Sadece hayalden ibaret | Alex Song

Başka bir web sitesinde yazılan, ana sayfadan okuyucularına duyurulan haber sonrasında blogun mail adresinde yıkım gerçekleşti. Formspring sayfamızda da hep aynı soru sorulmaya başlandı, haliyle bizde kendi sayfamızdan bu konuda açıklama yapma gereği duyduk. Öncelikle bu konuda herhangi bir bilgimiz olmadığını belirtelim. Ayrıca biraz düşününce ve mantık yürütünce bu transferin imkansız ötesi birşey olduğu apaçık ortada. Dileyenler Song'un bu sezon ki istatistiklerini Google yardımıyla araştırıp, bakabilirler.

Arsenal'de forma giyen 22 yaşındaki oyuncu bu sezon 37'i ilk 11 olmak üzere toplamda 38 maçta forma giymiş. Savunmanın heryerinde oynamasının yanı sıra, ortasahanında ofansif ortasaha mevkisi hariç heryerinde forma giyebilen bir oyuncu. 2015 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor, Arsené Wenger'in en çok güvendiği oyuncularından birisi gelecek yıllar adına. Bunun yanı sıra 2015 yılına kadar da sözleşmesi devam ediyor ve şu anki bonservis fiyatının en az 15-20 milyon euro arasında olduğu bilinen, söylenen bir gerçek. Bunun yanı sıra Song daha 22 yaşında ve Arsenal satmaya kalksa Avrupa'nın önde gelen bir çok kulübü imzayı attırabilecek durumda hali hazırda bekliyor. Daha 22 yaşında, Premierlig'te banko forma giyen, Arsenal'in iskeletini oluşturan isimlerden birisi olan, Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme şansı olan bir oyuncu Türkiye'ye, UEFA Avrupa Ligi'nde forma giymeye neden gelsin? Hayır, takımından ayrılmak istese zaten Avrupa'nın bir çok takımı (Barca dahil) bu adamı transfer edecek zaten ama elemanın sözleşmesi 2015'e kadar mevcut ve Arsenal kesinlikle satmayı düşünmüyor.

Herkese elbette saygımız var, her yazılana, her söylenene, her şahısa. Umarız doğrudur, transfer gerçekleşirde bizde ana sayfadan yayınlarız özür haberini ve bundan sonra tek kelime etmeyiz. Ama bırakın bu işleri, geçiniz...Sadece hayalden ibarettir Alexandre Song. En azından önümüzdeki 4-5 sene daha -ağır bir sakatlık geçirmediği sürece- hayal olarak kalmaya devam edecektir.

18 yorum:

  1. Arsene Wenger ölmezse bu adam satılmaz
    Bence 2 sneeye Essien'i sollayıp dünyanın en iyi defansif adamı olacak. tekniğide yerinde. Ancak Rigobert gibi 32'sinde falan gelir

    YanıtlaSil
  2. song belki yalan belki imkansız olabilir.. Ama muntari de bizim kapımızda yatmıyordu.

    YanıtlaSil
  3. @ Mustafa

    Muntari kapında yatmıyor ama transfer olması muhtemel, satılık listesinde ve seninde talip olduğun, görüştüğün bir adam.

    Song ile Muntari'nin durumları çok farklı. Muntari 25 maçta forma giydi, 18'sinde sonradan oyuna girdi. 27 yaşında ve satılık listesinde, bonservisi 8 milyon euro. Karşılaştır istersen hangisinin olma durumu daha çok?

    Ayrıca Muntari bitti diye bir açıklama duydun mu sen blog ekibi tarafından yapılan? Görüşüldü, transfer listemizde cümlesi ile TRANSFERİ KESİN BİTTİ 2 GÜN SONRA AÇIKLANACAK cümlesi çok çok farklı cümleler.

    YanıtlaSil
  4. Höh bu adamın ne işi var buralarda. 30'un da falan Fenerbahçe alıyor diye söylenti çıkar anca, yine gelmez...

    Ben şuan geleceklerden çok gidecekleri merak ediyorum açıkçası...

    YanıtlaSil
  5. cok haklısınız gelmezzzzzzzz

    YanıtlaSil
  6. Muntari 27 değil 25 yaşında.Song ise 38 lig haftasında 23 maç ilk 11 başlamış öyle söylendiği gibi banko biri değil.

    YanıtlaSil
  7. Alexander Song Galatasaraya transfer olabilir neden hayal olsun ki.Ben bu transferin gerçekleştiğine inanıyorum ve çok büyük ihtimal gerçekleşti

    YanıtlaSil
  8. Fcn Blog, sizinde bir cok haberiniz fos cikti dikkatinizi cekerim. Ordan burdan haberler aldiginizi da goruyoruz. Seviyeniz o kadar dusuk ki baska forumda soylenen bir oyuncu'yu yalanlama geregi duyuyorsunuz. Cok sacma birsey bu, size ne kardesim baskalarinin duyumlarindan? Adami hasta etmeyin :D .. Song olur veya olmaz ama o forumun admini hakkinda onu taniyanlardaki olumlu dusunceler hic degismez, kendisini bizler biliriz ve soyledigi cogu seyler hep dogru cikmistir. Ama o da herkez gibi yanilabilir zaman gosterecek bunu ama dilerim Song transfer olurda herkeze kapak olur.

