Galatasaray Medical Park'ta Neler Oluyor?

Son günlerde oldukça hareketli, oldukça enteresan dönemler geçiriyoruz Galatasaray Medical Park adına. Daha evel blogumuzdan duyurduğumuz Melek Bilge transferi oyuncunun menajeri ve oyuncunun kendisi tarafından açıklanmasına rağmen resmi sitemizden hala herhangi bir açıklama gelmemesi kafaları karıştırırken yeni gelişmeler ile bulanık olan zihinler daha da bulanmaya devam ediyor. Sezon başında Ceyhun Yıldızoğlu'nu göreve getiren kadın basketbol takımımız transferlere de hızlı bir giriş yapmıştı. Yerli rotasyonda Esra-Yasemen ve Nilay'ın yanı sıra bütün yabancılarını gönderen ekibimiz yerli transferde Nihan ve Gülşah, yabancı transferde ise Seimone, Sylvia, Hodges gibi isimlerle resmi sözleşme imzalamıştı. Ayrıca takımın önemli isimlerinden Tuğba ile de sözleşme yenilemişti.

Geçtiğimiz sezonu Botaş forması altında bitiren ve sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan Gülşah için 160 bin TL bonservis ücreti ödenmiş ve genç oyuncu Galatasaray'a kazandırılmıştı. Fakat sözleşmesinin son senesinde Adana temsilcisine 160 bin TL ödenmesi ne kadar mantıklı ve doğru bir karardır, bunu oyuncunun sezon içerisinde alacağı sürelere bakınca göreceğiz. Eğer genç oyuncu benchten pek fazla çıkmayacak, formalite maçlarında forma giyecekse oyuncu ile anlaşıp, gelecek sezon ücretsiz olarak kadroya katmak doğru olmaz mıydı? Gülşah Gümüşay takıma doğrudan etki edecek, doğrudan katkı verecek yada takımı bir üst seviyeye taşıyacak bir oyuncu mu işte burası tartışılır ama bunuda sezon içerisinde göreceğiz.

Geçen sezonu Antalya Koleji'nde tamamlayan Özge Yavaş için ise güney temsilcisine 5 bin TL yıllık ücret ödenmiş ve takıma kazandırıldı. Genç oyuncu bir başka prosedür ile Botaş'a kiralandı ve bir yıl Adana temsilcisinde forma giyecek, gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Oyuncunun bu konuda bazı tedirginlikleri var işin doğrusu ve 5 yıllık sözleşme imzalamak istemiyor. Fakat Galatasaray tarafından yapılan teklif 5 yıllık. Oyuncunun Botaş'taki performansı sonrasında nihai karar verilecektir diyebiliriz. Oyuncu 5 yıllık sözleşme imzalamak istemiyor, kulüp 5 yıllık sözleşme için diretiyor, oyuncunun yıllık ücreti ödenerek oyuncu Botaş'a kiralanıyor ve buradaki performansı sonrasında takımdaki durumu belli olacak deniliyor. Kısacası Özge durumu tamamen bir kaostan ibaret.

Melek Bilge, Özge Yavaş transferlerinin resmi ağızlardan açıklanmaması fakat oyuncuların ve menajerlerinin transferin bittiğine dair açıklamalar yapması durumu iyice karıştırıyor. Gülşah'ın son senesinde ödenen bonservis bedeli dikkatleri çekerken, gelecek sezona dair Fenerbahçe'nin yaptığı atılımları görünce, Ceyhun Hoca'nın hala guard oyuncu aramasına dair ve takımın hala Fowles dışında pivotunun olmaması gerçeği de gözler önüne serilince diyecek tek bir şey kalıyor. Galatasaray Medical Park'ta neler oluyor?!

1 yorum:

  1. galatasaray resmi sitesinde sophia young da gs da
    gözüküyo.
    hatırlatayım

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0