2010 - 2011 | Milan Baros

Galatasarayımızda iç transferde hareketli günler yaşanıyor. Yaklaşık bir haftadır Milan Baros'un menajeri Pavel Paska ile görüşmeler devam ediyordu ve bugün tecrübeli menajer tarafından bir takım açıklamalar yapıldı. Çek golcü oyuncunun Galatasaray'da oldukça mutlu olduğunu ve parasal bir sıkıntı yaşadığı haberinin yalan olduğunu söyleyen Pavel Paska görüşmelerin sürdüğünü ve Baros'unda kalmak istediğini belirtti. 28 yaşındaki golcü oyuncunun önümüzdeki günlerde 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı ve yıllık 2.5 milyon euro civarında para alacağını söyleyebiliriz. En azından şu anda görüşmeler bu yönde ilerliyor.

2008-2009 sezonunda Galatasaray'a transfer olan Milan Baros, ilk yılında Galatasaray forması altında 43 resmi maçta 26 gole imza atarken 8 gole de katkı sağladı. Çek golcü ilk yılında ligde attığı 20 golle de gol kralı oldu. Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında oynanılan Fenerbahçe maçının 3. dakikasında Emre'nin kasti hareketi sonrasında sakatlanan ve yaklaşık 5 ay sonra sahalara dönen Çek golcü oynadığı 16 karşılaşma da (Fenerbahçe maçının 3.dakikasında sakatlandığı için o maçı saymıyorum) attığı 11 gol ile takıma sakatlığına rağmen önemli katkılar sağladı. Baros ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde de oynadığı 6 karşılaşmada 5 gole imza attı. Çek golcü toplamda sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezon 23 maçta forma giydi ve 16 gol 3 asistlik katkı sağladı. Milan Baros bugün taraflı, tarafsız herkes tarafından ligin açık ara en iyi forveti olarak gösteriliyor.

9 yorum:

  1. Bu güzel haber. Bir de sakatlanmasa

    YanıtlaSil
  2. Türkiye Ligi'nin kesinlikle en iyi forveti.Şu sakatlık olaylarıda olmasa tadından yenmez

    YanıtlaSil
  3. haber süpermiş. gitmesin baros. hem yaş olarak hem fizik olarak tam kıvamında. eminim bu yıl da önemli işler yapacaktır. adamın kumaşında var futbolculuk

    YanıtlaSil
  4. Çok sevindirici bir haber.

    YanıtlaSil
  5. dilerim sakatlıktan kurtulup takıma geri döner.
    ayrıca (taraflı,tarafsız) imla edit.. virgül olmaz.

    YanıtlaSil
  6. bende iyi bir galatasaraylıyım ama özellikle bastıra bastıra "Emre'nin kasti hareketi sonrası" demeniz pek hoş olmamış. Futbol bu içinde sertlikte var.
    Ayrıca benim kanaatim Baros'unda sakatlıktan geç çıkmasında kendisininde biraz payı var. Henüz daha yeni sakatlanmışken kotluk değnekleri ile Barcelonaya maç izlemeye gitmiş ve bunların fotolarınıda kendi resmi sitesinden yayınlamış. Bu adamın koltuk degnekleri ile gezecegine tedavisinin gerekli koşullarını hızlı bir şekilde yerine getirmesi gerekmezmiydi? Şu an aldıgı para ne ise o sözleşme ile devam edecekse bir itirazım yok. Ama zam felan hakkettigini düşünmüyorum. Umarım yayınlarsınız.

    YanıtlaSil
  7. Hayirli olsun, zevkli bir blog..

    YanıtlaSil
  8. @elve
    zam haketmiyo mu?
    kusura bakmayın ama nobreye deivid'e 2 milyon eurodan fazla veren takımlar eğer sözleşme imzalamaz isek barosu dakikasında kaparlar..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0