2010 - 2011 | Çağlar Birinci v3.

Daha evel yazdığımız gibi Çağlar Birinci resmen Galatasaray'da.. Resmi açıklama bir kaç güne kadar resmi sitemizden veya kanalımızdan yapılacaktır.

4 oyuncu gönderildi bu transfer karşılığında; Murat, Semih, Erhan ve Serdar. Oyuncuların Fenerbahçe veya Beşiktaş'a gönderilmesi durumunda 5 milyon euro civarı bir paraya satılacak ve bunun bir kısmı Galatasaray'a gelicek. İlk satın alma opsiyonu Galatasaray'a ait dört oyuncununda ve belli bir fiyat olucak.

Toplam transfer bedeli: 4 oyuncu + 150 bin dolar.

Grella ve Stoch hakkında da "resmen" ibaresini kullanmak dileğiyle..

14 yorum:

  1. Slm FCN Grella ve Stoch durumları nasıl gidiyor bir bilginiz var mı? Ayrıca defansa bir yabancı düşünülüyor mu? Marquez süper olur mesela. Elano'nun satılmasıyla gelecek parayla yapılabilecek transferler diye düşünüyorum??

    YanıtlaSil
  2. Çağları pek izleyemedim sezon içerisinde ama milli maçlarda gördüğüm kadarıyla bizim takımda oynayacak kadar kaliteli bir futbolcu değil diye düşünüyorum..Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz..

    YanıtlaSil
  3. grella hakkında resmen kelimesini kullanmamanız dileğiyle...

    bu arada yasin ve veli transferleri ne durumda. resmen yazilmişti fakat bir pürüz felan mı çıktı henüz hiç bir haber yok...

    YanıtlaSil
  4. Denizlispor resmi sitesi Başkan Ali İpek'in açıklamaları içinde Çağlar'ın Galatasaray'a satıldığını açıkladı.

    YanıtlaSil
  5. Grella transferinin yatmasini can-i gonulden isterim hic gerek yok altyapidan genc bir oyuncuya sans verilse daha tutarli olur. Hayirlisi tabi..

    YanıtlaSil
  6. bazı kaynaklarda arda turan'ın liverpool ile emre güngör'ün gaziantep ile anlaştığına dair haberler var. doğruluk payı olabilir mi?

    eğer takımın başında gerets olsaydı onun 4-1-3-2'sine grella uygun transfer derdim. ama rijkaard'ın 4-3-3'üne uyacağını tahmin etmiyorum. demek ki önümüzdeki sene çift forvetli bir taktiğe geçiş yapma ihtimalimiz yüksek.

    aslında 10 yabancı kuralından sonra maliyeti düşük, tecrübesi yüksek, belli görevleri iyi yapan, kendine has özellikleri olan, oynamamayı çok dert etmeyecek oynadığında ise elinden geleni yapacak "emre aşık tarzı" yabancı oyuncularla iyi bir kadro kurulabilir. ne bileyim, mesela grella fenerbahçe maçında alex'i kitlesin yeter.

    bu düşünceyle kewell'ın takımda kalması da bir tercihtir. ben hala bu ayrılığın kesin olduğuna inanmıyorum.

    ayrıca önümüzdeki yıl yaptığımız gönderilecekler listesinde çağdaş ve serdar'ın adını yazmayız inşallah. çünkü caner, sarp, elano hakkında yazılan çizilenler malum.

    YanıtlaSil
  7. umarım hayırlı olur bizim için...stoch olursa harika olur. grella konusunda emin değilim ne yazık ki. orta saha kallstrom - ballack - sağlam orta saha olsa (arda kalırsa burada kullanılabilir mi ? acaba diye düşünüyorum), ileride de stoch - baros - keita (satılırsa yerine gio yok onu da almayacaksan bilemiyorum)...

    YanıtlaSil
  8. stoch iyi oyuncu ama grella neyin nesi ? geçen sene yasananlari gordukten sonra bulabildigimiz bitek grella mi ? yirtici hayvan gibi adam ararken linderoth tarzi biri geliyor. yazik..

    YanıtlaSil
  9. yazık oLdu... Eğer Bu adama Bu Sene FuLL Şans VerseLerdi Fiyatı Simdi Kim biLir nasıLdı... Onuda gecTim Müthis Bir Defans Bence... Neden mi ? Editör`ün yazdığı gibi Savunmanın Her Acığını Kapatan Top yapan Ve Kurataran Adam.. Fakat geL geLeLim Trabzon macında hataLı hareketi Sonu oLdu... Keşke Ginede BırakmasaLArdı ama Artık yapcek bişi y0k...

    YanıtlaSil
  10. Detaylar nedir
    Serdar Eylik, Murat Akça, Erhan ve Semih verildi mi gerçekten bu adam için ?

