Çatı Makasının Dansı vol.2.2

03 Haziran 2010
Evet geldik son parçanın montajına. Artık işlemi öğrendik, ezberledik biliyoruz. İlk gün makas dik konuma getirilir, ertesi günde kaldırılıp yerine monte edilir. Aynı düzende başladı son parçanın montaj işi. Şu an dik konuma getirilmiş yarını beklemekte. Tüm inşaat işçilerine kolay gelsin diyoruz ve kazasız belasız son parçanın da monte edilmesini diliyoruz.
Yine önceki montajlardan edindiğimiz tecrübeden kameralar yine kapalı olacaktır yüksek ihtimal.

04 Haziran 2010
Sabah 9.30 itibarıyle makasın kaldırılma işlemine başlanmasını bekliyoruz. An itibarıyle kameralar açılmış durumda. Makas monte edileceğiyere kaldırımışı diğer parça ile birleştirilme işlemi yapılmakta. Son ağır parçanın da montajını bitirmek üzereyiz.

Paylaşım, bilgiler ve fotoğraflar için ttarena.biz ekibine teşekkürler...

3 yorum:

  1. ya çok abartıldı bu stad görmemişler gibi her gün birşeyi takılsa haber yapılıyo...sadece sizi demiyorum resmi sitemizde öyle, gereksiz bence yok o takılıyo yok bu...

    YanıtlaSil
  2. Görmemişlikten ziyade Aslantepe'de ne olup bittiğinin haberciliğidir bunun adı. Taraftarı bilgilendirmek, gelişmelerden haberdar olmalarını sağlamak bizim en büyük görevimiz. Resmi site de loca satışlarını, kombine satışlarını reklam olarak yansıtıyor bu haberler neticesinde..

    Aslantepe bir devrimdir ve bu devrime tanıklık ediyoruz. Bundan daha güzel ne olabilir ki?

    YanıtlaSil
  3. kameralar açıldı, makasın takılmasının son anlarını kaçırmayın

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0