Kompleks, ayıp, rezalet..

Galatasarayımızın bugün kazanmış olduğu Büyükler Kürek Şampiyonası sonrasında ezeli rakibimizin sitesinde yer alan açıklama dikkatlerden kaçmadı. Galatasaray'ın şampiyon olduğu yazılmamasının yanı sıra şampiyonada şampiyon takımın kim olduğu da yazılmadı. Birinci takımın 1 puan gerisinde ikinci olan takımımız diye resmi sitede yer alan ibarede Galatasaray'ın başarısını hazmedememenin, çekememezliğin ve eziklik kompleksinin hangi derece olduğu çok açık ve net olarak belli oluyor. Bunun adı rezalettir, ayıptır, komplekstir. Bunun adı kısaca ezikliktir. Ezeli rakibini tebrik edemeyecek kadar karakter, kişilik yoksunu olmaktır.

Hadi gidin şimdi 2 dakika daha şampiyonluk kutlayın..

Sapanca’daki yarışlar tamamlandı
Sapanca’da iki gündür devam eden 2010 Yılı Büyük A Erkekler ve Hafif Kilo Büyük A Erkekler kürek yarışması sabah saatlerinde yapılan yarışmalarla tamamlandı. Kürek takımımız takım halinde 143 puan toplayarak birinci olan takımdan 1 puan eksiği ile ikinci olarak yarışmayı tamamladı. Kategorisinde iki birincilik ile Galatasaray Spor Kulübü, Hafif kilo bayanlar, Büyük B Erkekler, Büyük Bayanlar, Hafif Kilo Büyük B Erkekler kategorilerinde 4 birincilik kupasını da Şişecam Çayırova Spor Kulübü aldı. Toplam altı kategoride yapılan yarışların dört birincilik kupasını Şişecam Çayırova Spor Kulübü aldı. Kürek şubemiz sporcularından bazı oyuncuların sakatlıklarının sürmesi nedeniyle İkinci gün finallerinde yer almaması kürek takımımızı yarışlarda zorladı.

2 yorum:

  1. bırakın bunları yaa kaale bile almayın kendi çaplarında eğlensinler ne yapıyorsa yapsınlar. bunlar çok aciz bir takım ama az kaldı bunlara bu halimizle bile kafa tutuyorsak bir kaç yıl içinde çok büyük acılar tattıracağız bunlara

    YanıtlaSil
  2. Kompleks. Bunu her zaman yapıyorlar... Üstelik başkanları Stoch'u almanın anlık hazzı ile etrafa gülücükler dağıttığı bir organizasyonun haberini yaparken, yine GALATASARAY isminin geçmemesi için komik duruma düşüyorlar.

    Biri 500 yıllık bir geleneğin ürünü,
    Diğeri müteahhitlerin yönettiği İnşaatbahçe.

    Ne beklersin?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0