2010 - 2011 | Gracias Leo Franco

Arjantinli kalecimiz ile gelecek sezondan itibaren yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine ve menajerine oyuncuya kulüp bulmalarının yanı sıra gelecek sezon takımda yer almayacağı bildirilmiş durumda. Kendisine yaptıkları adına teşekkür ediyor ve kariyerinin devamında başarılar dileriz.

10 yorum:

  1. Önümüzdeki sezon Galatasaray'ın kalecilerinin Aykut, Ufuk ve genç Emirhan olacağının altını çizen Polat, ''Leo Franco'nun takımda kalması hem onun, hem de bizim hayrımıza olmayacak. Bu durum ona da tebliğ edildi zaten'' ifadelerini kullandı.

    Kaleci Aykut ile 2 hafta önce görüştüğünü kaydeden Polat, ''Sanırım geçen hafta sözleşmesini de imzaladı. Önümüzdeki dönemlerdeki kalecilerimiz Aykut, Ufuk ve Emirhan olacak'' şeklinde konuştu.

    Kaynak : AA

    YanıtlaSil
  2. Sözleşmesi fesh mi edilmiş yoksa bonservisi satılmış mı eğer tazminat ödeyeceksek çok yazık olur çünkü yanlış hatırlamıyorsam 3 senelik sözleşmesi vardı ki bu da az para değil.

    YanıtlaSil
  3. ya gitsin de bu saatten sonra faydası olmaz zaten ha öyle ha böyle.

    ayrıca hakan arıkan da gelmesin

    YanıtlaSil
  4. Zaten alinmasi hataydi.
    Kimseden olumlu referansi olmayan bir kaleciydi.
    Yinede elinden geleni yaptigini dusunerek Gracias diyelim :)

    YanıtlaSil
  5. Bir insanın arkasından konuşmak nedendir anlamıyorum. Leo Franco bir Mondragon bir Taffarel değildi belki ama kötü kaleci de değildi. Şu klasik "kötü kaleci olsa yıllarca EPL'de tutunamazdı" cümlesini ben de kuracağım mecburen ama Leo için başka açıklama yapmaya da gerek yok. Acaba Leo'nun önünde oynayan defansa ne demeli ? 2000 yılındaki defansımız var mı ? Bunları hiç düşünmeden, zaten gelmesi hataydı demeyi doğru bulmuyorum. Gelmesi hata değildi ancak gitmesi de en doğru karar oldu kanaatimce. Ufuk ve Aykut'a ufak ufak kale yolu görünmeli..

    YanıtlaSil
  6. mılletın serefsız kalecılerı mac kurtarrken bızım bır tane ekstradan puan alamamızı sındıremıyorum bir turlu yazık sana guvenen bu taraftara yazık okulunu bırakıp maclara gelen bızlere yazık VETE a LA MİERDA BRUTO leo franco

    YanıtlaSil
  7. @ Murat Ergin

    Kullandığınız kelimelere dikkat edin. İspanyolca yazacağınız zaman anlaşılmayacak anlamına gelmez. Ne olursa olsun Galatasaray forması giyen bir oyuncuya küfür edemezsiniz. Bu hakkı kimse vermiyor sana.. Teşekkür etmek çok zor olmasa gerek? En azından insanlık adına, Galatasaray armasını taşıması hatrına..

    Para darle las gracias demasiado duro?

    YanıtlaSil
  8. sevgılı admın kardesım tabıkı bu hakkı kımse bana vermıyor bı anda sınırle yazılmıs bır cumleydı o yuzden basta kendısınden ve sız kardeslerımden ozur dılıyorum ama GALATASARAY kalesını tasımak bu kadar ucuz olmamalı...

    YanıtlaSil
  9. 32 yasinda, kariyeri, yetenekleri gayet bilinen bir yabanci oyuncuyla 3 yillik sozlesme yapmak yoneticilik basarisizligi hatta cehaletidir. Dos Santos gonderilmeli, Arda ve Servet zaten ayrilmak uzere (ki boylesi Servet icin en hayirlisi olacaktir ama Arda'yi onumuzdeki sezonlarda cok zor gunler bekliyor eger girdigi yoldan bir an evvel donus yapamazsa), Topal ve bu sene ilk onbir'de oynamis Baris disindaki tum Turk oyuncular elde tutulmali, Caner karari cok zor alinacaktir cunku su haline 3.5 milyon euro odenmesi tam bir sacmalik olur-gerci biz onu da yapariz!

    YanıtlaSil
  10. Bir de hala Aurelio ismini ortaya atip taraftarin nabzini yoklamaya calisan "tilki"lere gitsin bu: Allah'in hakki uc'tur, son kursununuzu bilincli atin ki son doneminiz olmasin.

    Saygilar

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0