FCN ÖZEL | Dilara Kaya'nın son durumu..

Galatasaray Medical Park'ın genç oyuncusu Dilara Kaya bilindiği üzere geçtiğimiz yıl ciddi bir sakatlık geçirmişti. Sakatlığı sonrasında başarılı bir ameliyat geçiren genç oyuncunun son durumu son derece güzel ve rehabilite çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sakatlığıyla ilgili ekibimize özel açıklamalarda bulunan genç oyuncumuza tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve en kısa sürede sahalara dönmesini bekliyoruz. İşte genç oyuncumuz Dilara Kaya'nın blogumuza özel açıklamaları "Öncelikle herkese teşekkürler. Tahmin edildiği gibi şu anda fizik tedavi devam ediliyor. Şimdilik basit hareketlerdeyim daha yeni yeni başladık. Sakatlığım sırasında oluşan ödem tahmin edildiğinden ve beklendiğinden daha uzun sürdüğü için biraz sıkıntı oldu. Şu anda herşey iyi gidiyor ve kuvvetlendirme çalışmaları devam ediyor. Rahatça yürüyorum şimdilik fakat koşma, hoplama, zıplama gibi faaliyetler yasak :) İnşallah gelecek sezon tekrardan sahalara döneceğim. Şimdilik sakatlık hakkında bunları söyleyebiliriz, herşey yolunda gidiyor."
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

3 yorum:

  1. Yeni anlaşma gereği Acıbadem Hastanesi'nden Medical Park'a mı taşımışlardır Dilara'yı, merak ettim şimdi :) Geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  2. Oncelikle gecmis olsun, umarim kisa zamanda salonlarda gorecegiz seni.

    @ArenaFutbol, ne alaka ? Buna izin veren fossacimbom ne alaka ? Insan bir gecmis olsun der veya hicbir sey.

    YanıtlaSil
  3. @ Son

    AF'nin yazdığı konunun adı edit bölümünde yer almıyor. Sen uyarınca şimdi gördük ve yazıyı sildik haliyle..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0