Sarayın Sultanları Finalde!

Galatasaray bayan basketbol takımı evinde konuk ettiği Mersin BŞB takımını 67-62 mağlup ederek TBBL Playoff Finali'ne çıkan ilk takım oldu. Temsilcimizde Tamika Catchings mücadeleye damgasını vururken, Nilay Yiğit ve Sophia Young'ta yıldız oyuncuya eşlik etti. Tamika'nın 21 sayılık katkısının yanı sıra 9 ribaund, 6 asistlik katkısıda takımımızı sırtlayan, taşıyan isim oldu. Sophia ise 17 sayı, 5 ribaundluk katkıyla takım arkadaşını desteklerken 15 sayı, 3 ribaundluk katkıyla Nilay'da takım arkadaşlarına eşlik etti ve final yolunu ardına kadar açtı.

Sarayın Sultanları'na ezeli rakibimiz Fenerbahçe karşısında 0-0'dan başlayacak olan final serisinde yürekten başarılar diliyoruz.

5 yorum:

  1. final serisine FB 1-0 onde baslayacak. 0-0 olarak yanlis yazmissiniz.

    Zafer K. Gs-Mersin serisini gecen sampiyon olur diye buyurdular :)

    YanıtlaSil
  2. Final serisi olduğu için 0-0 başlayacak, normal seri olsaydı dediğiniz gibi Fenerbahçe takımı 1-0 önde başlayacaktı :)

    Resmi sitede yanlış yazılımdan kaynaklanan bir durum söz konusu..

    YanıtlaSil
  3. Evet 0-0 baslayacakmis, boyle resmi sitenin icine edeyim ben.

    Bravo FCN Blog.

    YanıtlaSil
  4. Sanırım resmi sitemizdeki editör arkadaşlarımızda el alışkanlığından olsa gerek böyle bir hata yapmış bulundular. Allahtan çabuk düzeltildi hata.

    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Selamlar,

    Fb ile yapacağımız final serisi hakkında detaylı bir değerlendirme yapacak mısınız?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0