2010 - 2011 | Michelle Marie Campbell

Galatasaray Medical Park'ta gelecek sezonun kadrosu kurulmaya, transferler gelmeye devam ediyor. Ekibimizin yeni hedefi Michelle Marie Campbell. Fakat bu transferin gerçekleşmesi tek bir şarta bağlı. Oda skorer oyuncunun Türk olması. Eğer Campbell gelecek sezon yerli oyuncu statüsüne geçerse -ki oyuncu Türk olmak istiyor- gelecek sezondan itibaren Michelle'yi Galatasaray Medical Park forması altında izleyeceğiz. Amma velakin eğer yerli oyuncu statüsüne geçemezse transfer gerçekleşmeyecek.

Geçtiğimiz sezonu Ceyhan forması altında geçiren başarılı oyuncu 24 maçta forma giydi. Maç başı ortalama 37 dakika sahada kalan ve 20.96 sayı - 8.9 ribaund - 1.5 asist ve 0.7 top çalma ile oynayan Campbell, geçtiğimiz sezon oynadığımız maçlarda ekibimize ilk maçta 12, ikinci maçta ise 19 sayı atmayı başarmıştı. Başarılı oyuncu ligin ikinci haftasında oynanılan Ceyhan-Kocaeli BŞB maçında rakip potaya tam 45 sayı bırakmış ve geçtiğimiz sezon kendi rekorunu kırmıştı.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

2 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0