Altyapı | Jeff Banastey sözleşme imzaladı.

Galatasaray altyapısında geleceğe yönelik adımlar atılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Romanya'da düzenlenen turnuva sonrasında denenmeye çağırılan Amerikalı 1995 doğumlu forvet oyuncusu Jeff Banastey ile geçici sözleşme imzalandı. Genç oyuncu artık Galatasaray futbol akademisi için ter dökecek.

Kuşkusuz 15 yaşındaki Amerikalı forvet oyuncusu için birşey söyleyemeyiz ama söylenenlere göre hava toplarında etkili ve potansiyelli bir forvet oyuncusu. Jeff'in gelişimini altyapıda takip edince kendisi hakkında bir yazı dizisi hazırlamak daha doğru olacaktır. Şimdilik sadece hoşgeldin ve başarılar demekle yetinelim.

4 yorum:

  1. Altyapı da çok iyi şeyler oluyor.Böyle yabancı oyuncuları getirip kendi bünyemizde yetiştirmeliyiz.Umarım bu ilk olur ve daha niceleri gelir..!

    YanıtlaSil
  2. iyi bir hamle daha önce de hatırladığım kadarıyla macar daniel tözser altyapımızda yer almıştı.

    YanıtlaSil
  3. FCN tek bir sorum olacak. Oldu da bu yönetim gitmeden Rijkaard gitti. Takımın başına Fatih Terim'i getirdiler. Ne olacak ? Alt Yapıdaki Hollanda devrimi devam edecek mi ? 4-3-3'e adam yetiştirecekler mi ? Yoksa son 2 seneyi çöpe mi atacağız ?

    YanıtlaSil
  4. Valla Selocan'ım ne desem yalan olur. Sonuçta altyapının başında Tugay var ve tek yetkili o şuanda. Jan Derks'in başlattığı organizasyon devam ediyor. Altyapıda da ciddi bir devrim var.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0