptiklari gibi mac formalarini kaleci formasi olarak kullanmayi dusunsek cok guzel olur. tskr

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0