Bizde seninle gurur duyuyoruz!

The number of Galatasaray supporters, more than the Australian population. I have such a team I'm proud to wear the uniform. I'm here and play for my country and for them.

TR Çeviri:
Galatasaray taraftarlarının sayısı, Avustralya nüfusundan fazla. Böyle bir takımın formasını giydiğim için gurur duyuyorum. Burada hem ülkem için hem de onlar için oynuyorum.

13 yorum:

  1. Helal olsun be Neill.. takımımızdaki en beğendiğim futbolculardan biri. Hem karakter, hem mücadele, hemde takım oyunu savaşçı ruhuyla tam bir ASLAN !

    YanıtlaSil
  2. Takımda herşeyiyle en sevdiğim adam.

    YanıtlaSil
  3. YA GERÇEKTEN CESUR YÜREK , BİZ SENİ ÇOK SEVDİK .. GEREK OYUNUNLA GEREK TAKIMI ATEŞLEMENLE , GEREK KİŞİLİĞİNLE , GEREK TECRÜBENLE GALATASARAY KAPTANLIGINI HAKEDEN BİRİSİN..ARDA GÖNDERİLİRSE KESİNLİKLE SENŞ KAPTAN YAPMALARI LAZIM

    YanıtlaSil
  4. Ayrı yazılan "dahi anlamındaki de"lerin yazımında sıkıntınız var biraz. Biliyorum işiniz bu değil ama bazen okumayı zorlaştırıyor. Biraz daha dikkatli olabilirsiniz.

    Ayrıca Lucas Neill'i kupada beğenmedim. Takım olarak da çok kötüler zaten ama bence özellikle ofsayt konusunda sıkıntısı var Neill'in. Bazen gereğinden fazla geride kalıp ofsaytı bozdu. Bu durum ligde de dikkatimi çekmişti.

    Gene de sözleri güzel Lucas'ın.

    YanıtlaSil
  5. TRT spikerinin türkçe açıklamasını önce ingilizceye çevirip sonra tekrar türkçeye çevirmeişsiniz sanki. gerek yoktu hiç...

    YanıtlaSil
  6. TRANSFERLER HAKKINDA GİDECEK VE GÜNDEMDEKİLER HAKKINDA GENİŞ BİR AÇIKLAMA YAPABİLİRMİSİNİZ HER YERDE SALLAMA HABERLERİ EN KISA ZAMANDA HABER VEREBİLİRMİSİNİZ SİZLERE KOLAY GELSİN

    YanıtlaSil
  7. Bizde seninle gurur duyuyoruz Lucas. Insallah Kewell ile beraber aynı 11'de izleyecez seni 2010-11'de.
    (Bu 2 Aussie GS'de hic ayni anda sahada olmadi koca yarim sezonda)

    YanıtlaSil
  8. @Spooky

    Fifa'nın resmi sitesindeki maç öncesi basın açıklamaları kısmından bulabilirsin. Ayrıca diğer web sayfalarında da açıklamanın, röportajın tamamına sahip olabilirsin.

    YanıtlaSil
  9. Vallahi baktım, videolara da baktım yok bu açıklama. Hem spikerde ajanslara yansımadı bu açıklama dedi google'da arayınca da çıkmıyor. Bi buldurun lütfen.

    YanıtlaSil
  10. Allah Allah, sakın seni suçluyorum gibi algılama ama Goal veya Socceros'ta görmüştüm sanki. Neyse dur bulur, mevcut linki atarız :)

    TRT'nin spikerde bir alem, nasıl oluyorda basın toplantısındaki açıklama yansımıyor :)

    YanıtlaSil
  11. Burada bir aciklama mevcut :
    http://www.fifa.com/worldcup/news/newsid=1251184/

    Ama yazinizda bahsettiginiz cumleler Neill'in aciklamasinda yok.

    Ben de bu aciklamanin kaynagini merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  12. Fanatik gazeteside yazarları Kaan Bora'ya yaptığı özel açıklama da dedi diyor,meçhul.

    YanıtlaSil
  13. basının saçmalamalırından birtanesi
    bkz: alo baba, galatasaray'dayım
    Semih Şenturk, Arda gibi adamlar içinde sıkça yapılıyor bu

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0