2010 - 2011 | Ceyda Kozluca v3.

Daha evel belirtmiştik, yazmış ve çizmiştik. Bugün resmi site tarafından da transferler açıklandı. Geçtiğimiz yılın Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray Medical Park yerli transfere devam ediyor ve 26 yaşındaki oyuncu Ceyda Kozluca'yı renklerine bağladı. Gerekli açıklamaları, oyuncunun özelliklerini daha evel yazmıştık fakat tekrar belirtelim. Sezon başında Kocaeli takımında yaşanan yabancı oyuncu krizi sonrasında kısıtlı rotasyonda takımın yükünü çeken önemli bir isim olarak dikkatleri çekmişti. Ceyda sezon genelinde 22 maçta forma giydi ve maç başı ortalama olarak 34.28 dakika sahada kaldı. Aldığı süreler içerisinde 26 yaşındaki oyuncu sezonu 15.5 sayı - 4.7 ribaund - 2.7 asist ve 1.5 top çalma ortalamalarıyla kapattı.

Galatasaray'a hayırlı olması ve şampiyonluklar getiren bu önemli mücadele de önemli bir isim olması dileğiyle. Hoşgeldin Ceyda Kozluca..

1 yorum:

  1. Şöyle futbol formasıda bayanın üzerindeki gibi "Sarı-Kırmızı" şekilde böyle bir sadelikte olsa ya..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0