FCN Medya | Mercan Forma

İşte sezonun en çok konuşulacak forması; Mercan. Formanın nasıl olacağını sezon içerisinde diğer formalarımızda olduğu gibi söylemiştik ve hiç yanılmadık. Logonun hemen yanındaki aslan silüetleri formaya müthiş bir görsel şölen zevki sunmuş. Sırttaki reklam, göğüsteki reklam, kollardaki reklam ve formanın çizgilerinin aynı renk olması, bu rengin siyah olması da formaya apayrı bir 'uyum' havası katmış. Ayrıca formadaki ince çizgilerin devamı şortta bulunuyor, bütünlük ve uyum açısından da son derece güzel bir ayrıntı gerçekleştirilmiş. Formanın tanıtım filminde 'Sen yıkılmazsın, Galatasaray'sın' sloganının kullanılması ve oyuncuların yıkılmayıp her türlü zorluğa rağmen maçı kazanmaları Galatasaray ruhuna bir gönderi olarak düşünülebilinir. Formanın arkasındaki Galat logosunun rengide formada bütünleyicilik açısından son derece mantıklı olmuş, ayrıca filmde bunun kalkan ve korunma aracı olarak kullanılması da güzel bir mesaj olmuş. Mercan renkli formamızın kupalar, galibiyetler ve unutulmaz başarılar getirmesi dileğiyle. Hayırlı olsun.

Mercan formanın tanıtım filmini blogumuzdan izleyebilirsiniz..

3 yorum:

  1. FCN Selam; Mailinize cevap yazdım :)

    YanıtlaSil
  2. Sen yıkılmazsın, Galatasaray'sın.. diye arşivde bir şarkıda yok bildiğim kadarıyla.. tamam ''Destanlar Yazan'' var melodisi aynı ama sözleri böyle değil..

    YanıtlaSil
  3. Jan Polak icin 1.5 milyon euro odenecek,ama Jan polak iyi bir yedek olucak bu guzel haber ;)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0