2010 - 2011 | Becky Zora Girdi..

Daha evvel blogumuzda transferini bitti diye belirttiğimiz Becky Hammon takımımızın teklifinin ardından kendisine gelen teklifler ile görüşmelere başlamıştı. Rus (aslında Amerikalı) oyuncu ile parasal konuda anlaşmış olmamıza rağmen sonrasında yapılan görüşmelerde parasal nedenlerden dolayı anlaşma sağlanamadı. Oyuncu ile görüşmeler devam ediyor fakat parasal sorunun aşılması zor gibi gözüktüğünden anlaşmasının gerçekleşmesi zor gibi gözüktüğü belirtildi. Becky Hammon'a Spartak Moskova'nın teklifi bulunuyor.

Daha önce blogumuzda verdiğimiz transfer haberi nedeniyle okuyucularımızdan özür dileriz.

2 yorum:

  1. Dün idari ve teknik ekibimizden bazı isimler ile görüşme fırsatım oldu. Fowles ve Seimone transferlerinin bittiğini; Becky Hammon transferinin ise zora girdiğini söyledi.

    Oyuncu ile daha evel anlaşmıştık fakat bildiğiniz üzere Spartak çok önemli iki oyuncusunu kaybetti. Spartak’tan Becky’e gelen çok yüksek ve iyi bir teklif var. Bizim teklifimiz bu teklifin altında olduğu için oyuncuda fiyatta arttırım istemiş. Biz görüşmelere devam ediyoruz fakat oyuncunun transferi zora girdi diye belirtmekte fayda var.

    Tekrar belirtiyorum; Sylvia Fowles tamamdır. Seimone geri gelecek. Becky Hammon ile hala görüşülüyor fakat şimdilik olumsuz.

    YanıtlaSil
  2. beckynin gelmeme ihtimaline üzüldüm..ama fowless ve agustusun gelmesine çok sevindim..becyk gelmezse yabancı oyun kurucu arayışları varmı kesinlikle kaliteli yabancı bir guard alınacak mı?ayrıca zafer hocaya sorarmısınız fbnin spartak moskovanın mvpsi diana taurasiyi aldığı konuşuluyor diana taurasinin gelmesi rekabeti bitirmez mi?diananın fbye gelmesi hakkında zafer hoca ne düşünüyor teknik ekiple görüştüğünüz için soruyorum zafer hocaya sorarmısınız bu diana sorumu teşekkürler..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0