    YanıtlaSil
  11. Stoch,Veli,Yasin'in durumları nedir? Elano umarım satılmaz çok büyük bi hata olur bence, Arda'nında Liverpool'la anlaştığı yönünde iddaalar var..

    YanıtlaSil
  12. @ LFC iddialarına herhangi bir şey söylemek doğru olmaz. Sonuçta Rafa'yı gönderdiler ve kimi getirecekleri bile belli değil net olarak. Şu anda bir transfer yapacaklarını pek zannetmiyorum.

    Veli ve Yasin hakkında daha evel gelen soruları yanıtlamıştım hep Formspring'te hemde blogda.

    Veli ve Yasin en son %99.9'du. Veli ve Yasin'in ön anlaşması hazırlandı ve yapıldı hatta fakat Rapid bir takım isteklerde bulundu. Gençlerbirliği'de ne koparırsam kardır mantığıyla hareket ediyor. Şu Stoch ve Grella transferi bitirsinler ardından Veli ve Yasin'de imzayı atacaktır.

    10 Haziran gelsin hele bi..

    YanıtlaSil
  13. Murat A2'de pek fazla gösteremedi bu yıl kendisini sanırım, zaman zaman oynamadı. Semih'i Antep'e kiraladık, ilk 18'e bile giremedi. Erhan'da keza aynı şekilde Diyarbakır'da parlayamadı maalesef ki iki senedir aynı takımda oynuyor. Serdar'da Ordu'da amenna işler yapmadı sonradan oyuna giren isim oldu hep. Çağlar'ında ofansa katkısı var, öyle boş adam değil. Gökhan bambaşka bir oyuncu, komplike bir oyuncu, bizim Sabri gibi. Balta'nın alternatifi yoktu, Caner tamamen ben oldum, ben biliyorum havalarındaydı ve kendi ipini kendisi çekti.

    Oynayabilecekleri bir takıma göndermek en doğrusuydu ve bu oyuncuları çok düşük bir ücretle geri alabilme şansımız var. Yani bugün Serdar kendisini geliştirip Denizli'de gerçekten iyi işler yapar ve adından söz ettirirse belli bir ücret karşılığında geri alıcaz oyuncumuzu. Aynı durumlar diğer oyuncularımız içinde geçerli kuşkusuz..

    Herkes oyuncuların iyi olduğunu, transferde zararlı olduğumuzu söylüyorlar fakat baktığın zaman Rijkaard bu isimler ile birlikte ve Florya'da bu oyuncuların takibini gerçekleştiriyor. Semih gittiği takımda kadroya bile giremiyor, Serdar yedek oyuncu sıfatıyla oynuyor veya kadroya giremiyor, Erhan desen dökülüyor.

    Çağlar ise; 25 yaşında ve sol bekte görev yapıyor. Oyun bilgisi standartlarda olan ve zaman zaman ofansa katkı veren bir yapıya sahip. Görev adamıdır, işini yapar sadece gerisine pek karışmaz, fazla risk almaz. Çok ahım şahım bir oyuncu değil ama işimize yarayacağı kesin. Sorumluluk sahibidir aynı zamanda, liderlik özellikleri vardır. Agresif, mücadeleci ve savaşçıdır. Zaten bu sene ki transfer politikamızda bu transferi gösteriyor. Sahada savaşacak, mücadele edecek, agresif olacak oyuncular istiyoruz.

    YanıtlaSil
  14. serdar eylik ilk başlarda forma giyemedi doğrudur fakat son haftalarda ilk onbir çıktı her maçında ve de goller de attı. gerçi sorun da oynayıp ya da oynamaması değil. sorun bizim galatasaray alt yapısına olan bakış açımız. biz hep galatasaray alt yapısının iyi olduğunu düşünüyorduk. bu transfer bize gösterdi ki galatasaray alt yapısı iyi falan değilmiş. alt yapıdan çıkan oyuncularda hep bir şeyler eksik oluyormuş. serdar eylik alt yapıyla katıldığı uluslararası turnuvada turnuvanın en değerli oyuncusu seçilirken bile hep bir şeyler eksik kalıyor. sabri o kadar yetenekliyken orta açamıyor, uğur uçar tribünler tarafından yeteneksiz futbolcu olarak görülüyor. arda turan ise ıslıklanıyor. komple futbolcu olmadığı söyleniyor. onun için biz eldeki yetersiz alt yapı oyuncularını elimizden çıkarıp, en azından hiç de iyi olmayan galatasaray alt yapısını bu şeklide değerlendirip, çok iyi transferler yapmalıyız çağlar birinci gibi. bence bir dahaki transferde de ahmet kesim, berkin arslan artı 2-3 milyon avro verilip murat ceylan'ı alabiliriz. anlaşamazsak cem sultanla cumhur'u da yanlarında verebiliriz. zaten cem sultan geçen sene yaz kampına da dahil oldu ve pek göze giremedi değil mi canlar?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0