Altyapı | U-15 Kiev'i dağıttık.

Galatasaray U-15 takımının katıldığı 'Doğunun Yıldızları' turnuvasında günün ilk maçında Galatasaray U15 takımı ilk maçında Dinamo Kiev karşısında 3-1'lik galibiyete uzandı. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Galatasaray U15 takımı aldığını sonuç ile A grubunda ilk günün ilk maçları sonrasında liderliğe yükseldi.
35'er dakikalık iki devre olarak oynanılan mücadele de Galatasaray U15 takımı ilk yarının son dakikalarında Tunahan ve Berk'in ayağından bulduğu goller ile devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda rakibine oranla daha etkin ve dominant bir oyun sergileyen takımımız mücadelenin son 10 dakikasında Myronenko'nun golüne engel olamazken, 63.dakikada Berk'in golle sonuçlandırdığı penaltı atışıyla birlikte mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Mücadelenin sonunda ise statü gereği kullanılan penaltı atışlarında Kiev ekibimize 7-6 üstünlük kurmayı başardı.

Takımımız yarın sabah saat 09.00'da Legia Varsovia ile karşılaşacak.

2 yorum:

  1. FCN bu Hagi'nin turnuvaları bir garip, şu statüyü açıklar mısınız? Maçı alan mı kazanmış sayılıyor yoksa penaltıları iyi atan mı? Ne garip turnuva yapmış adam :D

    YanıtlaSil
  2. Ege bu penaltı atışları bir nevi sıralamayı belirliyor. Maçı kazanan takım maçı kazanmış sayılıyor, penaltıların pek durumu yok. Sadece beraberliklerde önemli rol oynuyordur herhalde :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0