    YanıtlaSil
  9. 2 gün içinde transfer açıklancak :)

    YanıtlaSil
  10. ERSİN KURT Nickli Üyeden Alıntı.
    arkadaşlar hepinize inancınız için teşekkürederim dışardaydım bir telefon görüşmesi yaptım transferle ilgili menejer bazında bir sorun var ama aşılmayacak sorun değil arsenal ile uzun vadeli bazı projelere imza atılacağı söyleniyor ilerde iki kulüp arasında gidenler gelenler olursa kimse şaşırmasın çok detay yazmayacam bundan sonrasını zaman gösterecek eğer olmazsa bu transfer başkaları gibi yönetime değil özürdileriz kendimize yakışanı yaparız.

    ama ben arkadaşıma güveniyorum ve bu transfer öyle uçuk paralarada olmayacak en azından bonservis bazında dönün arsenal hakkındaki ve diğer ingiliz kulüpleri için yazılan ekonomik haberleri araştırın ne göreceksiniz galatasaray yabancı kalitesine yakışır isimlerle temas halinde kimse merak etmesin en iyisini en uygun olan rakkama alıcaklar

    saygılarımla.


    SAYIN FCN BU YAZI GSCİMBOM'DAN ERSİN DİYE BİR ARKADAŞTAN ALINTI...


    BÖYLE BİR DUYUMUNUZ VAR MI ? ACABA...

    YanıtlaSil
  11. @ Muhsin Mordeniz

    26 maçta forma giymiş, 2 maçta sarı kart cezalısı olduğu için oynayamamış. 1 maçta oyuna sonradan girip, 3 maçta oyundan alınmış.

    Takımın önemli ve gelecek vaadeden oyuncularından birisi, Şampiyonlar Ligi'nde elemeler dahil toplamda 10 maçta forma giymiş. FA Cup ve Lig Kupası'nda birer kez forma giymiş. Yani toplamda bu sezon Arsenal forması altında 38 resmi maça çıkmış bir oyuncu Alexandre Song.

    Birde unutmadan 84 doğumlu bir oyuncu, 2010-2011 sezonunda kaç yaşında olur? 25 mi yoksa 26-27 mi?

    YanıtlaSil
  12. @ Kayra

    İnşallah gerçekleşir ve bizde buradan sorumlu olan kişilere özür yazısı yayınlarız.

    YanıtlaSil
  13. @ All.star.55

    Ordan burdan haber alıyorsunuz derken, şuna bir açıklık getirinde bizde bilelim yahu :) Madem ordan burdan haber alıyoruz, haberleri derleyip toplayıp temcit pilavı gibi sizlere sunuyoruz neden takip ediyorsunuz, arkadaşım ben bunu anlamıyorum :) İnanmıyorsanız, fos çıkıyorsak, doğru çıkmıyorsak niye takip ediyorsunuz blogu :)

    Seviyemiz o kadar düşükse neden takip ediyorsun, yorum yazma gereği duyuyorsun. Bak sağ üst köşede kırmızı bir işaret var, X işareti hani. Bas gitsin, girme bir daha, çok mu muhtacız sana, para mı kazanıyoruz bu işten? Ayrıca bu yazının yazılma sebebi de çok açık bir şekilde ilk cümlelerde belirtildi. Sayısız soru geldi bu konu hakkında, bizde link istedik ne alaka diye. Sonrasında link geldi ve bizde gereken açıklamamızı yaptık, umarız doğrudur ve bizde özür yazısı yazarız dedik.

    Bunu anlayamayacak kadar özürlü iseniz orası apayrı. Önce okuduğunuzu anlayın, ondan sonra yorum yazın ki rezil olmayın.

    YanıtlaSil
  14. @ D0qus-

    Doğuş gerekli açıklamayı yaptığımıza inanıyor ve düşünüyoruz. Eğer gelirse biz özür dileriz, gelmezse de ölüm yok ucunda. Song olması çok ama çok zor, imkansız bir transfer şu anda; amma velakin olursa orası apayrı.

    YanıtlaSil
  15. Ben bir grup Fenerbahçeli'nin bu dedikoduyu çıkarttığını ve bizleri komik duruma düşürmeye çalıştığını duydum. Ne derece doğrudur bilinmez
    Geçen sene aynısını biz yapmıştık Eboue için

    YanıtlaSil
  16. sevgili FCN ekibi song için bi değerlendirme yapıp sunmuşsunuz, fakat @ Muhsin Mordeniz
    ekip arkadaşınız 84 doğumlu demiş.. üst yazı dizisinde 22 yaşında diyor.... hangisi elle tutulur bir bilgi lütfen cevap verir iseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  17. Muhsin Mordeniz adlı arkadaşa 84 doğumlu derken Muntari'den kastettik. Song 22 yaşında, Muntari 26-27.

    YanıtlaSil
  18. guldurmeyin yav adami. formasini bile alamayiz

    portsmouth kume dusmus, ordan birkaç genç oyuncu alabilirsek ne ala

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0