2010 - 2011 | Funda Bilgi

Ankaragücü takımının 27 yaşındaki tecrübeli liberosu Funda Bilgi gelecek sezon Galatasaray Medical Park forması giyecek. Tecrübeli oyuncuya hoşgeldin diyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

3 yorum:

  1. Acilen geri vitese tak haberi aldığın yere bak kaldırıldı haber,Funda Ankaragücü ile sözleşme yeniledi,hadi hayırlı işler.

    YanıtlaSil
  2. Geri vitese takacak herhangi birşey yok. Oyuncu bile dün gece (00.27 sularında) kişisel sayfasında transferin olduğunu ve bu transfer sonrası duygu ve düşüncelerini yazdı.

    Buyur buda resmi; http://img197.imageshack.us/img197/5476/fundabilgiblogcevap.jpg

    Geri vitese falan takmaya gerek yok yani, zaten özel haberimiz değil neyin geri vitesini yapıcaz. Tüm spor ajansları tarafından geçilen bir haberdi Funda Bilgi'nin transfer haberi ;-)

    Eğer herhangi bir terslik varsa burada gereken yazı yazılır. Boşuna şov yapmaya gerek yok.

    YanıtlaSil
  3. bu voleybolcu nasıl bilmiyorum ama yani galatasarayın transferleri beni hiç tatmin etmiyo..ezeli rakibimiz skowronska,fürth gibi transferler yaparken ne biliyim galatasarayın transferleri futboldaki anadolu klüpleri gibi maalesef

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0