2010 - 2011 | Tutku Açık

Galatasaray Café Crown'da yerli oyuncu transferi devam ediyor. İlk transferini Ermal Kuqo ile yapan ekibimizin geçtiğimiz günlerde yaptığı görüşmelerin ardından anlaşamadığını resmen duyurduğu Engin Atsür'ün ardından yeni hedef Türk Telekom'un başarılı oyun kurucusu Tutku Açık.

Sabah Salsa'nın yazdığı haberin ardından bir kaç teyit ile Tutku'nun gelecek sezondan itibaren 2 (iki) yıllık imza atmasının yakın olduğu bilgisini almış bulunmaktayız. Çok iyi bir Galatasaray taraftarı olan 30 yaşındaki oyun kurucunun sözleşmesi bu sezon sona erdi ve Türk Telekom'da aldığı küçülme kararı ile birlikte bir çok oyuncusuyla yollarını ayırma kararı aldı. Geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 19 maçta forma giyebilen tecrübeli guard maç başına 27 dakika sahada kaldı. 19 maçta 27 dakika ortalama ile sahada kalan Tutku, istatistik hanesine maç başı ortalama 6.6 sayı, 4.4 asist, 0.7 top çalma ve 2.2 ribaund yazdırdı.

5 yorum:

  1. Tutku'yu hiç sevmem İTÜ günlerinden beri... Şu ligde alınabilecek sayılı guarddan biri ama gelirse ses çıkarmam :)

    YanıtlaSil
  2. Dün Antalya'da alışveriş merkezinde gördüm, bebeği ve eşiyle keşke sorsaydım :D

    YanıtlaSil
  3. Yahu hocam siz daha iyi bilirsiniz ama neden Yönetim TürkTelekom ile birlesme gibi bir düsünceyi yeniden gerceklestirmiyor?

    FB Ülkerspor her sene sampiyon oluyor heryerde FB olarak geciyor. Ben Ülker dendigine nadir rastliyorum. Neden bizim Yöneticiler bu Türktelekom olayini yeniden alevlendirmiyorki? Sonucda Stadimiz icin formamiz icin ana sponsorumuz...

    YanıtlaSil
  4. öncelik türk transferlerinde sanırım. pivot transferini dört gözle bekliyoruz...
    ha birde jasaitisin imzasını.

    YanıtlaSil
  5. jasaitis in imzasini 4 degil 8 10 gozle fln bekliyoruz ya

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0